Teater i Londons West End

Welcome Theatre Lover! Her finder du alle skuespil, komedier & plays i London West End, samlet på et sted. Bestil billetter eller få mere information, ved at klikke på de respektive forestillingers "Bestil" eller "Læs Mere" knapper.

Teater i Londons West End
 
3 Winters

3 Winters

For efterkommerne af monarkiet til Kommunismen, demokrati, krig og EU: Kroatien 1945-2011. Kos-familien skændes, forelsker sig og kommer over det igen. Mod et land i tumult har Tena Stivivivs 3 Winters skabt et portræt af en familie, holdt sammen af modet til at overleve.

Fra 494 kr    
Autobahn

Autobahn

Neil LaBute er anset som den mest fejrede amerikanske dramatiker og har underholdt publikum over hele verdenen med sine dybe karakterer, skarpe dialog og underspillede sociale kommentarer. Bestil dine billetter til Autobahn her!

Fra 273 kr    
Breeders

Breeders

Andrea og sin kone har det hele: gode jobs, et kærligt forhold og et nyt hjem. Der mangler kun en ting: en baby. De får en idé, men vil det være den perfekte løsning eller en ren katastofe?

Fra 288 kr    
Disney On Ice presents 100 Years of Magic: O2 Arena

Disney On Ice presents 100 Years of Magic: O2 Arena

Kom med til fejringen af mere ned 60 af Disneys uforglemmelige karakterer fra flere end 18 elskede historier kommer til live, når Disney On Ice fejrer 100 års magi. Køb dine billetter her.

Fra 267 kr    
East Is East

East Is East

East is East er en morsom moderne klassiker om at vokse op i multietniske England. Pakistanske chip butiksejer George Khan er fast besluttet for at give sine børn en striks muslims opvækst, men spændingerne i huset stiger til bristepunktet, da deres langtidslidende engelske mor bliver fanget i midten; hendes loyalitet splittet mellem hendes ægteskab og hendes børns frie vilje.

Fra 395 kr    
Electra

Electra

Instruktør Ian Ricksom og Kristin Scott Thomas genforenes for at bringe Sophocles tragedie til the Old Vic Theatre i London. Frank McGuinness leverer en stærk fortolkning af det klassiske drama om Electra og Orestes hævn på deres fars mordere. Bestil dine billetter her.

Fra 401 kr    
Faulty Towers The Dining Experience

Faulty Towers The Dining Experience

Faulty Towers(Halløj på Badehotellet) The Dining Experience i London. Bestil dine billetter til Faulty Towers The Dining Experience i London lige her!

Fra 581 kr    
Fully Committed

Fully Committed

Denne hvivelvind af en komedie foregår i en af Manhattans mest hippe restauranter, hvor byen aldrig sover og telefonen altid ringer. Blackmail...chikane...ydmygelse...Hvor langt vil du gå for at få et bord på den smarteste restaurant i byen? Bestil dit bord til denne kulinariske komedie her!

Fra 366 kr    
Ghost Stories

Ghost Stories

Oplev Ghost Stories på Arts Theatre i London og bliv skræmt! Billetter til Ghost Stories kan købes her!

Fra 245 kr    
Great Britain

Great Britain

Da den ambitiøse nyhedsredaktør på sladderbladet The Free Press, Paige Britain, lærer om telefon-hacking fra en uskyldig informant, går der ikke lang tid før hun er i gang med at afpresse sig til positioner med magt og indflydelse hos politiet og lederen for det Konservative Parti. Bestil billetter her!

Fra 222 kr    
Hamlet

Hamlet

Oplev Jude Law som Hamlet i Kenneth Branaghs opsætning.

Fra 830 kr    
Henry IV Part One

Henry IV Part One

Henry IV del I & II er en episk, komisk og medrivende fortælling om en nation i tumult. Stykket spiller på Barbican Theatre i London. Bestil dine billetter her.

Fra 732 kr    
Henry IV Part Two

Henry IV Part Two

Shakespeares fortælling om Henry IV (del I & II) kommer til Barbican Theatre i London. Stykket er en episk, komisk og medrivende historie om en nation i tumult. Køb dine billetter her.

Fra 732 kr    
Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk

Efterfulgt af successen med Sleeping Beauty (læs: Tornerose), vender Park Theatres årlige pantomime tilbage med deres anden del af The Chronicles of Waa*. Med original musik, magi og masser af grin for hele familien, Jack and the Beanstalk er en fortælling som venskab, love og tupperware. Bestil dine billetter i dag.

Fra 222 kr    
Jonah & Otto

Jonah & Otto

I stykket Johan & Otto følger vi to mænd i løbet af en enkelt dag, mens de deres deres ensomhed og deler deres hemmeligheder. Bestil dine billetter til Johan & Otto her!

Fra 222 kr    
Jump

Jump

Jump i London, er et fantastisk tae kwon do show opført af en Koreansk familie. Billetter til Jump i London på Peacock Theatre købes her.

Fra 505 kr    
King Charles III

King Charles III

Stykket King Charles III udforsker menneskerne under kronerne, vores demokratis uskrevne regler og Englands mest kendte families samvittighed. Bestil dine billetter nu.

Fra 200 kr    
Knightmare Live - Level 2

Knightmare Live - Level 2

Efterfulgt sidste års udsolgte Edinburgh opsætning og nationale tour, vender Knightmare Live tilbage med mere eventyr, karakterer, gåder og monstre i denne anmelderroste scene version af denne kult tv klassiker. Bestil dine billetter til Knightmare Live - Level 2 her!

Fra 236 kr    
Land Of Our Fathers

Land Of Our Fathers

Land of Our Fathers har Clive Merrison (The Histories Boys) i hovedrollen i Chris Urchs anmelderroste debut forestilling. Land of Our Fathers er spækket med komedie og en generation af tabte stemmer. Bestil dine billetter her!

Fra 331 kr    
Love's Labour's Lost

Love's Labour's Lost

Shakespeares komedie Love's Labour's Lost handler om at forsøge at opretholde og senere opgive et højst urealistisk løfte, og et frækt forslag om, at studiet af det modsatte køn faktisk er den højeste af alle akademiske bedrifter. Bestil dine billetter her.

Love's Labour's Won (or Much Ado about Nothing)

Love's Labour's Won (or Much Ado about Nothing)

Shakespeare's komiske romance udspiller sig midt i en fest, hvor humøret er højt, som unge passioner løber løbsk, bliver elskende forrådt og lykken er på spil - før freden sejrer. Bestil dine billetter til dette sjove og rørerende stykke på Royal Shakespeare Theatre i Stratford-upon-Avon.

Michael Palin:Travelling To Work

Michael Palin:Travelling To Work

To celebrate the publication of his third volume of Diaries, Travelling To Work, Michael Palin presents a brand new two part show, looking back at twenty-five years of exploring the world and nearly fifty years in radio, television, books and films. 

Fra 407 kr    
National Youth Theatre Season: Macbeth

National Youth Theatre Season: Macbeth

Oplev Shakespeares dystre klassiker Macbeth med James McAvoy i hovedrollen. Billetter til Macbeth i London kan med fordel købes her!

Fra 242 kr    
National Youth Theatre Season: Private Peaceful

National Youth Theatre Season: Private Peaceful

Private Peaceful, bygget på Morpurgos prisvindende bog, er en skarp fortælling, der udforsker kærlighed, tab, krig og mod, og som fører til en dramatisk og hjerteskærende konklusion.

Fra 242 kr    
National Youth Theatre Season: Selfie

National Youth Theatre Season: Selfie

The National Youth Theatre præsenterer verdenspræmierien på stykket 'Selfie', inspireret af Oscar Wildes ikoniske fortælling som bedrageri, ungdom og forfængelighed. Bestil dine billetter nu!

Fra 242 kr    
Not About Heroes

Not About Heroes

An exquisite exploration of courage, of humanity and a timeless celebration of friendship set against the brutality of war.  See it for poetry in action, you will not be disappointed. The Guardian (FTP 2007 tour) 

Fra 331 kr    
Oppenheimer

Oppenheimer

Tom Morton-Smiths nye stykke Oppenheimer handler om en mand, Robert Oppenheimer, der vil prøve at skabe et våben så kraftfuldt, at det ikke bare ville kunne ende Anden Verdenskrig, men alt krig. Fang dette stærke stykke på Swan Theatre i Stratford-upon-Avon.

Richard III

Richard III

Shakespeare's drama Richard III spiller i London på Apollo Theatre. Billetter til Shakespeare's Richard III i London kan bestilles her!

Fra 908 kr    
Room On The Broom

Room On The Broom

Se Room On The Broom i London. Nye eventyr fra Gruffalo skaberne. Se Room On The Broom i London. køb billetter her!

Fra 216 kr    
Shakespeare In Love

Shakespeare In Love

Shakespeare in Love i London i en ny sceneversion af Lee Hall, er bygget over filmhittet fra 1998. Billetter til Shakespeare in Love i London købes her!

Fra 331 kr    
Speed-the-Plow

Speed-the-Plow

I 'Speed-the-Plow' spiller den multiprisvindende filmstjerne Lindsay Lohan med i sit første teaterstykke i rollen som Karen i David Mamets fantastiske satiriske portræt af Hollywood, en rolle som oprindeligt blev spillet i New York i 1988 af Madonna. Gå ikke glip af det fængslende stykke, bestil her.

Fra 331 kr    
The 39 Steps

The 39 Steps

I komedien 39 Steps i London, oplever vi Hitchcock’s skuespil, som det aldrig er blevet vist før. Her er ingen gys, kun latter. Billetter til rabat pris købes her!

Fra 173 kr    
The Christmas Truce

The Christmas Truce

Inspireret af faktiske begivenheder for præcis 100 år siden, The Christmas Truce hylder en bemærkelsesværdig julefortælling. Gå ikke glip af dette rørende stykke på Royal Shakespeare Theatre i Stratford-upon-Avon.

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time i London handler om Christopher, Mrs Shears’ døde hund og skyldfølelse. Bestil billetter her!

Fra 215 kr    
The Elephantom

The Elephantom

Ross Collins’ elskede bog The Elephantom, vil være på plakaten på New London Theatre for en kort periode. Billetter til The Elephantom i London her!

Fra 222 kr    
The Mousetrap: London

The Mousetrap: London

Agatha Christies The Mousetrap i London, er legendarisk efter mere end 60 år i West End. Billetter til The Mousetrap på St Martins Theatre i London købes her.

Fra 242 kr    
The Shoemaker's Holiday

The Shoemaker's Holiday

The Shoemaker's Holiday (1599) af Thomas Dekker forbliver en tidsløs klassisker. Rowland Lacy esker Rose Oatley, men det kan aldrig gå. En aristokrat og en middleklasses pige kan ikke gifte sig, slet ikke når Rowland er en meget slem dreng og hendes forældre aldrig vil gå med til det.

The Vertical Hour

The Vertical Hour

The Vertical Hour handler om Nadia Blye, en kvinde der ved lige præcis, hvad hendes holdning er til Irak. Hun er sikker på sin plads i verden og sin holdning til den. Lige indtil hun møder en ligeså stråsikker og dødeligt charmerende mand, sin kærestes far. Farens indblanding har store konsekvenser for dem alle.

Fra 262 kr    
The Witch of Edmonton

The Witch of Edmonton

I dette klassiske Elisabethanske drama, The Witch of Edmonton, udspiller sig i landsbyen Edmonton, hvor gamle, ensomme og fattig Elizabeth Sawyer bliver fejlagtigt beskyldt for at være en heks. Hun ønsker, at hun faktisk var forhekset, så hun kunne hævne sig på sin naboer. Uheldigvis for Elizabeth og landbyboerne i Edmonton, lyttede en med evnerne til at opfylde hendes ønsket.

The Woman in Black

The Woman in Black

The Woman In Black, er et af de mest succesrige skuespil i London nogensinde, et rent drama i West End. Billetter til Woman in Black i London købes her, med rabat.

Fra 262 kr    
Treasure Island

Treasure Island

The Treasure Island i London, på dansk Skatteøen, er et pragtfuldt skuespil bygget over Robert Louis Stevenson's klassiske eventyr! Billetter til Haymarket Theatre Royal kan købes her.

Fra 360 kr    
scroll flags right
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv