Rock of Ages

Rock of Ages

på Shaftesbury Theatre

Pris fra 466 kr

Musicalen Rock of Ages på Shaftesbury Theatre i London har premiere i september 2011. Køb dine billetter til Rock of Ages i London her!

MUSICALEN ROCK OF AGES HAR PREMIERE I LONDON SEPTEMBER 2011!

MusiCalen Rock of Ages indeholder 28 Rock sange så som: Don't Stop Believin, Wanted Dead or Alive, We Built This City, The Final Countdown, I Wanna Know What Love Is og Here I Go Again .

Rock of Ages er en hyldest til 1980-talets klassiske rock kultur! Musicalen er en fantastisk kærlighedshistorie mellem en forstads-pige og en storby-rockfyr, der forelsker sig til de største sange i 80'erne. Hav en forrygende aften hvor stort hår møder store drømme! Musicalen Rock of Ages rockar løs i Londons Shaftesbury Theatre i september 2011 og spåes til at tage Storbritannien med storm! Køb billetter allerede nu!

Avenue Q indeholder scener, der kan være uegnet for børn under 12 år. Børn under 5 år har ikke adgang. 

"ROCK OF AGES er en stor energisk forestilling, fantastisk optræden, kunne dog ha ønsket at der var mere af musikken man genkendte. Vi har flere gange set WE WILL ROCK YOU som er suveræn god men ROCK OF AGES kommer klart i nærheden."
Wivi, Holbæk

"Den mest fantastiske underholdende og morsomme musical, jeg har oplevet. Så elskere af rock og humor må ind og se den. Man blive helt høj bagefter."
Poul, Aarhus

"Fantastisk show hele vejen igennem og hvilket show det var! Vi var klar på at skulle se det igen efter det var slut - kan klart anbefales hvis man har lyst til en fest i London's West end! Man havede ikke lyst til at forestillingen skulle stoppe - så sjovt var det og fedt musik! Anbefales kraftigt! Den forstilling er vanedannende så pas på!"
Kim, Frederiksberg C

"Super oplevelse, hvor salen kogte af begejstring. Skuespillerne gjorde det virkelig godt. Fantastisk at få lov til at komme med tilbage til 80'ernes og 90'ernes musik mekka. Kan varmt anbefales."
Diana, Aalborg

"Fantastisk show med fuld knald på hele tiden.. En god historie pakket med super musik og helt utolig gode sangere. Vi sad øverst oppe under taget, men med god udsigt og perfekt lyd! Et teater med sjæl og hyggelig atmosfære!"
Tanja, Helsingborg

"Rigtig god underholdning, god stemning og fed musik. Hyggeligt at man kunne sidde med en øl og nyde showet og synge med... Dog var der i STALL en meget begrænset udsyn som godt kunne være beskrevet ved valg af billet."
Henrik, Vanløse

"Vores forventninger var ikke høje, men disse blev gjort til skamme. Det var en genial god forestilling med humor, handling, klicheer og ikke mindst fantastisk musik. Den SKAL bare ses!"
Josephine, Aalborg

"En rigtig fin oplevelse. Morsom, gode skuespillere og musikere, god musik og fantastisk stemning. Kan anbefales."
Steen, Glostrup

"Så Rock of Ages nytårsaften. Kan anbefales på det varmeste. Morsom handling og med fantastiske sangere. Blev næsten blæst ud af fantastisk god rock.Husk at købe cdèn - er fantastisk god - idet tekst og enkeltheder fortaber sig ind i mellem pga. den høje musik."

Bo, Hellerup

"Så denne musical i November 2011 i London sammen med min kone. Vi mødtes sidst i 80'erne, jeg havde langt hår dengang og spillede i et Heavy band og hørte Poison, Bon.Jovi, Whitesnake m.fl. Var / er man til den slags musik og de glade 80'er er denne musical bare et must. Numrene bliver suverænt fremført og der er masser af humor i stykket. Det var en god aften!"
Christian, Brøndby

"Jeg var ikke fan. dygtige nok sangere. lidt tam handling. Alt for få af de mest kendte sange og de der var blev kortet af i et potpuri. Teateret var der ingen der vidste hvor lå så vi var tæt på at komme for sent. det ligger langt fra alle de andre teater. Jeg syntes det var for amatør agtigt og vil ikke anbefale den til nogen "
Line, Ebeltoft

"Vi var temmeligt skuffede. Alt for meget ukendt musik (måske mest beregnet for det amerikanske marked?). Publikum ikke nær så begejstrede, som til andre forestillinger, kun i korte periode steg stemningen lidt, for hurtigt at falde helt til ro igen "
Flemming, Rønne

Rock of Ages AnmeldelserRock of Ages Anmeldelser

"One of the most unashamedly fun nights out you can have in the West End"
The Stage


"A riotous trip down Eighties rock?s memory lane will send you into a foot-stomping frenzy"
The Sun


"It will rock your world"
Daily Mirror


Rock of Ages PressemeddelelseRock of Ages Pressemeddelelse

Rock of Ages to hit London!The smash-hit Broadway musical Rock of Ages is set to rock London this autumn as it transfers to the Shaftesbury Theatre from 31 August 2011. Rock of Ages celebrates (glam)rock ...
Rock of Ages Pressemeddelelse Læs mereLæs mere

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Shaftesbury Theatre
210 Shaftesbury Avenue
London
WC2H 8DP

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Tuesday to Friday 7.30pm, Saturday 8pm, Sunday 7pm

Eftermiddagsforestillinger
Friday 5.30pm (until 23rd April), Saturday 4pm, Sunday 3.30pm (from 24th April)

Spiller fra
2011-08-23

Spiller til
2013-01-06

Forestillingens længde:
2 hours 20 minutes

Vejviser


Benyt Northern eller Central Line til Tottenham Court Road Station. Herfra er der ca. 10 min. gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv