Ragtime

Ragtime

på Charing Cross Theatre

Pris fra 411 kr

Det er ved udgangen af det 20. århundrede i New York. En æra eksploderer. Et århundrede snurrer. Og folk danser til rytmen og rytmen er Ragtime-musik. 

Højdepunkter:
- Nyd den prisvindende musical Ragtime
- Vælg dine egne pladser
- Lyt til musikken med cakewalks, gospel & ragtime

Oplev Ragtime the Musical
Thom Sutherland instruerer denne nye opsætning af Lynn Ahrens, Stephen Flaherty og Terrence McNallys multi-Tony Award-vindende musical, Ragtime.

Ragtime er baseret på E.L. Doctorow roman og væver tre forskellige grupper i USAs historie sammen; Coalhouse Walker Jr, en Harlem-musiker; Mother og sin hvide, middelklasse familie i New Rochelle; og Tateh, en jødisk immigrant, som er kommet til Amerika med sin datter i jagten på et nyt liv. 

Deres fiktionelle liv bliver dramatisk indblandet med hinandens, samt historiske figurer inklusiv Harry Houdini, Booker T. Washington, JP Morgan og Henry Ford. 

Ragtime fik i 1998 hele 12 Tony Awards-nomineringer, vandt 4, inklusiv Bedste Manuskrift af Terrence McNally og Bedste Originale Musik af Lynn Ahrens og Stephen Flaherty.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teatret. 

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Charing Cross Theatre
The Arches, Villiers Street
London
WC2N 6NL

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2016-12-05

Spiller til
2016-12-10

Forestillingens længde:

Vejviser


(1 min) The theatre is under Charing Cross station; it can be accessed at Cravens Passage just off Villiers Street

Kort Kort

70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv