Teater i Londons West End

Welcome Theatre Lover! Her finder du alle skuespil, komedier & plays i London West End, samlet på et sted. Bestil billetter eller få mere information, ved at klikke på de respektive forestillingers "Bestil" eller "Læs Mere" knapper.

Teater i Londons West End
 
A View From The Bridge

A View From The Bridge

Gå ikke glip af den anmelderroste opsætning af Arthur Millers klassiske drama 'A View From The Bridge' med Mark Strong (Tinker Tailor Soldier Spy, Sherlock Holmes) og Nicola Walker (Last Tango In Halifax, Spooks). Find dine billetter her!

Fra 617 kr    
American Buffalo

American Buffalo

Oplev Damian Lewis, kendt for sin Emmy og Golden Globe prisvindende rolle som Nicholas Brody i TV-serien Homeland, når han vender tilbage til Londons West End i fortællingen om ærekodekset blandt tyve i American Buffalo. Bestil dine billetter her!

Fra 278 kr    
Beautiful Thing

Beautiful Thing

Den prisvindende kærlighedshistorie Beautiful Thing er på plakaten på Arts Theatre i London. Bestil billetter til Beautiful Thing i London her!

Fra 381 kr    
Ghost Stories

Ghost Stories

Oplev Ghost Stories på Arts Theatre i London og bliv skræmt! Billetter til Ghost Stories kan købes her!

Fra 278 kr    
Harvey

Harvey

Elwood P. Dowd har en karakterfejl: et urokkeligt venskab med en knap to meter høj, usynlig kanin kaldet Harvey. Bestil dine billetter til Harvey her!

Fra 227 kr    
Hay Fever

Hay Fever

Bliss-familien er ude af stand til at dele rampelyset. De er ukonventionelle, risikovillige og uforskammede, de lever på ingen måder op til, hvordan respektable britiske familier bør være. Oplev misfortolkede møder, hemmelige forførelser og skandaløse afsløringer udløber alt sammen henover en weekend i Berkshire. Bestil dine billetter her!

Fra 278 kr    
Lights! Camera! Improvise!

Lights! Camera! Improvise!

The Mischief Theatres kompagnis prisvindende improviserede film, live på scenen. Du skal vælge genre, lokation og titel, herefter vil det elektriske hold af skuespillere skabe en magisk ny film foran øjnene på dig fyldt med fantastiske action-sekvenser, morsomme 'DVD fraklip' og et medrivende soundtrack.

My Night With Reg

My Night With Reg

I Guys lejlighed samles gamle venner og nye bekendte til fest. Det er sommeren 1985, og for Guy og sin omgangskreds er verden ved at forandres for altid. Morsom og bittersød, 'My Night with Reg' fanger perfekt venskabers sårbarhed, glæde og selve livet. Bestil nu!

Fra 484 kr    
Taken At Midnight

Taken At Midnight

'Taken at Midnight' er et medrivende drama, som udforsker en kvindes amp, sin søns modstand og en heltemodig kamp med de svage over for de magtfulde, sandhed over for løgns og mødre over for mordere. Bestil dine billetter i dag!

Fra 231 kr    
The 39 Steps

The 39 Steps

I komedien 39 Steps i London, oplever vi Hitchcock’s skuespil, som det aldrig er blevet vist før. Her er ingen gys, kun latter. Billetter til rabat pris købes her!

Fra 180 kr    
The Audience

The Audience

The Audience med Helen Mirren handler om Elizabeth II og hendes audienser med 12 af Englands statsministre. Billetter til The Audience i London her!

Fra 683 kr    
The Mousetrap

The Mousetrap

Agatha Christies The Mousetrap i London, er legendarisk efter mere end 60 år i West End. Billetter til The Mousetrap på St Martins Theatre i London købes her.

Fra 252 kr    
The Nether

The Nether

The Nether tilbyder komplet frihed - et virtuelt vidunderland som giver fuldstændig sanselig fordybelse. Bare log in, vælg en identitet og giv dig hen til enhver lyst. Men da en ung detektiv opdager en forstyrrende form for underholdning udløser hun en afhøring ind i de mørkeste hjørner af fantasien. Bestil billetter her!

Fra 159 kr    
The Woman in Black

The Woman in Black

The Woman In Black, er et af de mest succesrige skuespil i London nogensinde, et rent drama i West End. Billetter til Woman in Black i London købes her, med rabat.

Fra 321 kr    
scroll flags right
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv