Blood Brothers

Blood Brothers

på Phoenix Theatre

Pris fra 244 kr

Willy Russel's musical Blood Brothers havde premiere i London i 1983. Her, over 25 år senere, er Blood Brothers stadig aktuel, og en rigtig klassisk musical.

BLOOD BROTHERS er skrevet af den legendariske Willy Russell, og er en fængslende og bevægende historie om et tvillingepar, der blev adskilt ved fødslen, voksende op i hver sin verden, og mødes igen med tragiske konsekvenser til følge.

Den fantastiske musik i Blood Brothers inkluderer sange som 'Bright New Day', 'Marilyn Monroe' og det følelsesladede hit 'Tell Me It’s Not True'.

Blood Brothers har holdt sit 25-års jubilæum – og med rette: Forestillingen går for at være en af de bedste musicals til alle tider, med intet mindre en fire priser for bedste musical i London og syv Tony Award-nomineringer på Broadway.

Andre klassiske musicals der spiller i London nu: Les Miserables - Phantom of the OperaChicagoOliver 

"Var i London og så i den forbindelse forestillingen "Blood Brothers". Det er en skøn forestilling i den vanlige gode opsætning for Londons scener. Historien var meget medrivende og skuespillerne gjorde det rigtig godt. Alle - både publikum og skuespillere - var følelsmæssigt berørt under de afsluttende klapsalver. En forestilling, som varmt kan anbefales."
Merete, Ballerup

"Vi havde egentlig booket Flashdance, men den blev aflyst, så vi valgte Bloodbrothers. Bloodbrothers er en fantastisk oplevelse, med god handling og fantastisk musik og sang. Kan varmt anbefales"

Lars, Esbjerg

"Det virker bare - også da vi måtte aflyse blot 1½ uge før afgang. Det kostede os et mindre gebyr og lidt ventetid. Men meget tilfredsstillende - vi vender tilbage!"

Annette, Sønderborg '

"Nemt at bestille billetter på siden, og billetterne var i billetkontoret da vi kom. Rigtigt nemt. Blood Brothers er en rigtig klassisk London musical for alle aldre. Teatret ligger midt i London, men er dog lidt slidt"
Susanne, Helsingør

Blood Brothers AnmeldelserBlood Brothers Anmeldelser

"A MIRACLE! STILL UNMISSABLE AND UNBEATABLE"
The Mirror


"THE BEST MUSICAL IN THE WEST END"
The Spectator


"GRIPPING, GRITTY AND SUPERBLY HUMMABLE - IT'S A MUST!"
Mirror on Sunday


 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Phoenix Theatre
Charing Cross Road
London
WC2H 0JP

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Saturday 7:45pm

Eftermiddagsforestillinger
Wednesday, Thursday 3pm and Saturday 4pm

Spiller til
2012-10-27

Forestillingens længde:
2 timer og 45 min.

Vejviser


Benyt Piccadilly eller Northern line til Leicester Square Station. Herfra er der ca. 5 min. gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv