Musicals i Londons West End

Velkommen musical-fan! Her finder du en liste over alle musicals der spiller i Londons West End - samlet ét sted. Du kan nemt sortere efter, hvilke forestillinger der er mest populære blandt danskere, den laveste pris, antal stjerner vores kunder har givet de forskellige musicals eller i alfabetisk orden fra A–Å. Ha' en dejlig tur til London!

Musicals i Londons West End
 
Sorter efter
Top 10
Pris
Antal stjerner
A - Å
Disneys The Lion King

Disneys The Lion King

4.8
(315)

Disneys musicalfænomet The Lion King fortsætter med at betage publikum i alle aldre. Historien om Simba bliver fortalt med en kombination af betagende scenografi, innovative kostumer, masker og hånddukker.

Fra 467 kr
Thriller Live

Thriller Live

4.4
(269)

Moonwalkende ind på scenen i Londons West End, Thriller Live er en sand hyldest til Michael Jackson og the Jackson 5. Det er et show for hele familien! Køb dine billetter her!

Fra 250 kr
Mamma Mia - London

Mamma Mia - London

4.7
(204)

Musicalen Mamma Mia skal opleves i London. Med ABBA bag musiken, kan du godt gøre dig klar til en musical fyldt med hits! Bestil dine billetter online!

Fra 293 kr
Phantom of the Opera

Phantom of the Opera

4.7
(161)

Phantom of the Opera er musicalernes musical. Andrew Lloyd Webbers mesterværk har spillet i London i over 20 år og fortsætter med at fortrylle publikum i Her Majesty's Theatre i Londons West End.

Fra 313 kr
Wicked - London

Wicked - London

4.6
(33)

Oplev en af de mest populære musical i London! Wicked har vundet 90 internationale priser og musicalen har fortryllet folk i alle aldre i over et årti. Den er faktisk den 10. længst spillende West End musical nogensinde!

Fra 349 kr
The Bodyguard

The Bodyguard

4.7
(43)

Hvem har ikke set og elsket filmen The Bodyguard med Kevin Costner og Whitney Houston? Nu har du også chancen for at se den live i Londons West End. Sørg for at bestille dine billetter i god tid, musical spiller kun i en yderst begrænset periode!

Fra 267 kr
Stomp

Stomp

4.6
(75)

Sikre dig billetter til Stomp i London! Stomp er et fuldstændig unikt show. De otte skuespillere laver fantastisk musik med hverdagsgenstande og showet eksploderer med dans og komik. Et fantastisk show for hele familien!

Fra 308 kr
Les Miserables

Les Miserables

4.8
(32)

Les Misérables er et verdensomspændende hit, som skal opleves i London. Den prisvindende musical tager publikum med på en episk fortælling om passion og ødelæggelse med en nation under revolution som baggrund.

Fra 267 kr
Aladdin - London

Aladdin - London

Oplev Disneys vidunderlig fortælling og gadedrengen Aladdin, der forelsker sig i Prinsesse Jasmin live i London. Musicalen Aladdin vil tage dig med til en verden fyldt med magi, eventyr, komedie og ørehængende sange i en bjergtagende opsætning. Bestil dine billetter i dag og få de bedste pladser!

Fra 559 kr
Motown the Musical

Motown the Musical

4.5
(2)

Motown the Musical fortæller historien om det legendariske pladeselskab der ændrede musikhistorien. Musicalen indeholder 50 Motown hits, såsom “My Girl”, “Dancing In The Street” og “Ain’t No Mountain High Enough”.

Fra 349 kr
Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory

4.1
(17)

Roald Dahls lækre fortælling om Charlie og den mystiske chokolademager Willy Wonka kommer nu til live i denne fantastiske musical om Charlie og chokoladefabrikken! Det er sjov for hele familien!

Fra 277 kr
The Book of Mormon

The Book of Mormon

4.7
(21)

Fra skaberne af South Park, The Book of Mormon er helt sikkert en af de mest morsomme musicals - nogensinde! Musicalen har vundet 9 Tony Awards inklusiv Bedste Musical. Sikre dig dine billetter til denne populære musical, køb hjemmefra!

Fra 439 kr
Lazarus

Lazarus

Lazarus den nye musical af David Bowie og Enda Walsh har premiere i London i oktober 2016. Lazarus er bygget over bogen 'The Man Who Fell To Earth', og musikken er selvfølgelig af David Bowie. Bestil dine billetter til Lazarus the Musical i London her!

Fra 462 kr
Kinky Boots

Kinky Boots

Kinky Boots er Broadways hjertevarme og højhælede hit - og nu kommer den til London! Med sange af popikonet og Grammy og Tony-vinder Cyndi Lauper, er denne festlige musical en hyldest til de venskaber vi opdager og til troen på, at du kan ændre verden, hvis bare du beslutter dig for det. Bestil dine billetter til Kinky Boots her!

Fra 231 kr
Matilda The Musical

Matilda The Musical

4.8
(5)

Oplev Matilda the Musical i Londons West End. Børn og voksne vil begejstres og nyde den dejlige historie om en særlig lille pige med en noget usædvanlig fantasi. Forkæl hele familien til denne søde og sjove musicaloplevelse!

Fra 441 kr
Beautiful - The Carole King Musical

Beautiful - The Carole King Musical

5.0
(5)

Beautiful: The Carole King Musical er musicalen om Carole Kings fantastiske rejse fra skolepige til superstjerne. Bestil dine billetter hjemmefra og start nedtællingen til en magisk musicaloplevelse!

Fra 196 kr
Jersey Boys - London

Jersey Boys - London

4.4
(5)

Jersey Boys the Musical i London handler om en gruppe unge mænd fra arbejderklassen der endte på berømmelsen top som Frankie Valli and The Four Seasons. Køb billetter her!

Fra 288 kr
In The Heights

In The Heights

5.0
(4)

Megahittet og den Tony Award-vindende musical In the Heights er en medrivende oplevelse med uforglemmelige sange og fantastisk koregrafi tilsat hedebølge på Manhattans rytmer og energi. Denne livsbekræftende musical vil underholde og henrykke publikummer af alle aldre. Bestil dine billetter hjemme fra og få de bedste pladser!

Fra 177 kr
Exposure

Exposure

Dette er verdenspremieren på en ny britisk musical ung, der handler om den unge fotograf Jimmy Tucker, der står over for den største og mest spændende udfordring af sit liv. Få dine billetter nu!

Fra 196 kr
The Secret Garden

The Secret Garden

The Secret Garden: Spring Edition er en helt ny 70-minutters version af den Tony-prisvindende Broadway musical The Secret Garden fra 1991 af Marsha Norman & Lucy Simon.

Fra 230 kr
Sunny Afternoon

Sunny Afternoon

4.1
(11)

The Kinks er en af de største britiske rockbands, og nu er historien om deres success kommet til de skrå brædder, inklusiv bandets klassiske numre. Bestil dine billetter til Sunny Afternoon her!

Fra 152 kr
American Idiot

American Idiot

Hitmusicalen American Idiot er baseret på Green Days Grammy-vindende og platinalbum af samme navn. Historien følger tre barndomsvenner, der alle søger efter mening i en post 11. september-verden.

Fra 193 kr
Ragtime

Ragtime

Thom Southerland instruerer en ny produktion af Lynn Ahrens, Stephen Flaherty og Terrence McNallys Tony-vindende musical, Ragtime. Gå ikke glip af dette show i London!

Fra 385 kr
Alan Cumming Sings Sappy Songs

Alan Cumming Sings Sappy Songs

Alan Cumming's musical show; I Bought a Blue Car Today i London, er også hans comeback til de skrå brædder i London. Billetter til Alan Cumming I Bought a Blue Car Today i London købes her!

Fra 313 kr
Show Boat

Show Boat

Den banebrydende musical-klassisker Show Boat sejler ind i Londons West End for første gang i næsten 20 år. Show Boat fortæller den kraftfulde historie om frihed, loyalitet og frem for alt kærlighed. Bestil dine billetter online og vælg dine egne pladser.

Fra 199 kr
Barbu

Barbu

Vovet, vildt og voldsomt sexet! Barbu er fyldt med imponerende akrobatik og perfekte barberede skæg. Oplev Cirque Alfonse fra Canada, som tager hæsblæsende cirkusunderholdning til et helt nyt niveau.

Fra 217 kr
Groundhog Day

Groundhog Day

Groundhog Day handler om en kynisk Pittsburgh TV verjmand, der har fået til opgave at dække den årlige Groundhog Day i den lille isolerede by Punxsutawney, Pennsylvania, alt mens han opdager, at han er tvunget til at gentage den samme dag igen og igen... og igen.

Fra 790 kr
42nd Street

42nd Street

Oplev Broadways største show på West Ends største scene! Musicalhittet 42nd Street er sange- og danseversionen af den amerikanske drømmefortælling om Broadway. Denne længeventede musical bliver nok hurtigt udsolgt, så sørg for at bestille dine billetter i god tid!

Fra 196 kr
The Threepenny Opera

The Threepenny Opera

The Threepenny Opera er en milepæl inden for musicals i det tyvende århundrede, og nu kommer musicalen til National Theatre i en stor, ny produktion. Simon Stephens mørke og komiske nye oversættelse af Brechts bog og tekster møder Kurt Weills ekstraordinære score.

Fra 196 kr
Burn The Floor - Fire in the Ballroom

Burn The Floor - Fire in the Ballroom

5.0
(1)

Burn The Floor spiller i London - Først gang opført til Sir Elton John's 50 års fødselsdag. Se den flotte musical Burn The Floor i London. Køb billetter her!

Fra 493 kr
Vanities The Musical

Vanities The Musical

Vanities er en klassisk Broadway musical der endelig får sin London premiere. Vanities er en morsom og varm historie om 3 bedste venner der vokser op i Dallas i 80'erne hvor image, stil og attitude var vigtigere en intelligens og ambitioner.

Fra 354 kr
The Go-Between

The Go-Between

Oplev Michael Crawford i rollen som Leo Colston i musicalen The Go-Between, hvor han spiller en mand, som ikke længere kan løbe fra sin fortid. Denne rørende musical er baseret på den klassiske roman af samme navn.

Fra 231 kr
The Snowman

The Snowman

For 14. år i træk sættes den fantastiske musical og danseforestilling The Snowman op i London hen over julen. Oplev The Snowman i London, en hjertevarmforestilling for hele familien.

Fra 426 kr
Allegro

Allegro

Allegro the musical af Rodgers og Hammerstein havde premiere i 1947 på Broadway, får endelig sin premiere i London. Bestil dine billetter til Allegro i London her!

Fra 293 kr
Bumblescratch

Bumblescratch

Se musicalen Bumblescratch i London! For en enkelt aften er det førende West End-teater Adelphi Theatre vært for en ny musical, der fejrer 350-året for den store brand i London. Bestil dine billetter her!

Fra 203 kr
Showstopper! The Improvised Musical

Showstopper! The Improvised Musical

The Showstoppers er en helt ny musical skabt fra bunden ved hver eneste forestilling af dette prisvindende show. Hver aften bliver publikums forslag nemlig transformeret til en syngende, dansende produktion med uforudsigelige og hylende morsomme resultater! Bestil billetter her!

Fra 236 kr
School of Rock

School of Rock

School of Rock følger Dewey Finn, en falleret, wannabe rockstjerne, som forvandler sit klasseværelse til et fantastisk børnerockband. Bestil online!

Fra 698 kr
Blanc de Blanc

Blanc de Blanc

Blanc de Blanc byder dig velkommen til London-premieren på et sydende nyt cirkus-show. Her kan du se de bedste cabaret- og akrobatik-artister, så gør dig klar til en vild aften med store bevægelser!

Fra 193 kr
Rent

Rent

Du må ikke gå glip af denne legendariske, multi-prisvindende og nyskabende rockmusical Rent, når den fejrer 20-års-jubilæum i London. Bestil dine billetter nu og få en musikalsk oplevelse, du sent vil glemme!

Fra 349 kr
Funny Girl

Funny Girl

Den klassiske musical Funny Girl fortæller den fascinerende bittersøde historie om Fanny Brice (Smith), hvis sangstemme og komiske evner fører hende til stjernestatus på Broadway. Få fat i dine billetter her!

Fra 197 kr
Million Dollar Quartet

Million Dollar Quartet

Et kæmpe hit på Broadway og i Chicago, MILLION DOLLAR QUARTET åbner endelig i London. Køb billetter til musicalen MILLION DOLLAR QUARTET i London her!

Fra 236 kr
Murder Ballad

Murder Ballad

Murder Ballad er en ny spændende ny musical om kærlighed, besættelse og morderisk begær. Gå ikke glip af Murder Ballad i London! Bestil dine billetter i dag!

Fra 293 kr
Cinderella

Cinderella

Det mest fortryllende eventyr om Askepots rejse fra fattigdom til rigdom, Cinderella, kommer på scenen på et af West Ends mest berømte teatre London Palladium til jul for første gang i næsten 30 år. Den musiske forestilling Cinderella spiller kun i 5 uger, så sørg for at få fat i dine billetter nu!

Fra 323 kr
Judy Garland in Concert

Judy Garland in Concert

Celebrate the legendary voice of Judy Garland in the 50th anniversary year of her iconic London Palladium performance in this audio visual spectacle. Some never before seen and unique footage shown of Judy performing and singing her greatest hits come together with a fabulous live orchestra to accompany her magical voice and recreate her classic arrangements.

Fra 370 kr
Aladdin - Lyric Hammersmith

Aladdin - Lyric Hammersmith

Aladdin flyver til Lyric Hammersmith i London på sit flyvende tæppe for at skabe masser af skæg morskab. Bestil billetter til Aladdin på Lyric Hammersmith i London her!

Fra 277 kr
Dreamgirls

Dreamgirls

Den sensationelle r&b og Motown-inspirerede musical Dreamgirls kommer til London! 35 år efter den fantastiske originale Broadway-produktion får denne ikoniske musical endelig premiere i West End i London. Bestil dine billetter nu og glæd dig til en aften med musicalunderholdning i topklasse!

Fra 236 kr
Bugsy Malone

Bugsy Malone

5.0
(1)

Grib din pistol og gør dig klar til Alan Parkers verdensberømte musical Bugsy Malone i London. Bestil dine billetter her!

Fra 393 kr
Radio Times

Radio Times

Kan stjernen i showet, Sammy Shaw, fastholde sin kærlighed og samtidig for første gang transmittere live til Amerika? Gør dig klar til en forrygende underholdende aften.

Fra 303 kr
Titanic

Titanic

Historien om Titanic aldrig bliver gammel. Maury Yeston (Nine, Grand Hotel) og Peter Stones fantastiske musical er baseret på personer, der var med ombord på Titanic, og historien fokuserer på deres håb og ambitioner.

Fra 349 kr
An American in Paris

An American in Paris

An American In Paris er den smukke musical, der ikke kun er prisbelønnet, spændende iscenesat og indeholder fantastisk dans. I An American In Paris finder du også nogle af de bedste sange og tekster, der nogensinde er skrevet af George and Ira Gershwin.

Fra 192 kr
La Soiree

La Soiree

Stjernerne fra La Clique, The English Gents og alle de andre vender tilbage til London i La Soiree. Køb billetter her!

Fra 267 kr
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv