La Soiree

La Soiree

på Christmas in Leicester Square

Pris fra 196 kr

Stjernerne fra La Clique, The English Gents og alle de andre vender tilbage til London i La Soiree. Køb billetter her!

I en begrænset periode kan du opleve Magic Mirrors - et fantastisk auditorium i udskåret træ, polerede spejle og krystal - La Soiree vil blive opført på South Bank lige bag National Theatre og være vært for denne creme de la creme Cabaret.

Denne trup af kunstnere optrådte første gang sammen i Edinburgh og har siden erobret hele verden: Paris, Sydney, Stockholm og New York er alle faldet for deres charme. Nu er de tilbage i London og meget begejstrede for at komme tilbage til byen, der spillede for en udsolgt sæson på The Hippodrome (hvor de også vandt en Olivier Award for bedste underholdning) og The Roundhouse.

Med La Soiree er du er lovet mere chok end nogensinde før med fantastiske nye opførelser samt mange af de gamle favoritter. London er det sted, hvor publikum og kritikere forelskede sig i denne skøre familie af kunstnere og de kan ikke vente med at komme tilbage!

Der er ikke pladsanvisning til La Soiree. ved indgang skal billetten ombyttes til et armbånd. Det anbefales at komme i god tid, dørene åbnes ca. 30 min. før show start.

Ikke egnet for børn under 16 år.

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Christmas in Leicester Square
Leicester Square
London
WC2H 0AP

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Tuesday to Thursday 8pm Friday to Sunday 7pm, Friday and Saturday 10pm

Eftermiddagsforestillinger
Sunday 5pm

Spiller fra
2017-01-05

Spiller til
2017-01-08

Forestillingens længde:
2 hours

Vejviser
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv