Sister Act Live Choir

Sister Act Live Choir

på Central Hall Westminster

Pris fra 281 kr

Sister Act The Musical i London West End, er baseret på succes filmen af samme navn. Sister Act The Musical spiller på London Palladium, og har premiere i Maj 2009. Køb dine billetter her! 

Da Disco diva Deloris Van Cartier er øjenvidne til et mord, placerer politiet hende det ene sted, de er sikker på hun ikke vil blive fundet, nemlig i et kloster!
Forklædt som en nonne, har hun mere end svært ved at 'leve' under de strenge regler i klosteret, så for at få tiden til at gå, bruger hun sine disco-færdigheder og unikke sangtalent, til at bringe nyt liv ind i klosterets kor, men samtidig bringer hun sit skjul i fare.
Snart er morderne efter hende, men de finder ud af de ikke kun er oppe mod Deloris, men også oppe imod hendes nye 'søstre'!

Sister Act The Musical er baseret på filmen af samme navn(på dansk 'Halløj i klosteret')med Whoopi Goldberg i hovedrollen som Deloris. Alan Menken har skrevet musikken til Sister Act, og han har før skrevet musik til så store succeser som 'Little Shop of Horrors', 'Beauty and the Beast', 'The Little Mermaid' og for nyligt til hit filmen 'Enchanted'.

Vi forventer at Sister Act The Musical bliver lige så skæg og varm som filmen. Nogengange finder man venner på steder man mindst forventer det.

Sister Act Live Choir AnmeldelserSister Act Live Choir Anmeldelser

"Glorious Fun!"
The Daily Telegraph


"A divine all singing, all dancing musical comedy!"
Daily Express


"Patina Miller - a star is born"
Magic FM


"Sister Act answered all my prayers and more!"
Daily Mail


 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Central Hall Westminster
Storey's Gate
London
SW1H 9NH

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Saturday 7.30pm

Eftermiddagsforestillinger
Wednesday and Saturday 3pm

Spiller fra
2017-04-28

Spiller til
2017-04-29

Forestillingens længde:

Vejviser
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv