Viva Forever!

Viva Forever!

på Piccadilly Theatre

Pris fra 414 kr

“Viva Forever! Dette er showet du har ventet på i London! Viva Forever! er den helt nye Spice Girls musical der kommer til London til December. Bestil dine billetter her!

Denne helt fantastiske nye Spice Girls musical Viva Forever! kommer til West Ends Piccadilly Theatre til December. Husk at være én af de første til denne skønne feel-good fortælling med ikke mindre end 16 af Spice Girls' største hits. Holdet bag Viva Forever! er de samme der står bag mega-hittet Mamma Mia! og er skrevet af Ab Fab (Helt hysterisk ) og "Spice World The Movie " stjernen, Jennifer Saunders . 


Historien følger en mor og hendes datters op og nedture, mens de kæmper sig igennem et TV reality program, der består af de uforglemmelige Spice Girls sange som 'Wannabe', 'Say You'll Be There', 'Mama', 'Stop ' og selvfølgelig titelsangen, 'Viva Forever '. The Spice Girls er det største pigeband der har eksisteret de sidste 20 år og har givet deres fulde støtte til dette show!

Det bliver STORT, så bestil nu og 'Say You'll be There !'”

Fantastisk 4.3

4.3 3 kundekommentarer
Fantastisk stemning og godt skuespil!

Hvad enten du er Spice Girls fan eller ej (men det hjælper selvfølgelig, hvis du er/var), så er denne musical garanti for et godt grin! Masser af humor og stemning er nøgleordene - teatret er forholdsvis lille og intimt, så ligegyldigt hvor du sidder, kan du se skuespillernes mimik, som i øvrigt er fuldstændig formidabel. Man kan virkelig mærke, at der er kemi mellem dem på scenen. Skuespillet er godt bundet sammen af de altid svingende Spice Girls-sange.

Vi købte billetterne BILLIGT gennem londonmusicals.dk, kunne printe dem ud med det samme, og behøvede derfor ikke at stå i kø nogle steder - så lækkert! Og super god kundeservice også. Kan KLART anbefales, og jeg vil uden tvivl benytte mig af denne fantastiske hjemmeside igen - og jeg plejer ellers altid at mene, at man sparer flest penge ved at købe lokalt på feriestedet. Det gør man ikke i dette tilfælde.

Charlotte, Holstebro
LØR, 11 MAJ 2013
4.3
jeanette

Sød musical. De gode sange fra spice girls godt flettet ind i historien som omhandler den unge Vivas vej til berømmelse. God harmoni mellem skuespillerne og deres roller og dejligt med en lang forestilling hvor tiden fløj. Man behøver ikke være stor spicegirl fan for at se showet, for historien og musikken er skøn alligevel.;-)

Jeanette, Vejle
MAN, 08 APR 2013
4.3
Fantastisk...

Fantastisk musical! Super god historie og rød tråd hele vejen igennem og intet mindre end fantastisk musik!

Anja, Slagelse
TIR, 05 FEB 2013
4.3

 

4.3

Fantastisk 4.3

3 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Piccadilly Theatre
16 Denman Street
London
W1D 7DY

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Thursday and Saturday 7:30pm, Friday 8:30pm

Eftermiddagsforestillinger
Friday 5pm and Saturday 3pm

Spiller fra
2012-11-27

Spiller til
2013-06-29

Vejviser


Ta' Bakerloo eller Piccadilly line til Piccadilly Circus, vælg udgangen mod Shaftesbury Ave. Herfra er der ca. 5 minutters gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv