Kinky Boots

Kinky Boots

på Adelphi Theatre

Pris fra 375 kr

Kinky Boots er Broadways hjertevarme og højhælede hit - og nu kommer den til London! Med sange af popikonet og Grammy og Tony-vinder Cyndi Lauper, er denne festlige musical en hyldest til de venskaber vi opdager og til troen på, at du kan ændre verden, hvis bare du beslutter dig for det. 

Kinky Boots er inspireret af sande begivenheder. Historien udfolder sig fra en herreskofabrik i Northampton til catwalken i Milano. Charlie Price har svært ved at leve op til sin fars forventninger og fortsætte familieforretningen Price & Sons. Som fabrikkens fremtid hænger i en tynd tråd, kommer hjælpen i den uventede, men spetakulære, form af Lola, en entertainer som skal bruge nogle holdbare stiletter.

Kinky Boots er instrueret og koregraferet af to gange Tony-vinder Jerry Mitchell (Legally Blonde, Hairspray) og musicalen har vundet seks Tony Awards, inklusiv Bedste Musical, Bedste Musik og Bedste Koregrafi. 
 

Kinky Boots AnmeldelserKinky Boots Anmeldelser

"An absolute hoot of a show - total box office family entertainment"
The Times


 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Adelphi Theatre
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2016-05-18

Spiller til
2017-05-06

Forestillingens længde:
2 h 25 min

Vejviser


(3mins) Head out onto the main road Strand. Cross the street where possible and go right (approx. 150 metres). The theatre is on your left.

Kort Kort

70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv