Made in Dagenham

Made in Dagenham

på Adelphi Theatre

Pris fra 338 kr

Made in Dagenham foregår i 1968 og Fords bilfabrik i Dagenham er en af de største private arbejdspladser i England. Udover tusindvis af mandlige ansatte, er der også 187 underbetalte kvinder, der samler bilsæder under kummerlige forhold. 

Tillidsmanden Rita O'Grady mødes med fagforenings repræsentaten Albert Passingham for at skaffe en bedre aftale til de hårdtarbejdnde kvinder, men hun indser hurtigt, at der er mere at strides om: Kvinderne er betalt en frastødende lille andel af mændenes løn for de samme arbejde. Rita nægter at finde sig i det længere og leder derfor en strække for ligeløn. Den store politiske kamp der følger vil ultimativt hjælpe kvinders rettigheder over hele verden.  

Baseret på hitfilmen af samme navn, den helt nye musical Made In Dagenham har en af de kvikkeste og smukkeste film- og scenestjerner, Gemma Arterton, med sig. Hun er bedst kendt for sine højtprofilerede roller i Quantum of Solace, Tamara Drewe og andre hitfilm, og hun er lige blevet færdig med den anmelderroste forestilling The Duchess of Malfi på Shakepspeare's Globe.

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Adelphi Theatre
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2015-04-09

Spiller til
2015-04-11

Forestillingens længde:
2 hours 40 minutes

Vejviser


(3mins) Head out onto the main road Strand. Cross the street where possible and go right (approx. 150 metres). The theatre is on your left.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv