Disney On Ice - Magical Ice Festival Wembley

Disney On Ice - Magical Ice Festival Wembley

på Wembley Arena

Pris fra 318 kr

Forbered dig på at blive fortryllet med Disney On Ice presents Magical Ice Festival med magiske øjeblikke fra forskellige Disneyfilm. 

Du vil blive ført bort til et vinterland i den prisvindende og nummer et animerede film nogensinde Disneys Frozen (Frost). Her vil du møde de royale søstre Elsa og Anna, den morsomme snemand Olaf, bjergmanden Kristoff og sit loyale rensdyr Sven, som de hjælper søsterne i en historie fyldt med spænding, eventyr, magi og uforglemmelige karakterer. 

Oplev også Disneys The Little Mermaid (Den lille havfrue) med en showstoppende dans af Sebastian som han bryder ud af sin skal.

Bliv vinklet ind i et kor af harmløse hooligans, når de får besøg af den frække Rapunzel og sin charmerende allierede Flynn fra Disneys Trangled og bliv revet med af Disneys Beauty and the Beast (Skønheden og Udyret) og de fortryllede følgesvende, som de tager scenen i et spetakulært show for Belle. Det vil blive et magisk miks af royale, når Disney On Ice bringer dette vinterland til London. 

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Wembley Arena
Arena Square, Engineers Way
London
HA9 OAA

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2015-04-22

Spiller til
2015-04-26

Forestillingens længde:
2 hours

Vejviser


Nærmeste undergrundsstation er Wembley Park (i zone 4). Metropolitan & Jubilee Line kører til Wembley Park.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv