Chicago

Chicago

på Garrick Theatre

Pris fra 658 kr

Chicago er morsom, sofistikeret og sexet i en genial blanding, og bør opleves. Chicago The Musical spiller på Garrick Theatre i London, og vi har gode billetter til nedsatte priser. 

Chicago handler om Roxie Hart, en korpige, som myrder sin elsker og efterfølgende undgår fængsel med hjælp fra den smarte advokat Billy Flynn. Hun benytter den omtale hendes retsag giver hende til at nå til tops i showbranchen, sammen med en anden morderisk korpige ved navn Velma Kelly.

Chicago The Musical, spiller for fulde huse i bl.a. London og New York, og er en rigtig "fell good musical", som vil blive ved med at henrykke publikum. Sangene er klassikere, så som; 'All That Jazz', 'Funny Honey', 'Mr Cellophane', 'Nowadays' og 'Razzle Dazzle'.


Chicago The Musical is Sassy, Sexy and Sophisticated!

Andre klassiske musicals der spiller i London nu: Les Miserables - Phantom of the Opera & Blood Brothers.

"Showet var fantastisk og det hele fungerede med billetter, da vi kom derover. Det var en super oplevelse og man kom super tæt på scenen og selve showet, hvilket gjorde oplevelsen meget bedre. Fem stjerner herfra! :)" 
Heidi, Aarhus Vest

"Vi så Chicago på Garrick teateret, hvilket var et sjovt gammelt teater. Forestillingen var fantastisk, gode dansere og musikken var super. bestemt en forestilling vi vil anbefale til andre. det er nemt at bestille billetter  og siddepladser hjemmefra, alt fungerede perfekt."
Karen-marie, Værløse

"Super god forestilling. Dygtige skuespillere/sangere/dansere"
Mette, Taastrup 

"We booked for the Musical Chicago, and we enjoyed very much being in the cosy Cambridge Theatre. We´ll highly recommend this Performance for our Danish friends"
Kirsten, Svendborg

"Det var en rigtig stor oplevelse, jeg har lige set den med min veninde den 6.11.09. Det var fængslende, rørende og underholdende og de tog os i publikum med med deres blinken af øjet, pegen på nogle af os og kasten af roser."
Pia, Århus

"Jeg syntes det var en rigtig god forestilling og jeg syntes det var helt befriende at se at orkestret ikke var gemt væk i en orkestergrav, men faktisk ”spillede” med. Der var en dejlig afslappende og medrivende stemning i teatret, så jeg kan på det varmeste anbefale stykket. Da min kone og jeg kom til teatret for at hente vore billetter og sagde vores navn gik der cirka fem sekunder, så havde vi dem i hånden, man skulle tro at de sad og ventede på os, det var flot."
Torben, Køge

"Det var en stor oplevelse. Flot opsætning. Meget dygtige dansere. Meget god oversigt pga. teaterets opbygning."
Jørgen, Roskilde

Chicago AnmeldelserChicago Anmeldelser

"Still the hottest show in town"
The Independent


"A sleek package of sex, murder, great songs and arch wit"
Evening Standard


"The sharpest, slickest show on the block!"
The Times


Chicago PressemeddelelseChicago Pressemeddelelse

“CHICAGO” CELEBRATES CHRISTMAS IN LONDON Emma Barton RETURNS TO THE SHOW AS ‘ROXIE HART’ - Final Performance: 24th October 2010. Vivien Carter will make her debut starring as ‘Velma Kelly’ - Final Performance: 24th October ...
Chicago Pressemeddelelse Læs mereLæs mere

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Garrick Theatre
2 Charing Cross Road
London
WC2H 0HH

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Thursday and Saturday 8pm, Friday 8.30pm

Eftermiddagsforestillinger
Friday 5pm and Saturday 3pm

Spiller fra
2011-11-07

Spiller til
2012-09-01

Forestillingens længde:
Ca. 2 timer og 20 min.

Vejviser


Benyt Northern eller Piccadilly line til Leicester Square Station, exit mod Charing Cross Road. Herfra er der ca. 3 min. gang til teatret.

Kort Kort

70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv