Les Misérables

Les Misérables

på Queen's Theatre

Pris fra 146 kr

Cameron Mackintoshs legendariske produktion af Boublil og Schönbergs Les Misérables er et verdensomspændende hit. Set af flere end 70 millioner mennesker i 43 lande og på 22 sprog rundt om i verden, slår den stadig salgsrekorder overalt. 

Højdepunkter:
- Nyd den verdensberømte musical
- Vælg dine egne pladser
- Oplev musicalklassikeren med den ørehængende musik
- Få fat i de populære billetter

Hvad handler Les Misérables om?
Historien udspiller sig i Frankrig i det 19. århundrede. Les Misérables er en medrivende fortælling om knuste drømme og ulykkelig kærlighed, passion, offer og forløsning. Forestilling er en tidsløs fortælling om den menneskelige viljes overlevelse.

Tidligere dømte Jean Valjean er blevet jagtet i årtier af den ustoppelige politimand Javert, da han overtræder sin løsladelse. Da Valjean siger ja til at passe fabriksarbejderen Fantines unge datter, Cosette, ændres deres liv for altid. 

Med sangene 'I Dreamed A Dream', 'Bring Him Home', 'One Day More' and 'On My Own' – Les Misérables er virkelig showet over alle shows! 

Oplev Les Miserables magi, bestil dine billetter online i dag!

Vidste du det om Les Misérables?
Les Misérables er blevet indspillet 31 gange. Videoen fra 10-års jubilæet for Royal Albert Halls gallakoncert har solgt langt over en million eksemplarer, hvilket gør den til en af de mest sælgende musicalvideoer i Storbritannien. Cameron Mackintosh og Royal Shakespeare Companys opsætning af Les Misérables af Alain Boublil og Claude-Michel Schönberg er baseret på Victor Hugos roman af samme navn, har sangtekster fra Herbert Kretzmer og musik af Claude-Michel Schönberg med originaltekst af Alain Boublil og øvrigt materiale af James Fenton. Les Misérables er fortolket og instrueret af Trevor Nunn og John Caird.

Andre klassiske musicals der spiller i London nu: Phantom of the Opera.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner musicalen sig til?
Les Misérables er en musical for folks af alle aldre, unge som gamle. Børn skal være 3 år eller ældre for at kunne nyde showet. Les Misérables er endvidere anbefalet for børn fra 7 år og op, men børn fra 3 år bliver lukket ind med en billet. Hvis de bliver rastløse under forestilling kan teatret bede jer om at forlade salen. 

Hvor længe varer musicalen? 
Les Misérables varer ca. 3 timer inkl. pause. 

Hvem er holdet bag?
Les Misérables er produceret af Cameron Mackintosh. Claude-Michel Schönberg er medforfatter og komponist på både Les Misérables og Miss Saigon, alt sammen i samarbejde med Alain Boublil. 

Fantastisk 4.7

4.7 36 kundekommentarer
Rightig god musical

Elsker Denne musical og kender virkelig historien ud og ind. Dog vil jeg sige at der var for mager opera I den og lidt for lidt historie fortælling ellers var den god.

Kasper, Hjallerup
MAN, 17 DEC 2018
4.7
Fantastisk musical/ flot opsætning, musik & sang

Dorte
SØN, 21 OKT 2018
4.7
Nemt og lige til

God musical. God pladser selv om de ikke var de dyreste

Tanja, Værløse
LØR, 15 APR 2017
4.7
En fantastisk oplevelse

Suveræn opførelse. Super oplevelse at opleve en teateroplevelse i London. Så dygtige og professionelle.

Merete, Skovlunde
FRE, 02 DEC 2016
4.7
Intence experience

Anyone knows that when you are in London a musical is a must to your trip. Les miserable is a good story and a classic one. The story becomes live during this musical. The actors are fantastic and the main characters are singing very well. This was a wonderful and intence experince and we can trulely recommand this. Notice to choose a seat where you can see the whole stage. It's a bit more expensive but consider it anyway. You won't regret.

Ramin, Sventrup j
FRE, 10 JUL 2015
4.7
Amazing experience

It shall always be recemmended to go to the theatre i London! The actors are amazing, and the stage settings are fantastic. Les Miserable was well done, and amazing to experience, and if you have a evening night off, to go watch it, wouldn't be a bad way to spend the evening!

Frederieke, Odense m
LØR, 04 JUL 2015
4.7
Absolutely worth it!

Best experience in London

Louise, Herlev
SØN, 21 JUN 2015
4.7
Medrivende forestilling

Det var en dejlig oplevelse at se Les Miserables. Dygtige sangere og flot opsætning.

Gitte h., Odense sv
MAN, 01 JUN 2015
4.7
Fantastisk show - men dårlige billetter

Vi valgte at købe billetter i den billige ende, men undgik med vilje billetter med restricted view. Desværre var der alligevel mange steder hvor vi ikke kunne se hvad der foregik på scenen, enten på grund af at skuespillerne var for langt fremme eller for højt oppe. Rigtig ærgeligt, da vi bestemt havde betalt mere for billetterne hvis vi var informeret om dette. Fantastik forestilling, men undgå billetter på upper level.

Nina, Haderslev
SØN, 24 MAJ 2015
4.7
Fantastisk

Fuldstændig medrivende. Meget dygtige skuespillere. Flot teaterbygning. Alle penge værd

Lea, København n
LØR, 23 MAJ 2015
4.7
Fantastisk

Denne forestilling er ikke mindre end fantastisk. Så bevægende at tårerne trillede lige så stille under de stående klapsalver ved afslutningsnummeret og fremkaldelserne.

Vivi, Odder
TIR, 12 MAJ 2015
4.7
Sublim oplevelse

Fantastisk performance af stort set samtlige medvirkende, god historie og flot opsætning

Frederik, Slagelse
MAN, 06 APR 2015
4.7
Høj klasse

Jean Valjean, Fontine. Eponine, the Ternadiers - de var alle super gode. Fantastisk scenografi.

Henrik, Hærsholm
MAN, 23 MAR 2015
4.7
Les Misserable/Thai Square Soho

Det var en god forestilling og gode friske skuespillere. Det var kun os der var lidt trætte efter lang rejsedag, så næste gang bestiller vi teater til dagen efter ankomst.
God mad og betjening på Thai Square men temmelig stærkt for mig.Svært at finde restaurant og åbnede kun kl. 18, så lidt presset på tiden, men nåede det hele

Sanne, N exø
MAN, 19 JAN 2015
4.7
fantastisk

fint

Charlotte collin, Søborg, danmark
LØR, 13 DEC 2014
4.7
Ok - dog ikke super

Lidt 'rodet' opsætning og utydelig sang, som gjorde, at det indimellem var vanskeligt at følge handlingen.

Jette, Tórshavn
TIR, 11 NOV 2014
4.7
Lige i hjertet

Vi oplevede den mest fantastiske musical. Den var betagende, bevægende og meget professionel . Flot iscenesat med meget dygtige skuespillere. Hilsen Gitte Musse & Gitte Kristensen

Gitte, Slagelse
TOR, 25 SEP 2014
4.7
Fantastisk

Hele arrangemtet var så enestående at varmt vil anbefale andre at tage af sted til London. Det er dyr oplevelse, men pengene værd.
Enestående skuespiller og vidunderlig musik

Svendsen, København sv
FRE, 19 SEP 2014
4.7
Les Miserables

Fantastisk show igen, igen. Har set showet nogle gange, og det bliver kun bedre for hver gang

Lone, Tølløse
TIR, 12 AUG 2014
4.7
Intet mindre end fantastisk

Nu har jeg været inde at se Les mis både her i maj måned og her i juli, Det har været så godt begge gange.
Første gang fik jeg dummet mig stort. Jeg havde bestilt billetter til les mis og to andre forestillinger. Jeg ved ikke helt hvad der er sket, men jeg var sikker på at jeg havde billetter til aftenforestillingen. Så da tiden nærmede sig, ville jeg lige checke om jeg havde huske den rigtige billette. Det var den rigtige billette jeg havde, men meget chokerende den billette jeg havde var til eftermiddags forestillingen, så nu havde jeg ingen billette. Verden gik under for mig og tårerne stod ud af øjnene på mig, for ringede til min mor. Hun får mig til at gå over til teateret og spørge om hvad jeg kan gøre. Så med tåre ned af kinderne, for jeg fortalte hvordan jeg har fået dummet mig. Jeg var så heldig komme til at tale med den sødeste billet mand. Han fortalte mig at jeg, pga den gamle billet havde været til en god plads, kunne han give mig en plads på række 6 fra scenen og så skulle jeg bare betale den billigste pris. Så kom ind og så stykket.
Jeg er helt vild med stykket. Skuespilleren er super god og de fik virkelig følelsen udover scenen kanten
Skal helt sikkert se den flere gange!

Kira, 8300 odder
LØR, 05 JUL 2014
4.7
Fantastisk musical

Vi havde en super oplevelse. Havde købt billetter hjemmefra, på voucher stod der, man kunne hente billetter en halv time før, men vi fik lov at få dem om eftermiddagen af meget flink billet personale på teatret. Vi sad på Upper circle j17-18, og jeg havde ikke lige tænkt på, hvor højt oppe under loftet, det er. Vi kunne se scenen fint, men jeg følte lidt, at lyden måske blev dæmpet lidt af loftet over os.

Conny, Rødekro
ONS, 28 MAJ 2014
4.7
A must see, fantastisk god.

3 timer virker som land til, men med sådan en musikal som Les Miserable, så gik tiden alt for stærkt. Det er ikke sidste gang jeg har været i London til en musikal. Dog skal man være opmærksom på restrikted view, når man bestiller pladser...

Martin, Frederiksberg
TIR, 06 MAJ 2014
4.7
Se den

Den bedste teaterforestilling mine døtre har set. Det var hele turen værd, mener vi alle tre. Det er kunst på højt niveau.
Birte

Birte, Nærum
MAN, 28 APR 2014
4.7
Fantastisk :-)

Absolut fantastisk, en formidabel forestilling og kan varmt anbefales. Selv om jeg denne gang, som 3. gangs besøgende til forestillingen, valgte en billig billet i upper cirkel var der fint udsyn til scenen. Havde fornøjelse i 1998 at opleve Stig Rossen som Jean, men dette års Jean var også forrygende i sang, ja alle medvirkende var bare supergode.

Annegrete, Holbæk
FRE, 28 FEB 2014
4.7
Musicalen over dem alle!

Les Mis er jo musicalen over dem alle, ingen tvivl om det. Historien er fantastisk, musikken fænomenal og alle skuespillerne sang fuldstændigt fantastisk - ikke én eneste af præstationerne kunne man sætte en finger på!! De små hår på armene rejste sig flere gange under forestillingen. STOR STOR oplevelse at se Les Mis i London. Har set den flere gange i Danmark og selvfølgelig også set filmen i biografen - tre gange! Kan varmt anbefales!

Helle, Nørresundby
LØR, 25 JAN 2014
4.7
Det var absolut turen til London værd :-)

Min kæreste og jeg har set en del musicals gennem årerne - og flere af disse i London. Vi har længe næret et ønske om at se Les Miserables igen - men den har de senere år ikke gået på dansk jord - men heldigvis ligger London jo tæt på - så vi besluttede at tage afsted.
Og det fortryder vi ikke :-). Det var en fremragende forestilling - måske min bedste musical-oplevelse nogen sinde. Sang, kostumer, scenografien var i verdensklasse - og alt ting gik op i en højere enhed denne aften.
Havde der været flere billetter - så havde vi gerne set den igen dagen efter.
Virkelig flot performence - kan klart anbefales!

Kasper, Hårlev
ONS, 15 JAN 2014
4.7
Dejligt gensyn med Les Miserables som vi så først gang for ca. 19 år siden på Østre Gasværk.

Købte billige billetter og sad ganske udmærket med fint udsyn samt lyd. Alt var nemt m.h.t de købte billetter hjemmefra ved selve spillestedet hvor billetterne blev udleveret 30 min før forestillingen startede med fin og venlig betjening. Benytter meget gerne denne form for billetbestilling da alt er uden problemer med fine vejledninger og gode informationer om såvel teatre og de enkelte forestillinger.

Claus, Roskilde
FRE, 01 NOV 2013
4.7
sygeplejerske

det har været en meget sansemættet op levelse at se les Miserables, Alle sang fantastisk (så hårene rejste sig) scenografien var fantastisk, dramatisk.
Ingen musical kan måle sig med denne opsætning.

Susanne, København nv
LØR, 05 OKT 2013
4.7
Fantastisk forestilling! Vi MÅ bare se den igen...

Helt vidunderlig stykke. Vi fik havde desværre fået nogle pladser i upper circle, men det var fuldstændig ligemeget, da stykket først gik igang.
God lyd, helt fantastiske skuespillere. Den MÅ vi bare se igen!!

Bettina, Stenlille
ONS, 02 OKT 2013
4.7
Super lækker forestilling - Les Miserables.

Har set den en gang før, men denne gang syntes jeg var bedre. Meget dygtige skuespillere, og fik også et godt grin indimellem:) En meget rammende fortælling, som også kan gengives i livet idag!

Jeanette, Randers
TIR, 01 OKT 2013
4.7

Les Misérables AnmeldelserLes Misérables Anmeldelser

"For sheer musical theatre spectacle and an emotional roller coaster, it quite rightly remains the best show in town"
The Stage


 

4.7

Fantastisk 4.7

36 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Queen's Theatre
51 Shaftesbury Avenue
London
W1D 6BA

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Mandag til lørdag kl. 19.30.

Eftermiddagsforestillinger
Onsdag og lørdag kl. 14.30.

Spiller fra
2019-01-14

Spiller til
2019-07-13

Forestillingens længde:
2 timer og 50 minutter

Vejviser


Benyt Bakerloo eller Piccadilly line til Piccadilly Circus, exit mod Shaftesbury Ave. Herfra er der ca. 5 min. gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail