Loserville

Loserville

på Garrick Theatre

Pris fra 325 kr

Loserville er en ny britisk musical af Elliot Davis og James Bourne der tager begrebet nørd til et helt nyt rock-pop niveau. Bestil dine billetter til Loserville i London her!

Du ville aldrig forvente, at nørderne er dem der arver hele verden. Men det er det!
Loserville giver os 70'erne med en rolleliste, der er helt genkendelig og moderne. Måske har tingene ikke ændret sig så meget alligevel!

Velkommen til Loserville. Det er år 1971. Michael Dork er muligvis en computer nørd, men han har opfundet noget der muligvis kan ændre verden. Han har også opdaget piger: et fænomen (næsten) lige så spændende som hans kærlighed til computere.
Holly er pigen der har det hele, udseendet og hjernen og hun ønsker at være den første kvinde i rummet - ja, det er 1971!

Men vil hun have Michael? Og hvad med Eddie, der vil bare hurtig til tops og er ret ligeglad med hvem han træder på på vejen og Leia der bare vil have Eddie.
Michaels venner er alle bestemt  til at ændre historiens gang, mode og dating - ikke nødvendigvis i den rækkefølge, men så snart som muligt.

Loserville AnmeldelserLoserville Anmeldelser

"It remains amusing and fluid throughout. Even the set changes are incorporated into the high-energy dance routines, ensuring there's never a lull in the action. And you can rest assured that in 'Loserville' action means that the geeks always end up on top"
Time Out


"It's feelgood and frothing with energy while the cast hurl themselves in with gusto. The result is as pick-me-up as a double espresso."
Daily Express


 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Garrick Theatre
2 Charing Cross Road
London
WC2H 0HH

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Saturday 7.30pm

Eftermiddagsforestillinger
Wednesday and Saturday 3pm

Spiller fra
2012-10-01

Spiller til
2013-03-02

Vejviser


Benyt Northern eller Piccadilly line til Leicester Square Station, exit mod Charing Cross Road. Herfra er der ca. 3 min. gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv