Taboo

Taboo

på Brixton Club House

Pris fra 297 kr

Taboo er den nye Boy George musical i London omhandlende 80'ernes London. Billetter til Taboo the Boy George musical i London kan købes her!

Et musikalsk portræt af en kort, men bemærkelsesværdig æra, 1980'erne London. Disse herlige nydelsesår udspillede sig i kontrast til kampen mod massearbejdsløshed og social omvæltning og den udløste et oprør blandt unge, som i sidste ende fandt sit eget udtryk i uhyrlig mode og et dekadent natteliv. Det var de "nye Romantics" - lederene af et fænomen, som efterlod en varig indflydelse på poppen, mode og social kultur.

South London er stedet at iscenesætte en stedspecifik genoplivning af denne Olivier Award vindende Boy George musical.
Taboo vil igen blive instrueret af medskaberen, Christopher Renshaw og projektet er også aktivt støttet af talenter af mange fra det oprindelige kreative team, herunder forfatter Mark Davies Markham og komponist / tekstforfatter og stjernen fra den originale opsætning, Boy George .

Taboo er en historie om en ung pige og dreng opsnappet i dette spændende kunstneriske klima der også fokuserer på to andre unge mænd - Leigh Bowery, en genial, anarkistisk performancekunstner og designer, og George O'Dowd, en ung, dreng der er lidt ru i kanterne. De ankommer til London, og når firserklubberne tager over oplever vi den overraskende stjerne, Boy George.. Fra ingenting til stjernestatus tager historien os med fra bunden til toppen med Taboo som baggrund, natklubben der kom til at symbolisere den overflod af dekadence, der udspillede sig i 80'ernes London og efterfølgende definerede en hel generation.

Taboo AnmeldelserTaboo Anmeldelser

"Wonderfully shameless production"
Time Out


"An enjoyably poignant musical full of catchy tunes and strange outfits"
Whats On Stage


"A nostalgia fest of the highest order"
Exeunt Magazine


 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Brixton Club House
467 Brixton Road
London
SW9 8HH

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Tuesday to Sunday 7.30pm

Eftermiddagsforestillinger
Saturday and Sunday 3pm

Spiller fra
2012-09-06

Spiller til
2013-03-31

Vejviser


Brixton Clubhouse is situated on Brixton Road, which is a 5 minute walk from the station. 

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv