Love Never Dies

Love Never Dies

på DO NOT USE

Pris fra 422 kr

Love Never Dies i London er fortsættelsen på Phantom of the Opera, og er selvfølgelig også lavet af Andrew Lloyd Webber. Billetter til Love Never Dies i London kan købes her!

Hovedpersonerne i The Phantom of the Opera fortsætter deres historie i Andrew Lloyd Webber's LOVE NEVER DIES.

10 år efter spøgelset forsvandt på mystisk vis fra Operahuset i Paris, accepterer Christine Daae et tilbud om at komme til Amerika og optræde på New Yorks nye og fænomenale legeplads/Tivoli - Coney Island.

Christine ankommer til New York med sin mand Raoul og deres søn Gustave. Christine finder hurtigt ud af hvem der står bag det lukrative tilbud der lokkede hende væk fra Paris for at Synge her i New York på Coney Island.

LOVE NEVER DIES er i sandhed en rutchebane af følelser, kærlighed og besættelse, hvor musik, sang og ens egen hukommelse kan narre selv den bedste, og det er dette spøgelset vil bevise samt vise hele verden at kærlighed vitterlig ikke dør!

Love Never Dies er en forsættelse på Phantom of the Opera, en Phantom of the Opera 2 om man vil. Så har man set Phantom of the Opera (og hvem har ikke det?), så skal man ikke snyde sig selv for Love Never Dies, som selvfølgelig også kan ses som en uafhængig musical!

Vil du gerne høre musikken til Love Never Dies før eller efter du har set musicalen i London, kan du med fordel købe CD'en med musikken fra musicalen HER, eller du kan købe deluxe udgaven indeholdende en 40 min. lang dokumentar DVD HER!

"Love Never Dies, er den største oplevelse jeg har haft i et teater. Jeg viste ikke at der kunne synges så smukt, jeg havde konstant kuldegysninge og måtte til sidst fælde et par tårer. Det er ærgeligt at stykket stopper snart, da jeg meget gerne ville anbefale det til andre. Tusinde tak for et fantastisk minde om London "
Anette, Slagelse

"Super flot forestilling lever helt op til forventningerne . en skam den tages af "
Ingelise, Haderslev

"Først og fremmest var det en nem - og billig måde at bestille billetterne. Det spisested (brasseri) vi valgte var fabelagtigt - og god og venlig betjening. Musicalen Love never dies var også en god oplevelse. Fantastisk opsætning med få midler og dygtige sangere. Alt i alt en god oplevelse jeg varmt kan anbefale til andre"
Line, Kolding

"Er stor fan af phanthom of the opera. Nr. 2 skuffede mig ikke, en fantastisk fortsættelse og en fantastisk oplevelse. Og tak til Londonmusicals.dk for en god og nem måde at få nogle gode og billige billetter "
Dina, København

"Så phantom off the opera sidste år, og troede ikke musical kunne blive bedre. Men love never die overgår helt denne. Fantastisk forestilling, suveræn sceneri, fantastiske sangere...... Helt i top "
Heidi, Næstved

"Min hustru og jeg havde længe glædet os til at se musicalen "Love never dies", og vor forventninger blev til fulde indfriet. Teateret er ikke det mest glamourøse vi har besøgt, men akustikken er i orden. Musik og sang opleves meget tydeligt og intenst, og bidrager sammen med en flot scenografi og brug af forskellige smarte effekter til en helstøbt musical-oplevelse. Hvis man synes om "Phantom of the Opera", så kan vi kun anbefale også at se fortsættelsen "Love never dies"

Keld, Haderslev

"Love Never Dies er en fantastisk musical. Den er mindst lige så god som Phantom of the opera. Jeg bruger det meste af min tid på at høre og synge sangene igen og igen, det er virkeligt godt lavet. Jeg kan slet ikke beskrive det med ord. Hvis I har set eller hørt den vil I forstå hvad jeg mener"
Freja,Vordingborg

"Love never dies er en fin forestilling med nogle meget dygtige sangere. Opsætningen mangler dog noget angående kulisserne, især når man tænker på den meget flotte opsætning af Phantom of the Opera. Selve historien er også "tyndere" end Phantom. Dette gjorde dog ikke vores teateraften dårligere, en rigtig god aften"
Anne Dorte, Frederikshavn

"Endnu en skøn musical! Fantastiske sangere, overraskende sceneopsætning og tårefremkaldende musik! Det skal opleves!"

Ernst & Anita, Frederiksberg

"En superværdig efterfølger til Phantom of the Opera! Den fantastiske sammenhæng med historien i Phantom of the Opera var mageløs. Hovedrolleindehaverne - Christine og og Phantom- sang og spillede begge ubeskriveligt"
Anne Kirsten, Svendborg

"En fantastisk forestilling. Dejlige sange og melodier. Og sikke en sceneopsætning. Englænderne kan noget helt specielt der. En overraskende slutning, som fik det til at gibbe i hele salen. (men jeg har nu altid holdt med Fantomet). Den måler sig ikke med nr. eet, men det er jo sjældent nr. 2 gør"
Maj-Britt, Aalborg

"Det var en fantastisk oplevelse og jeg syntes det var flot lavet. God fortsættelse af historien. Jeg havde 2 piger med og de syntes også det var en fantastisk oplevelse og god historie og nem at følge med i selvom den er på engelsk"
Bente, Hornslet

"Favoritten blandt de 4 musicals, vi havde valgt at se i London. Enestående scenografi og sangere, som nåede ind under huden. Lyden var perfekt afbalanceret"
Hanne Jespersen

"En fabelagtig oplevelse - hverken mere eller mindre! Havde ikke forestillet mig at noget stykke kunne nå The Phantom of the Opera til sokkeholderne, men det kan LOVE NEVER DIES! Se den i London hvor tingene sker... "
Ole, Ringsted

"Hallo, this was one amazing evening and supreem experience to see "Love Newer Dies". Absolute top performace from all artists(singers). My warmest recomandation to all - just go and see it, you'll be amazed"
Vojo, Copenhagen

"Love never dies" var en fantastisk oplevelse. Christines rolle blev sunget af et helt unikt sang geni, og de andre gjorde det også helt fantastisk. Historien er meget anderledes end den første, mere rå og realistisk, men mindst lige så romantisk. Den kan sagtens tåle et gensyn!"
Lisbeth, Rødovre

"Blev blæst helt væk! Fantastisk musik, genialt skuespil, fantastisk scenografi og kostumer. En af de flotteste opsætninger jeg har set i London (og jeg har set en del)"
Dina, Holbæk

"En på alle måder fantastisk opsætning. Den levede helt op til vores forventninger med en overraskende slutning. Skøn musik og fantastisk scenografi."
Peter, Brøndby

"Love Never Dies, der som bekendt er en toer til The Phantom of the Opera, er VIRKELIG god! En værdig toer, der er præcis lige så god som eteren, hvis ikke bedre. Sangene er fantastiske og synges af nogle lige så fantastiske sangere. Den er fuld af overraskelser og jeg må indrømme, at jeg kneb en tåre til sidst. Fem stjerner fra mig!"
Gert, Frederikssund

Love Never Dies AnmeldelserLove Never Dies Anmeldelser

"Best Andrew Lloyd Webber show since The Phantom of the Opera."
The Telegraph.


Love Never Dies PressemeddelelseLove Never Dies Pressemeddelelse

PRESS RELEASE! NEW CASTING ANNOUNCED FOR “LOVE NEVER DIES” RECENTLY NOMINATED IN 7 MAJOR CATEGORIES FOR THE 2011 LAURENCE OLIVIER AWARDS NOW WINNER OF TWO 2011 WHATSONSTAGE.COM AWARDS Hot on the heels of garnering 7 ...
Love Never Dies Pressemeddelelse Læs mereLæs mere

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

DO NOT USE
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Saturday 7.30pm

Eftermiddagsforestillinger
Wednesday and Saturday 2.30pm

Spiller fra
2010-02-20

Spiller til
2011-08-27

Vejviser


Benyt Bakerloo eller Northern Line til Charing Cross Station, Exit mod The Strand. Herfra er der ca. 5 min. gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv