The Bodyguard

The Bodyguard

på Adelphi Theatre

Pris fra 262 kr

The Bodyguard bliver det nye musical hit i Londons West End fra november 2012. Billetter til musicalen The Bodyguard, bygget over filmen med Whitney Houston, i London kan bestilles her!

The Bodyguard som er baseret på den superpopulære film med Kevin Costner og Whitney Houston i hovedrollerne, får nu premiere i Londons West End.
Den tidligere Secret Service agent, nu bodyguard, Frank Farmer (Lloyd Owen), er hyret til at beskytte superstjernen Rachel Marron (Heather Headley) fra en ukendt stalker.

Begge vil gerne styre deres eget liv og forventer derfor ikke at forelske sig.

The Bodygueard er en romantisk thriller som indeholder masser af Whitney Houston største hits, herunder 'Queen of the Night', 'So Emotional', 'One Moment in Time', 'Saving All My Love', 'I'm Your Baby Tonight', 'Run to You', 'I Have Nothing', 'How Will I Know', 'I Wanna Dance With Somebody ' og et af de største hits nogensinde - 'I Will Always Love You '.

Fantastisk 4.8

4.8 Kommentar fra 28 Kunde kommentar
Fantastisk!

Jeg var meget spændt på at se, hvordan de havde overført filmen til scenen, men de gjorde det fantastisk.

Scenografien var i top, og de udnyttede al den plads, de havde til rådighed. Lys og lyd var også super.

Skuespillerne var gode, især hovedrolleindehaveren Beverley Knight spillede og sang utrolig godt. Hendes stemme kunne sagtens bære at synge de legendariske Whitney Houston sange, hvilket jeg ellers var lidt nervøs for. Men hun sang alt og specielt I Will Always Love You så det gav kuldegysninger.

Jeg vil anbefale alle at tage ind og se den.

Sif, Søborg
MAN, 07 APR 2014
4.8
Topprofessionel musical

Forestillingen blev bogstaveligt talt "skudt i gang", og straks var der underholdning for alle pengene. Meget veloplagte og dygtige skuespillere/sangere tryllebandt publikum. Lys, effekter, sceneshow, ja ALT var fantastisk. Vi nød forestillingen, og vil aldrig mere til London uden at se en musical. The Bodyguard kan varmt anbefales til både førstegangs og rutinerede musicalgæster. Og Adelphi Theater var en traditionel og velfungerende ramme.

Søren, Højslev
FRE, 04 APR 2014
4.8
Må ses !!!

Fantastisk sang - kæmpe engagement fra både dansere og sangere, det var imponerende. Utrolig flot scenografi. Publikum var med hele vejen og blev løftet op til en uforglemmelig oplevelse.

Per, Lynge
LØR, 22 MAR 2014
4.8
Flot sceneshow

God musik. God stemning og super show.

Kirstine, Horsens
MAN, 03 MAR 2014
4.8
Fantastisk

En super god og medrivende forestilling. En stor oplevelse at høre de rigtig mange gode sange fremført men en fantastisk vokal. Absolut anbefalelses værdig. Et ekstra plus er teatrets placering tæt på Covent Garden Market med et hyggeligt miljø med mange restauranter.

Steen, Karlslunde
FRE, 21 FEB 2014
4.8
Super flot musical

Det var virkelig en fantastisk oplevelse og en super flot og gennemført musical. Og så slutter den bare af med et brag af en fest. Den skal opleves.

Christina schøn, Skælskør
TOR, 23 JAN 2014
4.8
Super flot show:)

Det VAR The Bodyguard; de gjorde det så flot. Fantastistiske stemmer, flot opsætning og de havde så mange detaljer med.

Berit, Klemensker
TIR, 26 NOV 2013
4.8
Super oplevelse

En flot opsætning og fantastiske sangere.
Kan anbefales

Lisbet c., Rørvig
SØN, 24 NOV 2013
4.8
Fantastisk, Forrygende, Formidabel

En festfyrværkeri af musik, sang, og dans. De kan noget de englændere, noget med lys og lyd, billeder og smittende danserytmer smeltet sammen i et stort totalteater omkring den rørende historie om Bodyguarden, der forelsker sig i stjernen over dem alle. En rigtig feel good film for alle Huston-tilhængere..

Susan, Ry
TIR, 19 NOV 2013
4.8
The Bodyguard

Storslået forestilling gode skuespillere flot opsætning og meget god musik.

Finn sommer, Horsens
SØN, 10 NOV 2013
4.8
rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse at se Bodyguard, rigtige dygtige skuespiller,sangere og danser. Alle gjorde det rigtig godt. Der var en god stemmning. Der var en meget enkel scenografi der var med til at fortælle historien.

Pia, Værløse
LØR, 26 OKT 2013
4.8
Flot

Meget flot scenografi. God stemme. Dejlig oplevelse

Henriette, Søborg
ONS, 23 OKT 2013
4.8
the boduguard

Super, fantastisk opførelse. Meget dygtige skuespillere, fantastisk musik. Så stor en oplevelse og jeg fik helt gåsehud, kanon oplevelse. Hele salen rejste sig op til slut og klappede højt og længe. Gør jer selv den tjeneste - gå ikke glip af denne musical..

Anne-mette, Hjørring
SØN, 20 OKT 2013
4.8
Super oplevelse

The Bodyguard er en totaloplevelse, flot scenografi, rigtig gode sangere mv.

Johnny, Bagsvaerd
FRE, 18 OKT 2013
4.8
Super oplevelse

En musical som absolut kan anbefales. En hyldest til stor sangerinde. Flot opsat og fantastiske skuespillere. Kan anbefales.

Annette, Ringsted
FRE, 18 OKT 2013
4.8
The Bodyguard

Fantastisk oplevelse, som satte gang i hele følelsesregisteret fra grin til gråd. En kanon flot opsætning med dygtige skuespillere og sangere. Bestemt et stykke, som på det varmeste kan anbefales.

Mette holm, Viby sjælland
TIR, 13 AUG 2013
4.8
The Bodyguard

Fantastisk oplevelse at være til musicalen 'The Bodyguard' - godt skuespil, meget dygtige dansere og sangere.
Ikke mindst sang hovedrolleindehaveren uovertruffent.

Desværre trak det lidt med kold luft, der hvor vi sad.

Nemt at bestille billetter, finde teater m.m. - og god service hele vejen.

Sanne, Nykøbing f.
TOR, 08 AUG 2013
4.8
2 par

Rigtigt flot show med nogle sangerinder med super gode stemmer, især Heather Headley

Anders, Albertslund
MAN, 29 JUL 2013
4.8
Lige så god som filmen

Fantastisk stemning, gode skuespillere og sangere, autentisk scenografi og flotte kostumer. Publikum står op og danser og klapper til sidst. En meget flot hyldest til Whitney Houston og meget tro mod filmen suppleret med en håndfuld af WH's gamle hits. Rigtig god oplevelse som bestemt kan anbefales.

Helle bill, Lyngby
ONS, 26 JUN 2013
4.8
Controller

Fantastisk show med rigtig godt musik og skuespillere som rigtig levede sig ind i rollerne. God omskrivning fra film til musical, som også var blevet moderniseret i forhold til filmens alder. En musical som skal ses

Lone, Egtved
TIR, 25 JUN 2013
4.8
Kunne du lide filmen? Så vil du ELSKE musicalen!

Den var bare HELT fantastisk. Jeg var noget skeptisk inden, da jeg synes det er en svær film at putte i teateret. Men min skepsis blev i den grad gjort til skamme, for hold nu op, hvor var det godt. Klart et stykke jeg godt kunne finde på at se igen!

Vicki, Hvidovre
SØN, 26 MAJ 2013
4.8
Hr.

Vi havde købt nogle billige billetter på "the upper circle" og kunne sagtens følge med. Højtalerne, belysningen og udsynet var fint. Forestillingen var fantastisk, med mange pragtfulde kulisser og jeg skal love for skuespillerne kunne synge og optræde. Den eneste bagdel ved at sidde så højt oppe, var at man blev generet af nogle utilpassede tilskuere, der absolut skulle have tændt deres mobiler, i-pod i-pad og hvad det hedder. Det kraftige lys fra deres skærme blændede og ødelagde ens nattesyn. Personalet var flinke og prøvede at stoppe uskikken, men men det lykkedes desværre ikke helt. Folk er mærkelige. At betale penge for at komme i teateret, og så sidde og se på sin egen skærm og genere omgivelserne.

Birger, Smørum
LØR, 18 MAJ 2013
4.8
Fantastisk oplevelse

Den skal vi se igen ....

Mette elisabeth, Viby j
TIR, 07 MAJ 2013
4.8
Super

Alle pengene værd

Jonas lundsted, Søborg
MAN, 29 APR 2013
4.8
Wauv... intet mindre end fantastisk.

En skøn skøn opsætning af The Bodyguard, og selvom det hverken er Whitney Houston eller Kevin Costner på scenen, så gør disse skuespillere alt hvad de kan for at nå deres høje niveau, og de rammer det spot on med god musik, fantastiske sangere og et endnu mere fantastisk sceneshow og kulisser.
Hvis jeg kun skulle se en musical i London ville jeg vælge denne..

Nanna hvalsøe, København k
ONS, 03 APR 2013
4.8
"The Bodygurad" musical bragte Whitney til live, for en aften!

Det var en helt fantastisk aften i Adelphi Theatre! Jeg må indrømme at jeg er stor Whitney Houston fan, og var lidt bekymret for, om det nu kunne leve op til legenden! Men Heather Headley, som spillede Rachel/Whitney gjorde det fænomenalt og fik hele salen med sig! Da sangen "I Will Always Love You" kom frem blev folk virkelig påvirket - på den gode måde! Hvis jeg stadig var i London, ville jeg uden tvivl se forstillingen igen.

Julie ingersvang, Aalborg
LØR, 02 FEB 2013
4.8
Klassikere!

Efter en lidt sløv start, kom stykket virkelig efter det og Whitneys skønne sange, gav en lyst til at synge med! Fantastiske stemmer og troværdigt udført! Kan varmt anbefales!

June, Borup
LØR, 19 JAN 2013
4.8
fantastisk musical

Dette er en helt fantastisk musical med eminent dygtige sangere i hovedrollerne. Opsætning og scenografi er i en klasse for sig og publikum levede helt med i forestillingen.

Ulla, Loegumkloster
FRE, 07 DEC 2012
4.8

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Adelphi Theatre
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Saturday 7.30pm

Eftermiddagsforestillinger
Wednesday and Saturday 3pm

Spiller fra
2014-07-24

Spiller til
2014-08-29

Forestillingens længde:
2 hours 30 minutes

Find teatret
Find teatret

Find teatret
Benyt Bakerloo eller Northern Line til Charing Cross Station, Exit mod The Strand. Herfra er der ca. 5 min. gang til teatret.

Kort Kort

Ticmate
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv