Grease

Grease

på Piccadilly Theatre

Pris fra 459 kr

Grease The Musical er disco, snot i håret og rytme i underlivet! Grease er verdens bedste musical, og spiller for fulde huse i London! Køb billetter her, med rabat!

Grease vendte tilbage til West End i 2008 med de uforglemmelige hits fra filmens soundtrack, som f.eks.: 'You're The One That I Want', 'Grease is the Word', 'Summer Nights', 'Hopelessly Devoted to You', 'Sandy' og 'Greased Lightnin'.

Så det ser ud til, at der bliver nok af spændende ting at tage sig til om aftenen denne sommer. Bestil nu, og tag slænget med ind for at møde Danny og Sandy sammen med de seje T-Birds, de frække Pink Ladies og hele holdet fra Rydell High. Det bliver årets største brag af en Rock 'n' Roll-fest.

Gå ikke glip af Grease... 'It's electrifying'!

Læs mere om filmen Grease fra 1978.

Andre "feel good" musicals som varmt kan anbefales: Mamma MiaWe Will Rock You - Hairspray og Dirty Dancing.

Andre musicals i London bygget over store film succeser: Dirty Dancing - Hairspray - Sister Act - Priscilla Queen of the Desert - Billy Elliot & The Lion King.

"Min datter og jeg havde en fantastisk oplevelse. Scenen var næsten for utrolig til at være sand, altså det virkede bare så godt, og musikken - super god - kun godt at sige om det"
Mette, Sæby

"Vi var på en "Tøsetur" til London, og ville ha været inde og se "Løvernes konge", men da vi ikke kunne få billetter til den,valgte vi "Grease", og det var en fantastisk oplevelse. Vi sad på 3. række, og kunne næsten røre skuespillerne. Det var en super god forestilling, med rigtig gode skuespiller. Vi kan kun varmt anbefale at andre skal tage ind og se det. Rigtig godt musik, som ikke er til at få ud af hovedet igen :-). Teateret er ikke så stort, men rigtig hyggeligt. Vi fik en rigtig god service da vi hentede billetterne, og alle var venlige og behjælpelige. Så det kan vi varmt anbefale andre de skal opleve"
Rita, Herning

"Det var en fantastisk oplevelse at se Grease musicalen. De sang super godt, der var fin med humør i stykket og setupet var helt gennemført. Det var også en super hyggelig theater - Picadelly Theater. Kan bestemt anbefales"

Heidi, Hinnerup

"Jeg så GREASE på Picadilly Theatre sammen med en veninde. Og det var en super fed oplevelse. Handlingen var fin, følger jo ret meget filmen som man kender. Dygtige skuespillere/sangere - de synger helt fantastisk godt og kulisserne er flotte og storslåede .. og så er lyden helt i top. Det er noget helt særligt at se sådan en forestilling hvor den rettelig hører hjemme, fremfor f.eks. i Forum i DK. Det kan IKKE måle sig med stemningen og rammerne i Londons teatre. Bestilling/booking gik fint- ingen problemer med noget som helst. og let at få udleveret billetter ved teatret. et lille minus er at har man lange ben.. så vil jeg anbefale at man vælger en plads på en at de forreste rækker (3 niveauer) eller yderplads, så man kan sidde lidt på skrå.. men ellers en super oplevelse.. og vi er klar på flere musicals"
Betina, Lundby

"Grease: godt musik, dygtige sangere og dansere, fantastisk flotte sceneskift og kulisser, alt i alt en positiv oplevelse"
Jan, Sdr. Omme

"Jeg og min 13 år gamle søn så musicalen på vores rejse til London forleden dag. En skøn oplevelse, både i dans og musik. Vi oplevede filmen, men musicalen var bare endnu bedre. Den kan jeg varmt anbefale"
Gizur, Charlottenlund

"Desværre kan Grease på ingen måde måle sig med hverken We'll rock you eller nogle af de andre store musicals. Må indrømme at jeg synes det er en middelmådig oplevelse i forhold til de andre flotte flotte musicals"

Liselotte. Faaborg

"Vi var inde og se musicalen Grease. Det var en fantastisk forestilling, noget af det flotteste scene-setup vi længe har set, og sangene - ja dem kender vi jo, og kunne dårligt sidde stille i stolene. Musikerne spillede helt myrepatte-godt, og dem der sang kunne deres kram, for at sige det mildt. Vi kan kun anbefale andre London-besøgende at se denne forestilling"

Carl, Stenstrup

"Grease" en super fin forestilling - en historisk rejse tilbage i musikken. Min kone, datter på 16 samt jeg selv, nød til fulde at se denne forestilling i et stemningsfyldt teater"

Allan, Valby

"Grease på Piccadilly Theatre var fantastisk! Historien og handlingen er den velkendte; men opførelsen er storslået uanset om der tales om den rigelige scenografi, de dygtige sangere eller de fremragende skuespillere. Mest imponerende er det pletfrie skuespil også fra "tilfældige" bi-personer på bagscenen"
Jeppe, Værløse

"Et rigtigt godt stykke. Selvom man ikke er så god til engelsk er den rigtig let at følge med i. Teatret egner sig ikke til for høje mennesker, da der ikke er meget plads til benene"

Christina, Silkeborg

"Grease er en supergod musical med et fantastik flot sceneshow. Jeg kan varmt anbefale den."

Jeanet, Rødovre

"Grease er i denne forestillling lidt anderledes end i den klassiske opsætning. Der er fart over feltet og musicalen er god og over middel. Det er dog vigtigt at købe "gode" billetter til dette teater da udsynet godt kan være en del begrænset. Se den og oplev John og Olivia igen på ny..."
Allan, Farsø

"Forestillingen var fantastisk. Vi fik gode siddepladser. Da vi ankom afleverede vi kvitteringen i døren og gik lige til billetlugen, hvor vi fik vores billetter. Nemt og hurtigt. En ganske fin måde at bestille sine musical billetter på."
Sanne, Virum

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Piccadilly Theatre
16 Denman Street
London
W1D 7DY

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday-Thursday, Saturday 7.30pm. Friday 8.30pm

Eftermiddagsforestillinger
Friday 5.30pm, Saturday 3pm

Spiller fra
2007-07-25

Spiller til
2011-04-30

Vejviser


Ta' Bakerloo eller Piccadilly line til Piccadilly Circus, vælg udgangen mod Shaftesbury Ave. Herfra er der ca. 5 minutters gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv