Once

Once

på Phoenix Theatre

Pris fra 508 kr

Begrænset tilbud på forestillinger torsdag: Spar 45% på billetprisen

Once the Musical i London er en helt ny musical direkte fra Broadway i New York. Billetter til Musicalen Once i London kan købes her!

Once er baseret på den Academy vindende film af samme navn, og beskriver historien om en Irsk musikant og en Tjekkisk immigrant der føres sammen af deres fælles kærlighed til musik. Igennem en skæbnessvanger uge bliver deres venskab til en kompliceret kærlighedshistorie, skabt af de rå følelser deres musik har skabt. 

Once er en musikalsk hyldest til livet og kærligheden, og er man i London mens Once the Musical er på plakaten bør man ikke gå glip af den!

Last performance 21 March 2015! 

Fantastisk 4.5

4.5 4 kundekommentarer
Anderledes og til den erfarne musicalgænger

Denne musical startede allerede 10 min. før showstart. Scenen er sat i en bar, og alle skuespillerne/musikerne stiller sig på scenen og byder op til dans og sang. Med publikummer med på scenen bliver de resterende gæster varmet op. Pludselig slukker lyset i salen, og selve forestilling går igang. Alt er i dette stykke oplyst for publikum. Ingen fancy scene skift, ingen fancy speciel effect. Alle skuespillere/musikere sidder på scenen under hele stykket. Et smukt stykke med en simpel kærlighedshistorie, og ikke mindst ekstremt kompentente sangere og musikere. Alle spiller et instrument, og alle deltager i fælles dans. Den perfekte musical hvis man vil se noget anderledes, og den perfekte musical hvis du har set alle de klassiske.

Susanne, Greve
ONS, 22 OKT 2014
4.5
ONCE en anden slags musical.

Det var et sjovt indslag, at tilskuerne indtog scenen inden forestillingen begyndte, da musicalen foregik i et værtshus, hvor musikerne udfoldelse sig. Også i pausen kunne tilskuerne få serveret drikkevarer og det var god underholdning for os, der blev på pladserne.
Musicalens indhold var tynd og da der ikke blev brugt mikrofoner påbød det fuldstændig tavshed på tilskuerrækkerne, som der da også var - ikke én hostede.
Musikerne var dygtige til at håndtere deres instrumenter og spillede ganske virtuøst - dog var der ikke nogen
ørehængere at tage med sig. Så jeg var noget ambivalent. En noget anderledes musical vil jeg nok sige!

Birte, Copenhagen
TIR, 16 SEP 2014
4.5
blev hjulpet af en fantastisk taxa chauffør. Derfor indtog vi 3 pladserne med" højt blodtryk" Faldt hurtigt til ro! nød den dejlige intime forestilling. Skøn musik og dygtige musikere og skuespillere. En anderledes oplevelse at publikum gik på scenen i pa

Hyggeligt , skønt gammelt teater. Vi havde ret gode pladser, der levede op til foventningerner. kommer gerne igen!!!

Inge merete, Kolding
TIR, 01 JUL 2014
4.5
Flot musikoplevelse

Vi var hele familien med 2 voksne og 2 teenagedøtre inde og se Once til en eftermiddagsforestilling. Det var en flot oplevelse, autentisk og hjertevarm med flot skuespil af dygtige skuespillere, der også var super dygtige musikanter, de spillede selv al musikken- de spillede og sang også inden selve forestillingen begyndte og skabte liv i hele teatret- super!

Lene, Hobro
TIR, 22 APR 2014
4.5

 

4.5

Fantastisk 4.5

4 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Phoenix Theatre
Charing Cross Road
London
WC2H 0JP

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Saturday 7.30pm

Eftermiddagsforestillinger
Thursday and Saturday 2.30pm

Spiller fra
2015-03-19

Spiller til
2015-03-21

Forestillingens længde:
2 hours and 30 minutes

Vejviser


Benyt Piccadilly eller Northern line til Leicester Square Station. Herfra er der ca. 5 min. gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv