Thriller Live

Thriller Live

på Lyric Theatre

Pris fra 336 kr

Thriller Live i London er den ultimative koncerthyldst til Kongen af Pop, Michael Jackson. Thriller Live er næsten som at opleve selveste Michael Jackson live. Bestil dine billetter hjemmefra og start nedtællingen til et show du sent vil glemme. 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til det meget populære show
- Vælg dine egne pladser
- Nyd musik og dansetrin af Kongen af Pop
- Syng med på alle de store hits
- Tirs-fre kan du spare på billetter ved at bestille online

Hvad handler Thriller Live om?
Thriller Live er er en koncertoplevelse med heftige multimedie-effekter og en fantastisk koregrafi, alt sammen for at genoplive Michael Jacksons banebrydende dans og karakteristiske stød og største hits på scene igen.

Forestillingen er en musicalsk rejse og hyldst til Kongen af Pop. Michael Jacksons karriere strækte sig over 40 år, fra tiden med Jackson 5 til en utrolig solokarriere. Gennem tiden har ham solgt flere end 750 mio. album. Albummet Thriller er stadig verdens mest solgte album nogensinde. 

Under forestillingen over 2 timer lange show kommer du med garanti til at synge med på store hits som 'I Want You Back', 'I'll Be There', 'Show You The Way To Go', 'She's Out Of My Life', 'Beat It', 'Billie Jean', 'Earth Song' og naturligvis Thriller og mange mange flere! 

Andre musicals i London, hvor musikken er leveret af verdenskendte kunstnere eller bands:
The Lion King & Jersey Boys.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner musicalen sig til?
Thriller Live passer til alle aldre. Michael Jacksom fan eller ej. 

Hvor længe varer showet? 
Forestillingen varer ca. 2 timer og 20 minutter inkl. pause.   

Hvem er holdet bag?
Med musik af ingen ringere end Michael Jackson, produceret af Derek Nicol og Paul Walden, og instrueret og koregraferet af Gary Lloyd.  

Vigtig information: 
- Bemærk venligst: Forestillingen anvender konstant blinkende LED-lys og noget strobelys.  

Fantastisk 4.4

4.4 258 kundekommentarer
Et must for Michael Jackson fans.

Super godt show med dans, musik og en smule historie. Er også godt for børn, da der ikke snakkes så meget.

Tom
TIR, 19 JUL 2016
4.4
Thriller live

Super oplevelse

Bjarne, Horsens
FRE, 15 JUL 2016
4.4
FANTASTISK

Min datter og jeg havde en fantastisk oplevelse med Thriller Live Musical. Vi blev i næsten 2½ time underholdt med de mest fantastiske sangere (man skulle tro, det var MJ selv, der sang til tider..) og ikke mindst en masse fantastiske dansere! En uforglemmelig oplevelse...

Sanne, 4700
TIR, 28 JUN 2016
4.4
Fantastisk oplevelse

Trods det, at der ikke er nogen handling i musicalen, var vi vildt begejstrede, både unge og gamle. Fantastiske sangere. Utroligt dygtige dansere. Orkesteret helt i top. Alt var bare godt. Skal man fremhæve nogen, var det den dreng der skulle være Michael Jackson som barn og den voksne der spillede ham. Han lignede Michael fuldstændig n

Karl aage, Sæby
MAN, 06 JUN 2016
4.4
For fedt....

Jeg var i fredags inde at se Thriller sammen med mine 2 børn på 14 og 17 år. Det var en super fed oplevelse med masser af super fed musik. Min søn på 14 år, syntes 1.del var kedelig, men kom op i gear i 2. del. Min datter på 17 år, delte min begejstring. Kan helt sikkert anbefale at tage ind at se Thriller.

Rikke lund, Vallensbæk
MAN, 30 MAJ 2016
4.4
Worldclass!

Super oplevelse. Kan varmt anbefales.

Peter, Aalborg
MAN, 30 MAJ 2016
4.4
Skøn musik og dygtige dansere

Specielt danseren der "lignede Michael J" var fantastisk. Lidt svært at det var en kvinde der sang Michaels Js sange, på trods af hun sang godt.

Birgitte, Svaneke
MAN, 30 MAJ 2016
4.4
Storslået oplevelse

Meget flot show med fantastiske sangere, dansere og entertainere. Absolut et besøg værd.

Anders, Hellerup
MAN, 30 MAJ 2016
4.4
Fantastisk forestilling!

Det var helt sikkert den bedste oplevelse, jeg har haft nogensinde! Skuespillerne, sangerne og danserne var top professionelle. Jeg har aldrig set en skuespiller, som lignede Michael Jackson så meget - imponerende:)
Jeg kan virkelig anbefale den. Jeg har set mange musicals igennem årene i flere forskellige lande, og denne var helt klart den bedste!

Annette gudmann, Egaa
TOR, 12 MAJ 2016
4.4
Super show

Super show, nemt at købe billetter på nettet. Afhentning ½ time før showets start.

Anette, Kastrup
TIR, 10 MAJ 2016
4.4
Absolut fantastisk

Et virkelig godt show, kan varmt anbefales, også til eventuelle skeptikere

Berit
FRE, 06 MAJ 2016
4.4
Max fed oplevelse

Sådan en fed oplevelse. Vi var så imponeret over sangerne og opsætningen af det hele. De fik alle i salen med. Vi sad i dress cirkle og det var super gode pladser. Det eneste jeg vil sige er at man skal have en forventning om at man skal se en koncert og ikke et teaterstykke for 95% af det hele er sange, med små fortællinger ind imellem. Teater ville det ikke komme ind under i min verden. Men stadig en super fed oplevelse, jeg ville gøre det igen..

Rikke, Brande
ONS, 04 MAJ 2016
4.4
Suveræn musical

En af de bedste musicals jeg har oplevet. Lyden i Lyric Theatre var virkelig god og sangerne var fantastiske. Især en af hoved sangerne Alex var så dygtig. Han havde virkelig en stemme der ramte helt i hjertet og så var han den eneste hvide sanger. At han kunne ramme Michael Jacksons toner var helt vildt. Kan kun anbefale denne musical til andre. I vil få en oplevelse over det sædvanlige.

Tenna frost, Spentrup
TIR, 22 MAR 2016
4.4
Kan anbefales

Det var en rigtig god oplevelse at se Thriller Live, kan helt klart anbefales.

Gitta, Frederikssund
ONS, 09 MAR 2016
4.4
God underholdning

En god aften med MJ musik, udført af dygtige sangere og dansere.

Dines
MAN, 07 MAR 2016
4.4
Fantastisk oplevelse!

Det var ikke en traditionel musical, men mere en dans og musik aften. Der skulle fem fantastiske sangere og en eminent danser til, at indfri de store forventninger. De blev total indfriet. Det var nærmest blasfemi at opleve det vi gjorde. To timers intens lektion i Jackson dans og sang i en sådan klasse, at man måtte knibe sig i armen af begejstring. Har man muligheden, er dette show noget der skal opleves

Tanja, Middelfart
ONS, 17 FEB 2016
4.4
Godt underholdt

Rart med et par timer i Michael's univers med gode sangere og super dansere.

Jan, Juelsminde
TIR, 16 FEB 2016
4.4
De mest fantastiske sangere og dansere- som at være til koncert!

Vi sad desværre lidt for langt fra scenen, men hvor var det bare et fuldstændig forrygende show! De mest fantastiske sangere og dansere jeg nogensinde har set, og stemningen til musicals i London er jo bare så speciel og helt fantastisk. Performerne var vildt gode til at få publikum med, og min veninde og jeg har aftalt at se musicalen igen, når vi skal til London i foråret- dog fra de aller forreste rækker næste gang :-)

Louise bruun
ONS, 10 FEB 2016
4.4
Wuhu! Vildt god!

Esben, Odense c
MAN, 01 FEB 2016
4.4
God underholdning og stemning

Rigtig god underholdning. Det er primært en hyldest til Michael Jackson, dvs der er ingen egentlig handling, men en masse musik og dans. Der er 4 primære sangere og en masse dygtige dansere + en suveræn Michael Jackson kopi som danser fænomenalt! 2 af lead sangerne danser dog ikke lige så godt som de andre, og det trækker lidt ned. Til gengæld er der virkelig god stemning, og de får folk op af stolene og synge/danse med :-)
Overordnet set en rigtig god oplevelse. Hvis man kan lide Michael Jackson musik og dans, så kan Thriller LIve helt klart anbefales.

Mai britt, Nr. alslev
TOR, 28 JAN 2016
4.4
Super oplevelse

En rigtig fantastisk oplevelse i hyggelige omgivelser.

Kitte, Nykøbing f
ONS, 27 JAN 2016
4.4
Stor oplevelse, hvis man er til Michael Jackson. Dansene var gennemførte. Eneste minus var, at man ikke kunne se toppen af skærmen fra balkonen.

Ebba
FRE, 22 JAN 2016
4.4
Thriller - Lyric theatre

Nemt - hurtigt - rigtig god oplevelse!

Jeg bestilte billetterne over londonmusicals.dk og fik dem sendt på mail med det samme.. E-billetten blev uden problemer skiftet ud med en rigtig billet, ved teatrets indgang :-)
En musical er bestemt et must, når man er en tur i London.. Første del af Thriller var ok, men anden del var klart klart bedre!
- Fed musik (der lød godt), fantastiske stemmer og lækker dans!
Stemmerne og dansen var så gode/godt, at man et øjeblik var i tvivl om, om det faktisk var Michael Jackson der stod på scenen!

Kan klart anbefales!

Clara
ONS, 13 JAN 2016
4.4
Der er meget tilbage at ønske

Vi var i The Lyric Theatre d. 30/12-15 for at se Thriller Live, men gik i pausen, fordi det kun var et par af sangerne der kunne leve op til forventningerne. Og kostumerne var tydeligvis, noget de havde avet fra tidligere kunstner, de så nærmest kominiske ud. Der udover var pladsen foran vores sæde, så begrænsed at man sidder på skrå hvilket bevirker at benene sover.

Thomas, Odense s
SØN, 03 JAN 2016
4.4
Thriller Live

En helt igennem fantastisk oplevelse. Godt show og kanon lyd.

Kim, Vallensbæk
MAN, 28 DEC 2015
4.4
Superthriller

Kæmpeoplevelse ! Dygtige sangere, fantastisk koreografi, genial idé med at lade forskellige stemmer tolke Michael Jacksons sange ! Skynd dig at se den!

Henrik, København
LØR, 26 DEC 2015
4.4
Fantastisk

Den mest fantastiske musical vi nogen sinde har set! Fantastiske dansere og sangere. Så bliver det ikke bedre! Kan absolut anbefales!

Irene weiss, Hvidovre
TIR, 22 DEC 2015
4.4
Super godt

Super godt

Dorte, Ålsgårde
TIR, 15 DEC 2015
4.4
Fantastisk oplevelse

Havde aldrig set en musical før live og kan kun sige vi gik hjem en helt fantastisk oplevelse rigere

Ann baron, Lemvig
TIR, 15 DEC 2015
4.4
Fantastisk underholdning

Kan varmt anbefale Thriller Live

Benedikte, Nykøbing falster
FRE, 11 DEC 2015
4.4

Thriller Live AnmeldelserThriller Live Anmeldelser

"Dance routines, featuring daring leaps from an on-stage bridge, break-dancing, and, yes, the moonwalk, are spectacular."
The Daily Telegraph


 

4.4

Fantastisk 4.4

258 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Lyric Theatre
29 Shaftesbury Avenue
London
W1D 7ES

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Tuesday to Friday 7.30pm, Saturday 8pm, Sunday at 7.30pm

Eftermiddagsforestillinger
Saturday 4pm, Sunday 3.30pm

Spiller fra
2016-07-29

Spiller til
2017-04-23

Forestillingens længde:
2 hours 20 minutes

Vejviser


Benyt Bakerloo eller Piccadilly line til Piccadilly Circus, exit mod Shaftesbury Avenue. Herfra er der ca. 5 min. gang til teatret.

Kort Kort

70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv