Elf The Musical

Elf The Musical

på Dominion Theatre

Pris fra 976 kr

Elf the musical er baseret på det elskede filmhit fra 2003 med Will Ferrell i hovedrollen. Elf er den morsomme historie om Buddy, som drager til New York i søgen efter sin far. Elf er en sjov og hjertevarm musical for hele familien.

Som et helt lille forældreløs barn kravler Buddy ved et uheld ned i Julemandens sæk med gaver og bliver transporteret tilbage til Nordpolen. Intetanende om at han faktisk er et menneske, tvinger Buddys kæmpemæssige størrelse og elendige gaveproducerne evner han til at indse sandheden. Med Julemandens velsigelse tager Buddy ud på en rejse til New York City for at finde sin biologiske far, opdage sin sande identitet og hjælpe New York med at huske julen egentlig betydning. 

Elf indeholder sange fra Tony-nomierede Matthew Sklar og Chad Beguelin (The Wedding Singer), med en bog af Tony-prisvinderne Thomas Meehan (Annie, The Producers, Hairspray) og Bob Martin (The Drowsy Chaperon). 

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Dominion Theatre
268-269 Tottenham Court Road
London
W1T 7AQ

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2016-01-02

Spiller til
2016-01-02

Forestillingens længde:

Vejviser


Benyt Central eller Northern Line til Tottenham Court Road Station, exit mod Tottenham Court Road. Teatret ligger lige ved siden af stationen.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv