Shrek The Musical: Wimbledon

Shrek The Musical: Wimbledon

på New Wimbledon Theatre

Pris fra 235 kr

Oplev musicalen Shrek I London! Endelig kan du se Shrek opført på teateret I London. Køb billetter her!

Kan du huske Shrek og hans rejse for at vinde sin elskede Fiona’s hjerte? Med de kendte stemmer af Mike Meyers, Cameron Dias, Eddie Murphy og John Lithgow.

Nu har du chancen for at opleve det hele igen på New Wimbledon Theatre i London, hvor denne nye musical er baseret på historien og karaktererne fra den fantastiske Oscar vindende film SHREK, som er den første del af DreamWorks Animation elskede historie.

Følg Shrek, vores usædvanlige helt og hans loyale følgesvend Æslet (Donkey) på deres spændende eventyr for at redde den smukke (og temperamentsfulde) Prinsesse Fiona fra hendes fangenskab i tårnet, hvor hun vogtes af den ildsprudlende og kærlighedshungrende drage. Glem ikke ”wannabe” kongen Lord Farquaad, der døjer med et højde kompleks. Bland alt dette og du finder opskriften på årets ønskemusical nr. 1- SHREK!

I Shrek – the Musical finder vi alle de skønne karakterer, elsket af alle aldre, komme til live på scenen. Shrek er en pragtfuld og hysterisk morsom nyopsætning, som vender op og ned på eventyrverdenen i en dansende, fortryllende, sjov og romantisk fortælling. Musicalen indeholder helt nye sange, men selvfølgelig er Shrek klassikeren ”I’m a Believer” med.

Gå ikke glip af dette helt store musical hit - ”Det største eventyr der aldrig blev fortalt”

"Shrek er en kæmpe oplevelse, både for børn og voksne. Der er masser at grine ad også for børn som ikke er store nok til at forstå sproget. Historien bliver fulgt, så man genkender den fra tegnefilmen. Der er mange gode effekter og overraskelser. Min søn på 12 år var imponeret over dragen. Han havde tænkt meget over, om de kunne lave den ordentligt. Det kunne de. Topklasse, alle pengene værd. Helt på højde med The Lion King."
Karina, Kastrup

"Så Shrek Tha Musical sammen med min datter på 11 år. Når/hvis man har set filmene, er det let at følge med i forestillingen. Super flot scenografi. Mange sjove episoder i løbet af forestillingen. Helt igennem en gribende forestilling som vi længe vil huske! Hvis du skal til London, så snyd ikke dig selv for denne oplevelse. Vi havde billetter på "Stalls", forholdsvis langt tilbage, men havde overhovedet ingen problemer med at følge med i forestillingen "
Gitte, Hadsten

"Den bedste musical jeg har set til dato!! Fantastisk med humør og god stemning. Helt klart en der skal ses! "
Trine, Glostrup

"Dejlig musical, med flot scenograf og god musik "
Ellen, Svendborg

"Kan klart anbefales. Handlingen er stort set den samme som i filmen. Den er god underholdning. Meget morsom. Og den har nogle rigtig gode sange "
Dea, København S

"Så Shrek Tha Musical sammen med min datter på 11 år. Når/hvis man har set filmene, er det let at følge med i forestillingen. Super flot scenografi. Mange sjove episoder i løbet af forestillingen. Helt igennem en gribende forestilling som vi længe vil huske! Hvis du skal til London, så snyd ikke dig selv for denne oplevelse. "
Gitte, Hadsten
 
Vi havde billetter på "Stalls", forholdsvis langt tilbage, men havde overhovedet ingen problemer med at følge med i forestillingen.
"Mine børn på 12 og 15 sad tryllebundet under hele forestillingen. Flotte kustumer, flot koreografi og scenografi, morsomt og overvældende... og vi havde lyst til mere "
Hanne, Søborg

"Super oplevelse! Den er sjov og godt sat op, kan anbefales til både børn og voksne (når de kan engelsk) "
Anita, Boeslunde

"Vi har set Mary Poppins, Skønheden og udyret på de københavnske teatre og ville derfor prøve at opleve den rimelige nye forestilling "SHREK!" i London."SHREK!" vil både glæde og underholde musicals- og Disney-fans, og der er gode ingredienser i form af gode skuespillere, underholdning og ørehængende musik samt et MEGET deltagende publikum i forhold til de danske teatre - resultatet en uforglemmelig musicaloplevelse. Kan varmt anbefales til både voksne og børn. Tak for hjælpen og guidens til London Musicals Billetsalg vi sad perfekt i forhold til scenen "
Marianne, København

"Forestillingen er rigtig god, og de har taget sig nogle friheder i forhold til filmen, så den ikke følges slavisk hele vejen. Det giver historien en nyt liv. Siddepladserne på balkonen kan dog ikke anbefales, da de må være bygget til børn eller andre med meget korte ben. Ved nogle af de forreste rækker er der endda begrænset udsyn "
Morten, Valby

"Jeg så stykket sammen med min nevø på 6 og min søn på 12. Vi var alle 3 enige om at det var en fantastisk oplevelse. Både skuespillerne, kostumerne og scenografien var til ug. Jeg var på forhånd lidt skeptisk, da vi havde booket biletter på balkonen, men det var ikke noget problem at få det hele med derfra. Så en varm anbefaling fra os "
Britta, Rødding

Shrek The Musical: Wimbledon AnmeldelserShrek The Musical: Wimbledon Anmeldelser

"Joyous. The most fun you'll ever have. Nigel Lindsay raises the roof as Shrek. A monster hit!"
The Mirror


"Enchanted by Shrek. Magic"
The Times


"Shrektacular. A great show for all the family."
The Sunday Telegraph


 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

New Wimbledon Theatre
93 The Broadway
London
SW19 1QG

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Saturday 7.30pm (Wednesdays 7pm)

Eftermiddagsforestillinger
Thursday, Saturday and Sunday 3pm

Spiller fra
2016-01-28

Spiller til
2016-01-29

Forestillingens længde:
2 hours 30 minutes

Vejviser


Benyt Tuben eller toget til Wimbledon station

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv