Batman Live-O2 Arena, London

Batman Live-O2 Arena, London

på The O2 Arena

Pris fra 477 kr

Se Batman Live i London. Den populære superhelt som du aldrig har set ham før i et helt ny action eventyr. Køb billetter til Batman Live

Om dagen er jeg Bruce Wayne , milliardær filantrop. Om natten bliver jeg kaldt BATMAN ! Jeg har svoret på mine forældres grav at jeg vil udrydde denne by for de kriminelle der tog deres liv.

Opføres første gang i England sommer 2011, BATMAN LIVE -World Arena Tour er en multi-million produktion af et hidtil uset omfang og et must-see for familier og Batman fans Baseret på den originale historie og lavet eksklusivt for BATMAN LIVE. Dette er noget af et teatralsk udstyrsstykke med spændende stunts, akrobatik og illusioner. Aldrig før har Gotham City, Wayne Manor, Batcav e og Arkham Asylum blevet bragt til live på en mere visuelt spændende måde.

Kom med når Batman og Robin kæmper mod deres nemesis Jokeren og alle de andre superskurke som, The Riddler, Catwoman, The Penguin, Two-Face og Harley Quinn , der er klar til at ødelægge Gotham City.
Helt igennem autentisk, super fantastisk og ærefrygtindgydende. BATMAN LIVE er en helt ny måde at opleve Batmans verden på. Dette er eventyret du ikke vil gå glip af!

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

The O2 Arena
Peninsula Square
London
SE10 0DX

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Wednesday to Saturday 7pm

Eftermiddagsforestillinger
Saturday and Sunday 11am and 3pm

Spiller fra
2011-08-24

Spiller til
2011-09-04

Vejviser


Nærmeste undergrundsstation er North Greenwich. Jubilee Line stopper på North Greenwich Station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv