Havana Rakatan

Havana Rakatan

på Peacock Theatre

Pris fra 503 kr

Havana Rakatan returnerer til London, efter krav fra publikum. Havana Rakatan er en rejse igennem Cubas danse og musik historie.

Med et af Cubas mest populære 'Son Bands' LIVE på scenen, er Havana Rakatan en gribende og farverig rejse gennem Cubas unikke danse tradition og musik historie. 

Oplev alt fra den sexede rumba til den elegante cha-cha-cha.

"Er du til latinamerikanske danse, flotte mænd og skønne kvinder, ja, så er Havana Rakatan for dig. Handlingen udspiller sig i Cubas historie, som anskueliggøres med smukke baggrundsmotiver. Orkestret Turquino Septet med den inciterende sangerinde Geldy Chapman "forfører" os danseglade, sså det er umuligt at sidde stille i stolen. Sidst men ikke mindst er der free introductory salsa class efter forestillingen hver tirsdag, så den forestilling kan kun anbefales på det varmeste. Jeg var vildt begejstret "
Mette, Bjerringbro

"Det klappede perfekt med billetterne for min mand og mig! Hvad angår selve forestillingen "Rakatan", så var den forrygende med fatastisk musik og dansere. Vi synes dog gennemgående, at det var for ensformigt, idet der ikke var nok variation "
Helle, Gråsten

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Peacock Theatre
Portugal Street
London
WC2A 2HT

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Tuesday to Sunday 7:30pm

Eftermiddagsforestillinger
Saturday and Sunday 2:30pm

Spiller fra
2014-05-24

Spiller til
2014-05-24

Forestillingens længde:
125 minutes

Vejviser


Nærmeste undergrundsstation:Holborn (Central/Piccadilly Lines) eller Temple (District/Circle Lines).

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv