Priscilla Queen of the Desert

Priscilla Queen of the Desert

på Palace Theatre

Pris fra 875 kr

Gør dig klar til din musical bustur for livet! Priscilla Queen Of The Desert parkerer i London’s West End, og inviterer dig på den ultimative musical oplevelse!

Priscilla Queen of the Desert er selvfølgelig baseret på hit filmen fra 1994 af samme navn. Priscilla er en hjertevarm og morsom fortælling om tre venner, der skal deltage i en stor "drag" konkurrence. De stiger ombord i en noget ramponerede bus, og kører af sted på deres livs eventyr.
På vejen finder de ikke bare venskab og kærlighed, men meget mere end de turde drømme om.

Priscilla Queen of the Desert er kendt for sine vilde og fantastiske kostumer, og sammen med musikken, der er ren "dance floor" klassik, er Priscilla en musicalsk rejse ind i dit hjerte.

Med Ben Richards, Tony Sheldon og Oliver Thornton i hovedrollerne, er Priscilla Queen of the Desert - The Musical en af de helt store musical oplevelser i London!

Get ready for the ride of your life!

Læs mere om filmen Priscilla Queen Of The Desert.

Andre musicals i London bygget over store film succeser: Dirty Dancing - Sister Act - Billy Elliot - Grease & The Lion King.

"Vi var dybt begejstrede for Priscilla forestillingen. Alle aktøre var helt i top, og opsætningen var fantastisk. Der ud over, så er den næste oplevelse jo det publikum, de er fantastiske medlevende det er jo en oplevelse for sig selv. Rigtig rigtig godt"
Birte, København

"En fantastisk oplevelse. Eneste skuffelse var,at man fra vores sæder ikke kunne se aktørerne, der hang i wirer fra loftet. I forhold til billetprisen, lever det ikke helt op til forventningerne"
Bo, Horsens

"Super fed forestilling - god musik, og fantastisk sceneshow. Dog skal man være opmærksom på hvor man sidder, balcony, er meget langt væk fra scenen!"

Camilla, Glostrup

"En helt vild stor oplevelse og se Priscilla som musical. Ja den følger filmen ret godt MEN er krydret med så meget god musik sat ind i handlingen. Priscilla - I be back soon and 'I Will Survive'! Super - great - what a show!"
Kurt, Aalborg

"Fed musical, masser af tekniske spidsfindigheder og god musik. Følger filmen ret så meget, hvilket jeg godt kunne lide."

Peter, Holbæk

Priscilla Queen of the Desert AnmeldelserPriscilla Queen of the Desert Anmeldelser

"Big hit musical. I welcome Priscilla with open arms."
Evening Standard


"Eye-poppingly extravagant."
The Guardian


"A huge antidote to the doom and gloom of the recession."
Daily Mail


"Energy, fun, wisecracks galore"
The Times


Priscilla Queen of the Desert PressemeddelelsePriscilla Queen of the Desert Pressemeddelelse

P R I S C I L L A Q U E E N O F T H E D E S E R T T H E M U S I C A L ...
Priscilla Queen of the Desert Pressemeddelelse Læs mereLæs mere

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Palace Theatre
109-113 Shaftesbury Avenue
London
W1D 5AY

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Saturday 7.30pm

Eftermiddagsforestillinger
Thursday and Saturday 2.30pm

Spiller fra
2009-03-10

Spiller til
2011-12-31

Forestillingens længde:
2 hours 15 minutes

Vejviser


Benyt Piccadilly eller Northern line til Leicester Square Station, exit mod Charing Cross Road. Herfra er der ca. 5 min. gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv