La Clique

La Clique

på Roundhouse

La Clique er et mix af cabaret, varieté og vaudeville. La Clique er en forførende, morsom og varm sensation i London, og kan opleves på London Roundhouse.
 

Umulig at beskrive og umulig at modstå, LA CLIQUE er en fantastisk samling af noget af det mest mærkelige, morsomme, smukke og ligefrem bizarre du nogen sinde har set.

La Clique er en fusion af cabaret, varieté, cirkusvaudeville, og dermed giver LA CLIQUE London en slags underholdning, byen ikke har set i over 40 år.

La Clique kommer til London efter sin verdensturne i byer som Sydney, Melbourne, Montreal, Dublin, New York og Edinburgh. La Clique er underholdning du aldrig har oplevet før, og engang skal jo være den første.....

La Clique: C'est chique!

Kundekommentar
"Vi skulle i teater søndag og der var 3 at vælge imellem på sådan en søndag. Vi så jeres beskrivelse og det lød spændende, lidt livlig og interessant. Vi fandt jeres teater og afl. vores netbillet og fik på nem vis ændret den til den rigtige billet ved indgangen. Et dejligt lille spændende teater - hyggeligt og intimt. Selve forestillingen var spændende og interessant fra start. Der var en intim stemning og et meget varierende program. Det var en rigtig god oplevelse og vi vil absolut anbefale det til andre. Det var en unik underholdning - der foregik ting som vi aldrig havde set før. Så alt ialt var det en rigtig interessant, spændende oplevelse og der var noget for enhver smag."

Gurli, Smorum

La Clique AnmeldelserLa Clique Anmeldelser

"Genuine eye-popping acts. Fight for a front row seat"
Paul Merton


"I can't think of a better way to spend an evening; funny, sexy, cool"
Jimmy Carr


"La Clique is to cabaret what Daniel Craig is to Bond"
Eddie Izzard


"This is probably the greatest jaw-dropping show I've ever seen. I am bringing everyone in the world to this piece of genius. I believe in God now!"
Ruby Wax


 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Roundhouse
Chalk Farm Road
London
NW1 8EH

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Tuesday toThursday 8pm, Friday and Sunday 7pm, Friday and Saturday 10pm

Spiller fra
2009-11-20

Spiller til
2010-01-17

Vejviser


Benyt Northern Line til Chalk Farm Station. Herfra er der ca. 5 min. gang.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv