We Will Rock You

We Will Rock You

på Dominion Theatre

Pris fra 469 kr

Gå ikke glip af chancen for at opleve We Will Rock You på Dominion Theatre i London. Efter at have spillet i 12 år på Dominion Theatre og brudt alle tidligere rekorder, lukker den fænomenale musical We Will Rock You d. 31. maj 2014.

Musicalen har allerede rocket mere end 6,5 millioner mennesker og når den lukker ned i maj har den været opført imponerende 4600 gange på Dominion Theatre. Se dette megahit før det er for sent!  

I We Will Rock You er globaliseringen i den grad over os, og den gennemsyrer hvert et hjørne af samfundet. Overalt ser de unge de samme film, går i det samme tøj og tænker de samme tanker. Det er en sikker og lykkelig Ga Ga-verden. Medmindre man er en rebel. Medmindre man vil rock'e.

Handlingen i We Will Rock You The Musical foregår på planeten Mall, hvor alle musikinstrumenter forbudt. Virksomhedens computere genererer musikken, og de unge downloader den. Det er en tidsalder med boy- og girlbands. Men modstanden vokser…

We Will Rock You indeholder ikke mindre end 31 af Queens største sange, inkl. 'Killer Queen', 'Crazy Little Thing Called Love', 'We Are The Champions', 'Bohemian Rhapsody', 'Radio Ga Ga' og selvfølgelig 'We Will Rock You'.

Brenda Edwards er i en begrænset periode med i We Will Rock You opsætningen! Brenda Edwards deltog bl.a. i Englands X-Factor og har været med i musicalen Chicago.

Du er sikker på at få en skøn aften i selskab med We Will Rock You, og vi kan næsten garantere at du vil se frem til at se den igen og igen og...

One Dream - One Vision - One Smash Hit!

Læs mere om QUEEN - Læs mere om Freddie Mercury

Andre "feel good" musicals som varmt kan anbefales:
Mamma Mia og Billy Elliot.

Andre musicals i London, hvor musikken er leveret af verdenskendte solister eller grupper:
Mamma Mia - The Lion King - Thriller & Jersey Boys.

Fantastisk 4.7

4.7 145 kundekommentarer
Queen

Super stemmer til super music

Helle beck, Gistrup
MAN, 19 MAJ 2014
4.7
We will rock you!....

Og det gjorde de domino theater.... Det er en fænomenal musical, som desvære snart ikke er der mere, skynd jer at nyd den!...

Gitte, Odense s
MAN, 19 MAJ 2014
4.7
Skynd dig at se denne musical inden det er for sent.

Fantastisk musical, fremragende Queen musik. Godt at se den igen,igen,igen,igen....

Helle, Horsens
LØR, 17 MAJ 2014
4.7
Skøn stemning!

Havde store forventninger til oplevelsen og alle blev indfriet, hos både mig og mine to voksne børn. Utrolig god lyd og fantastiske stemmer de medvirkende præsterede. Kan varmt anbefales og synd forestillingen slutter i maj 2014.

Annette roose, Odense s
FRE, 16 MAJ 2014
4.7
En fantastisk oplevelse

Vi fik at vide, hvis man besøger London, skal man også ind og se en musical. Det var nemt at bestille billetter hjemmefra og ingen problemer i London. Musical We Will Rock You var ikke bare god, den fantastisk, rigtige dygtige sangene og flotte scener. Vi kan varmt anbefale denne Musical.

Vibeke, Kolding
FRE, 09 MAJ 2014
4.7
Så fedt!

Humor, FED musik, romantik, alvor, gang i den og endnu mere humor og hamrende god musik. We Will Rock You har det hele og er en fantastisk oplevelse. Min datter på 14 og jeg var helt oppe at flyve efter dennne aften. Vi havde følelsen af at være en del af showet sammen med de fantastiske skuespillere og musikere og være med til at hylde Freddie og Queen. Og så var det ikke kun fed musik og flotte kostumer - der var også et klart budskab, som vi tog med os hjem :-)

Lisbeth, Middelfart
TOR, 08 MAJ 2014
4.7
We Will Rock You......og det gjorde de så!!!!

We Will Rock You var en fantastisk oplevelse. Hvis ikke det var fordi, at den bliver taget af plakaten her i maj, så er det en forestilling, som sagtens kunne ses igen.

Kim, Ballerup
TIR, 06 MAJ 2014
4.7
Fantastisk oplevelse

Dygtigere sangere og skuespiller samt god handling lavet over mere end 30 Queen-sange.

Sofie, Aarhus c
TIR, 29 APR 2014
4.7
Stinkende godt show!!!

Forsangeren er ik mindre end fantastisk. Ku simpelthen lytte til ham i døgndrift. Så smuk en stemme. Virkelig alle pengene værd....

Vicky, Horsens
FRE, 25 APR 2014
4.7
Storslået

Flot Flot Flot - Fantastiske scener - Gode skuespillere - God historie - Gode sange - Godt sunget - Underholdende - Sjov - Ja bare fantastisk hele vejen igennem

Shila, Greve
MAN, 21 APR 2014
4.7
Brug dit liv på oplevelser.

En fantastisk oplevelse, en sød historie med vor elskede Queen musik, den blev leveret at dygtige sangere/skuespillere og et super dygtigt orkester. Vi var høje, da vi gik derfra.

Annie, Fredericia
LØR, 19 APR 2014
4.7
En fantastisk oplevelse

Kan man lide Queens musik er denne musical et must, hvis man er i London. Der er en rigtig god stemning under hele forestillingen. Musicalen er sjov, godt iscenesat og så synger de fantastisk.

Torben, Hjallerup
FRE, 18 APR 2014
4.7
helt fantatisk

Unik oplevelse man føler virkelig man får noget for pengene ,det er absolut ikke sidste gang !!!

Inge, Aabenraa
LØR, 12 APR 2014
4.7
En helt igennem fantastisk oplevelse

Vi havde købt billetter igennem LondonMusicals.dk. Fik rigtig gode pladser, og alt fungerede fint. Musicalen var en helt igennem fantastisk oplevelse, med superdygtige skuespillere, dansere og ikke mindst sangere. Hele salen gyngede med til de kendte numre fra Queen. Denne Musical kan varmt anbefales, men skynd dig for den spiller kun til udgangen af maj 2014, hvor den tages af plakaten efter 10 spilleår

Dorte, Charlottenlund
FRE, 11 APR 2014
4.7
Det skal prøves!

Intet mindre end en god oplevelse - fantastiske sangere med et meget dygtigt og velspillende band i ryggen - god handling. Stemningen i det gamle teater var høj - publikummet leverede også varen med stående ovationer. Kan helt klart anbefales også hvis man ikke lige er til Queen. Tak for en god aften.

Tonny richardt, Ishøj landsby
ONS, 09 APR 2014
4.7
Så fed en forestilling skal bare opleves

Tænk at komme i teater og høre we Will rock you, helt fantastisk lyd og fantastiske sangere, godt vi nåede det, inden den slutter om kort tid.

Hanne, København
LØR, 05 APR 2014
4.7
SUPER MUSICAL

Hej
Jeg kan kun anbefale We Will Rock YOU Har set den 6 gange i London og 1 gang i Danmark. London er at fortrække . Lyden er perfekt. Skynd Jer forstillingen slutter d 31 /5 2014 efter 12 år samme sted. Trist.

Torben, Horsens
SØN, 30 MAR 2014
4.7
Fed oplevelse

Fedt musik og rigtige dygtige skuespiller/sanger, kan varmt anbefales. Billetbestillingen fungerede perfekt

Lene, Hinnerup
SØN, 23 MAR 2014
4.7
Rockende livsbekræftelse

Sikke en fart og sikke et humør dansere og sangere udviste til den fantasisk engagerende forestilling. En super oplevelse.

Andreas, Børkop
SØN, 16 MAR 2014
4.7
Fantastisk opsætning

We will Rock You er en fantastik opsat forestilling med en god handling, hvor de fleste at Queens "store" sange og melodier bliver præsenteret på fornem vis. Fremragende solister, musikere og dansere gør sammen med scenografi og forløb forestillingen til en helheldsoplevelse. Se og hør den hvis du har muligheder for det.

Per aaskov, Allinge
TIR, 11 MAR 2014
4.7
Fantastisk!!

Se den!!

Winnie, Nørresundby
MAN, 10 MAR 2014
4.7
for vildt

kan klart anbefale at se denne musical hvis
man er til Queen musik
super oplevelse

Michael, Odense
MAN, 10 MAR 2014
4.7
Overrasket

Jeg har aldrig før set en musikal, men det er ikke sidste gang jeg gør det efter denne oplevelse. Jeg ver super underholdt fra start til slut.

Brian, Varde
MAN, 03 MAR 2014
4.7
Britisk humor når det er bedst

Skuespillerne formåede at få en tynd historie til at virke sammenhængende og fuldkommen i tråd med teksterne i musikken. At opleve teatret og hvordan briter er sådan et sted er jo en oplevelse i sig selv. Kæmpe oplevelse og rejsens højdepunkt.

Susanne britt, Tommerup
TOR, 27 FEB 2014
4.7
God oplevelse

Musicalen var som helhed en rigtig god oplevelse med gode sangere, der på fortrinligvis vis fortolkede Freddie Mercury uden at forsøge at efterligne ham. Et enkelt minus var lyden, der til tider ikke var optimal, og det derfor kunne være vanskeligt at høre/forstå, hvad skuespillerne sagde.

Claus, Frederikshavn
TOR, 27 FEB 2014
4.7
Bedste musical ever

Jeg havde givet mig selv og mine kære billetter til We Will Rock You. En dyr fødselsdagsgave at give sig selv, når det også kræver flybilletter, men det var alle pengene værd. Havde jeg haft tid og råd, så kunne jeg se musicallen igen dagen efter.

Pia, Ebberup
TIR, 25 FEB 2014
4.7
Fantastisk oplevelse

Vi har lige haft en fantastisk oplevelse i London, som vi varmt kan anbefale hvis i skal på storbyferie i et par dage. Vi fik en super oplevelse med maser af dejlig musik og underholdning, leveret af meget dygtige sangere/skuespillere. At se We Will Rock You var højdepunktet og det vi vil huske som højdepunktet, på en 4 dage kanon god storbyferie

Ella, Løgstør
MAN, 24 FEB 2014
4.7
God oplevelse

Bookede billetterne et par dage inden vi skulle af sted til London. Modtog beviset for billetterne med det samme, som skulle medbringes til billetkontoret i teatret. Gode pladser i "Stalls" og et rigtigt godt show.

Isabella, Haderslev
MAN, 17 FEB 2014
4.7
Supersjov oplevelse med teenager

God musik, fantastisk dygtig ensemple, medlevende publikum. En rigtig god oplevelse for familier med teenager og dem, som kan synge med på Queens hit's.

Birgitta, Risskov
SØN, 16 FEB 2014
4.7
Queen lever, Rock'en lever

Flot show med live musik og godt skuespil. Sjovt sat sammen til de kendte numre af Queen. Vi fik en rigtig god oplevelse : )

Lars, Nakskov
LØR, 15 FEB 2014
4.7
"Det det var en super oplevelse, fantaskiske musik og skuespiller. Let og bestille på nettet."
Berit, Malmø

"Det var et rigtig fedt show og de sang så fantastisk. God service, englændere er bare generelt høflige. Det var helt enestående. Når jeg skal til London igen -skal jeg helt klart ind og se teater."
Henriette, Herlev

"Skøn musical. Dygtige skuespillere. Kanon stemning."
Jette, Odense

"Helt igennem en fantastisk oplevelse! Havde det hele både fantastisk musik, god historie og humor.. kan bestemt anbefales"
Line, Aalborg

"Tilbage i 2008 var vi i London og så we will rock you en super fed oplevelse. I år før påske var vi afsted igen og se det igen, men sammen med et venne par. Vi var spændte på om det var en lige så god oplevelse som den gang, må sige at det var lige så godt som den gang, det er et show man kan se igen og igen."
Rikke, Ballerup

"En superfed oplevelse. Musik og sang i top. Kan klart anbefales."
Michael

"Det var helt igennem en rigtig god oplevelse for os alle 6, og det var en nem måde at bestille og få billetterne, så det kan varmt anbefales. Prisen var også OK, set i forhold til hvad de kostede, hvis vi købte dem derovre. Fine pladser i Cirkel. Kan varmt anbefales."
Karin, Ringkøbing

"Super forestilling, sjov og topprofessionelle præstationer fra sangere og musikere."
Dorthe, Odder

"Super god musical - fede sange og dygtige skuespillere. Hvis muligheden var der kunne den godt ses endnu en gang."
Dorte, Marslev

"Fantastisk show. De forskellige sangere var meget imponerende. London kan virkelig leverer HVER gang. Gå ikke glip af denne musical!!"
Gitte, Fredeicia

"Super god Musical, god musik og flotte kulisser. God historie. Kan helt klart anbefales uanset om man er Queen fan eller ej."

Kis, Sønderborg

"Jeg var inde og se Musicalen We Will Rock You i London lørdag, den 25/2 sammen med mine døtre på hhv 23 og 27 år. Vi var alle vildt begejstrede over stykket og mine døtre sagde efterfølgende, at de fik helt gåsehud af stemningen og hele seancen. Alle skuespillerne var i topklasse, det samme var musikken og de opstillede rekvisitter. Skuespillerne gav alt det de havde i sig. Jeg vil varmt anbefale alle på min vej at opleve denne musical. Det vil I bestemt ikke fortryde."
Dorte, Støvring

"Det var en helt fantastisk oplevelse, super god musik, gode skuespillere og meget flot sat op. Kan varmt anbefales!"
Conny, Hjallerup

"Vi så We Will Rock You her i vinterferien og wauh en forestilling! Vi var så heldige at få billetter til balkonen og vi sad super godt med stort overblik over scenen. Var lidt nervøse der forestillingen startede om vi nu kunne følge med i handlingen, men det var nemt og sangene kendte vi jo på trods af alderspredningen. Det er helt klart en forestilling vi kan anbefale. Måtte investere i Queen's samlede værker til børnene bagefter!!"
Lise, Sæby

"We Will Rock You var en stor oplevelse. Det var vi alle 4 enige om (68 år, 65 år, 31 år, 2? år). "Budskabet" var selvfølgelig Queen's sange, og derfor var handlingen ret tynd, men musikken var fantastisk - det var vi alle enige om - uanset alder. Engagementet var imponerende hos de optrædende, selvom forestillingen havde kørt i 10 år, og stemningen blandt publikum var derfor også rigtig fin - stående applaus til sidst. Vore bedste anbefalinger."
Sven, Holbæk

"We Will Rock You, var en fantastisk oplevelse på vores sidste aften i London. Havde datteren med på 15 år, som var medrevet under hele forestillingen. Fantastiske sangere og fantastiske numre. Dette er virkelig værd at inkluderer i sin tur til London."
Tine, København

"En stor oplevelse - virkelig god koncet med flot opsætning, kan varmt anbefales!"
Mona, Skive

"We will Rock you er en eminent forestilling. Opsætningen og historien er originalt, og hovedrolle indehaverne synger helt fantastisk godt. Et virkeligt fund at gode stemmer, til at hylde en original og dygtig sanger der checkede ud alt for tidligt."
Anette, Brøndbyvester

"Hold nu op en oplevelse vi lige har været til i London , denne musical overgår da alt , suveræne skuespillere, vi var næsten oppe at stå på stolene for at synge med , ungerne var totalt vilde med musikken , der var humor , go fortælling og det fedeste musik. vi kommer helt sikkert igen til jul 2012 . de varmeste anbefalinger fra os." 
Christina, Hornslet

'We will Rock you' er alletiders musical, hvis man besøger London og er til Queens. Fint teater og sej musik med fuld knald på og alligevel en rød tråd i handling. Lige til et aftenpusterum i den travle storby." 

Lene, Frederiksberg

"Det går gnidningsløst at bestille billetter igennem LondonMusicals.dk, og det er dejligt, at man ikke skal bruge tid på det, når man er kommet afsted og skal opleve London. "We will Rock you" var en super oplevelse med meget professionelle kunstnere og musikere, god musik og en fantastisk stemning i teateret. Min 15 årige datter og jeg syntes, det var lige fedt! "
Kirsti, Aarhus

"En super flot forestilling. Meget, meget dygtige både sangere og musikere. Det var en fantastisk oplevelse. Sikken en stemning "
Merete, Asnæs

"We Will Rock You' er så fantastisk god, at jeg har set den i London 2 gange inden for de sidste 4 måneder. Sang og performance er helt i top "
Helle, Aarhus

"Super fed oplevelse. Dog ville vi gerne have hørt alle numrene fuldt ud, da sangerne virkelig kunne synge. Fantastisk sanger ham der spillede Freddy Mercury "
Helle, Frederiksberg

"Helt fantastisk musical, med rigtige gode skuespillere. Og som det bedste, de synger fantastisk "
Lone, Aarhus V

"Det var en super godt forestilling. På trods af at den har kørt i så mange år, var skuespillerne fantastisk dygtige til både sang og dans. Det var en fornøjelse at høre alle de gode sange. Tiden gik rigtigt hurtigt. Og selv om det foregik på engelsk var det nemt forståeligt. Lyden gik klart igennem. Selv unge med lidt kendskab til engelsk kunne følge med i handlingen "
Anita, Rønne

"Stort. Fantastisk musik og fantastiske performere. Hvilke stemmer! Kan ses flere gange hvis man er vild med Freddy Mercury "
Arne, Herning

"Havde hørt meget om We Will Rock You, og blev ikke skuffede. Fantastisk musik og dygtige skuespillere. Vi sad på række A på balkonen og havde super udsyn. Man skal nok undgå de første 4-6 pladser. Alt i alt meget tilfredsstillende "
Esben, Thyholm

"Gode sangere, flot opsætning, god musik. Kan anbefales "
Lissi, Harlev

"We Will Rock You .. et super godt show, hvor Queens musik blandes med en sød og sjov historie. Vi ser showet hver eneste gang vi er i London - så i familien har vi vel set showet 4 - 5 gange. Det har været godt hver gang, men vores bedste oplevelse var at høre Queen i O2 Arena en fredag og så se We Will Rock You dagen efter "
Jan, Silkeborg

"Fantastisk forestilling - næsten koncert oplevelse. Musikken er jo fremragende og den leveres flot og festligt. Kom godt omkring mange af Queens bedste numre. Jeg havde min 15 årige søn med og han var også begejstret. Se den "
Susanne, København

"Fantastisk forestilling - gode sange og et smækfyldt teater selv en mandag aften i oktober !!! GREAT GREAT GREATEST! "
Susanne, Herlev

"Fantastisk og morsom musical "
Dorte, Vejle

"Alt forløb perfekt, en fantastisk tirsdag aften. We Will Rock You, kan helt klart anbefales "
Claus, Hvidovre

"Flot teater og fremragende musik opført i et flot tempo, med dygtige artister og med en passende respekt for Queens unikke musik. En fed oplevelse min familie og jeg ikke ville have været foruden under vores ferie i London "
Peer, Frederiksberg C

"Super show! Skal ses. Online booking fungerede perfekt" Merete, Allinge "Det er en god oplevelse også selvom man ikke er inkarneret Queen fan, i det tilfælde kan man tage ørepropper med. Men for alle os andre er det facinerende at opleve hvordan man får musikken til at smelte sammmen med nutiden og får sådan en god forestilling op at stå. Handlingen er god og skuespillerne synger og optræder godt, jeg syntes ikke der er krav til gode engelsk kundskaber, gå ind og nyd forestillingen og lad jer rive med "
Bjørn, Kolding

"Utrolig flot musical - en super oplevelse "
Karin, Randers

"We Will Rock You var en fantastisk oplevelse! Historien var fin nok, men det var sangene og figurerne, scenografinen og humoren, der virkelig tog kegler! og ikke mindst stemningen - sjælden har jeg set en voksen mand i jakkesæt og arbejdsmappe under armen, som sidder og klapper med på "We Will Rock You" FANTASTISK OPLEVELSE "
Maria, Struer

"Det var for os en stor oplevelse,idet det var første gang, vi ser bestemt frem til rigtig mange oplevelse fremover "
Lena, Sindal

"En fantastisk aften. Gode pladser fantastisk oplevelse. Historien er lidt tynd men skuespillerne og musikerne gør det til UG. Musikken er jo i særklasse og selv om Freddie er svær at efterligne så gør de det med bravur. Jeg tager gerne en tur mere "
Frits, Ry

"We Will Rock You" er et FANTASTISK show ! Hvis man er til Queens sange kan jeg kun anbefale at se det i London " Berith, DK

"Forestillingen kan absolut anbefales. Musikken var godt spillet og rørte os så meget, at hårene rejste sig på armene af os "
Lilian, Kolding

"Kort og godt en enestående forestilling. Kan varmt anbefales til alle der elsker Queen og god gammel rock. Hvis den stadig spiller næste gang vi kommer til London, skal vi helt klart se den igen "
Simon, Nibe

"Efter en lang og oplevelsesrig dag i London, var jeg spændt på om "We Will Rock You" kunne holde mig vågen. Jeg skal love for at jeg kunne holde mig vågen. Der var fest og farver og god energi fra første sekund. Flot sceneopsætning, velspillet musik, og dygtige dansere og sangere. En musical for hele familien, som vi gerne giver fem kokkehuer "
Lisbeth, Holstebro

"We will rock You er en fantastisk forestilling, hvor det er umuligt at lade være med at sidde og synge med på sangene. Skuespillerne udstrålende en utrolig energi, og det er en kanon oplevelse at stå i en fyldt teatersal og synge med på We Will Rock you, We are the champions. Ungerne på 11 og 15 er nu helt vilde med Queen efter denne oplevelse."
Pia, Vejle

"We will rock you var et festfyrværkeri af sang, musik og dans, fremført af et blændende dygtigt ensemble i en fantastisk flot teaterbygning. Dog skal man ikke tænke for meget over handlingen som ikke rigtig vil kunne bestå en plottest. Men alt i alt en medrivende oplevelse."
Helen,  København

"WE WILL ROCK YOU og det gjorde de til fulde, en fantastisk musical med fed musik og performance. En musical der skal opleves..."
Brian, Ballerup

"Udmærket musical i et godt teater. Man sidder godt med rigelig benplads. "We Will Rock You" indeholder jo dejlig musik, som fremføres af glimrende sangere. Måske blev 2. del lidt langtrukken med for megen snak og for lidt musik. 3 stjerner ud af 5."

Ulrik, Kgs. Lyngby

"Jeg kan kun anbefale at gå ind og se We Will Rock You, som helt igennem var fantastisk, og alle pengene værd."

Nina, Vejle

"Fantastisk musik og god underholdning."
Jette, 
Herlufmagle

"Det var en helt fantastisk forestilling. Meget dygtige sangere og skuespillere. Faktisk noget af det bedste jeg har set. Så den kan jeg varmt anbefale "
Bente, Brøndby

"Fantastik oplevelse. Kan kun anbefales "
Brian, Hedensted

"We Will Rock You var en fantastisk oplevelse og ikke mindst var det rart igen at se Brian May. Til trods for alderen og ny hårfarve var det godt at se at han stadig kunne rive i spaden "
Baldur, København S

"Min mand og jeg var inde og se " We Will Rock You" Salen var fyldt op og da de gik igang, var der ikke en som ikke rockede med på sæderne. Der blev klappet og juhu'et og vi fik en hel fantastisk oplevelse med os. Vi var helt høje af glæde bagefter og skuespillerne var helt fantastiske også efter 10 år, kan de holde gejsten oppe og performe som om det var deres første forestilling. Helt klart anbefalelsesværdigt! Vi bestilte billetter hjemmefra, det gjorde det lettere og vi skulle blot komme 30 min. før og vi fik nogle rigtig gode pladser. Tak til Musicals of London for en fed oplevelse "
Lea, Borup

"Har lige været i London og set "We will rock you" en HELT uforglemmelig oplevelse !!! Et fantastisk show alle burde se "
Mads, Hvalsø

"Min familie og jeg har været inde og opleve We Will Rock You. Det er en fantastisk forestilling, jeg kan anbefale. Kostumer,sangere og musikere er virkelig eminente. Tak for service med bestilling "
Gerda, Egtved

"We will rock you, en fantastisk oplevelse, sjov og mega gode sangere og skuespiller. Ørerne faldt næsten af, men fik gåsehud over deres "performance", det var bare SÅ god en forestilling "
Lis, Skibby

"Vi, mig og min 17 årige datter var inde og se We will rock you 3/8-2011. Det var helt igennem en fed oplevelse. Det kan varmt anbefales "
Barbro, Taastrup

"Flot musik. Godt sceneshow. Lidt tynd handling "
Vagn og Kirsten, Faarup

"We will Rock You levede i den grad op til vores forventninger. Super flot opsætning og en total musikalsk nydelse. Live bandet lød næsten som Queen og sangerne gav sig selv fuldt ud. Selv vores 12 årige, som ikke kender Queens musik måtte overgive sig fuldstændig. Fantastisk stemning i salen og alt i alt en kæmpe oplevelse"
Tina, Roskilde

"Vi (bedsteforældre) og vores to børnebørn på 13 og 16 år havde en stor, flot, forrygende, visuelt overraskende og dejlig musikalsk oplevelse med skuespillere der kunne det hele - synge, danse og agere. Bravo! Et meget medlevende publikum får næsten taget til at lette. Billetbestillingen via nettet fungerer optimalt, billetterne lå klar da vi ankom "
Birgit, Skals

"Alt i alt; Super god oplevelse og kan varmt anbefales - eneste minus og lidt spoiler... "Show must go on" kommer ikke "
Marc, Brønshøj

"Helt fantastisk musical. Dog skuffet over at de ikke spillede "the show must go on" når nu det er Queens sange "
Lea, Nykøbing F.

"Vi så "We will Rock You". Vi var alle vilde med den. Musikken var hovedårsagen til at vi valgte denne forestilling. Handlingen var super godt fundet på og vækker til eftertanke og der var mange gode grin af de sjove replikker undervejs. Vi gik derfra med en uforglemmelig oplevelse som vi flere gange har grinet af siden og snakket om. Vi kan alle varmt anbefale denne forestilling. Billetbestillingen forløb som smurt. Vi udskrev bestillingen. Kom til teatret 30 min. før forestillingen, stod i kø i 5 min og afhentede billetterne som lå klar "
Bettina, Græsted

"Musik og show i verdensklasse. Super optræden og fantastisk teater, i det hele taget superaften "
Stephen, Odense

"Super aften, bedste pladser og så til en meget billig pris i forhold til at skulle købe dem derovre. Alting klappede, billetterne lå der da vi kom, så altså ikke en finger at sætte på hverken forestilling eller booking "
Peter, Albertslund

"Vi så we will rock you. Super fed musical og rigtig god performance fra artisterne. Rigtig gode stemmer, dog lidt vag præstation af den mandelige hovedrolle. Størstedelen af Queen sangene er flettet sammen til en meget underholdene historie. god underholdning for alle aldre "
Gitte, Aarhus

"Vi havde en god oplevelse, We Will Rock You er alletiders, skuespillerne er dygtige. Handlingen var lidt mærkelig "
Linda, Roskilde

"Vi- Henrik, Anne og Karin. Første gang vi har set musical sammen. Henrik syntes at der var masser af ironi i selve stykket - positivt ment. Karin syntes at det var godt gennemført. Selv om sproget drillede lidt. Anne -14 år, syntes at den var sjov og hygelig. Alt i alt en musical der varmt kan anbefaldes at se. Vi havde en god aften. Vi fik en "på" opleveren "
Henrik, Horsens

"Super musical! Flot show, gode dansere og absolut gode sangere med nogle stemmer, der var Freddy´s musik værdige! Dejlig stemning, god kontakt mellem spillere og publikum, en super oplevelse "
Tina, Silkeborg

"Ganske enkelt en fremragende forestilling! Vi havde to 14 årige med og de var lige så begejstrede som os voksne. Man behøver ikke være Queen fan for at nyde den energi der er i denne musical (men det skader nok heller ikke "
Henrik, Farum

"We will rock you, har bare været en rigtig god oplevelse for os alle der var inde at se den, fantastisk seneopsætning, super god fortolkning af musikken. Kan kun anbefales... Undersøg dog handlingen hjemmefra, så du ikke bliver forvirret over historien til at begynde med ;-) rigtig god fornøjelse "
Laila, Kolding

"We Will Rock You kan absolut anbefales. Stemmerne er helt i top og musicalen er fint sat sammen med en god portion humor "
Anne, Store Heddinge

"Hvis man er til Queen, bør man gå ind og se denne forestilling. Man har virkelig fået kædet musiknumrene sammen til en helhed. Man kan jo altid diskutere selve historien. Vi var 5 piger i vores bedste alder, der havde en kanon oplevelse og som absolut vil anbefale alle at se det "
Birgit, Kastrup

"We will Rock You: En ren 10ér både for queenfans og almindelige dødelige "
Michael, Korsør

"Helt fantastisk show, kan varmt anbefales "
Helle, Hårup

"Total fed oplevelse at se 'We will rock you' på Dominion Theatre i London. Fantastiske sangere, stor humor og en energi, der sjældent er set. Selve historien er lidt tynd, men opvejes fuldstændigt af Queens mange, skønne numre. Kan varmt anbefales "
Hanne, Jelling

"Som gammel Queen fan skulle man jo se musicalen "We will rock you" og den var god. Sikke noget lækkert musik, men selve historien bag var noget tynd. Men men kan du lide Queen og kun kommer for musikken er det en dejlig oplevelse "
Ulla, Hjørring

"Utrolig god oplevelse, en musical man bør og skal se "
Mogens, Horsens "

"Vi havde en super tur til London og så en vildt fantastisk musical den 3. april. Alt fungerede perfekt - vores billetter lå klar som aftalt til os ved ankomst til teatret, og vi kan ikke komme i tanker om noget i reservations processen, der kunne gøres lettere for os som kunder. Tak for en positiv oplevelse - vi vender gerne tilbage og vil ikke tøve med at anbefale jer varmt"

Mary-Ann, Vallensbæk

"Det var en super fed oplevelse - vi var 10 voksne afsted - og vi var alle helt høje, da vi forlod teateret. Kan varmt anbefales!"

Mads, Aalborg

"En fantastisk oplevelse. Go på fra start til slut. Utroligt at de medvirkende dag efter dag kan vise sådan en udstråling / gejst på scenen"

Birthe, Silkeborg

"Helt fantastisk show med dygtige skuespillere, fed musik og gang i den under hele forestillingen. Ps. kan anbefales at bestille billetter over nettet inden afrejse"
Vickie, Aarup

"We Will Rock You - og det blev vi ! Vi havde en fantastisk aften i Dominion Theatre med et helt igennem godt show. En cocktail af Queens de bedste fremført af rigtig dygtige sangere og dansere puttet ind i en en sjov fortælling, krydret med humor - en helt igennem uforglemmelig oplevelse"
Torben, Vejle

"Jeg kan varmt anbefale alle at se we will rock you en meget intens oplevelse .Vi blev meget overraskede over at lyden var så gennemført perfekt, så se den endelig hvis man holder af Queens musik er det et must"
Henriette, Herning

"Fantastisk forestiling, kan varmt anbefales. Super oplevelse, smukt gammel teater og fantastiske pladser"

Bente, Langeskov

"We will Rock You er et fantastisk show. Musikken er lige i øjet, fed bas og rigtig gode instrumentalister. Handlingen foregår i fremtiden, og er et godt bud på, hvordan det kunne gå! En værdig repræsentation af Queens enormt gode musik"
Thomas, Ryomgaard

"En skøn aften og fantastisk oplevelse! Det er ikke ofte jeg får lejlighed til at gå i teater, men når det sker, går jeg efter en god oplevelse. We Will Rock You SKAL ses i London, her er atmosfæren og publikum er med lige fra begyndelsen" Finn, Kastrup "Det var en fantastisk oplevelse. Flot opsætning"
Ingrid, Odense

"En forestilling der bare SKAL opleves, fantastiske sangere og god musik. Kan varmt anbefales, prøv at udgå de 3. første rækker (p.gr.a. højtalere) "
Anja, Kastrup

"Vi var inde og se "We will rock you". Sikke en fantastisk oplevlese. En god historie der kunne kæde en masse dejligt musik sammen, til en flot helhed. Meget dygtige sangere og skuespillere. Vi kan varmt anbefale denne forestilling "
Dorthe, Bramming

"Musicalen var en fantastisk oplevelse, især for min mand, som så en musical i London for første gang. Vi var enige om at musicals skal ses i London! God historie. fantastiske sangere, performance og scenografi. Nemt at bestille billetter og hente dem på teatret. Det er IKKE sidste gang vi ta'r til London og ser en musical og bestiller på denne nemme måde "
Anni, Vamdrup

"Min søster og jeg havde en fantastisk aften med en rigtig god madoplevelse på Eagle bar og café med efterfølgende "We will rock you" musical. Vi var kun overraskede over, hvor stille publikum var under hele forestillinge. Vi kunne ikke sidde stille til den dejlige musik, som gav mig et flash back til 80'erne og 90'erne. Kun til sidst i forestillingen ved Bohemian Rapsodie kom publikum op af stolene. Jeg vil anbefale denne side til andre, som skal til London og overvære en musical "
Lisbeth, Frederiksværk

"Var i London for anden gang inden for 2 år og måtte absolut se We Will Rock You igen. Havde min datter på 22 med, som også synes musicalen var det hele værd "
Birgit, Glostrup

"We will rock you, fantastisk, det var alle pengene værd, så vil meget gerne anbefale den og Lion King som jeg også har set fantastisk også, ærgerligt det var mega dyrt at købe billet til Mamma Mia derovre ellers stod den på ønskelisten "
Britt, Aarhus

"Det var en kæmpe oplevelse. Vi havde 3 teenagere med som på forhånd var lidt skeptiske. Men efterfølgende var de helt vilde "
Lene, Randers

"Fantastisk forestilling. Virkelig anbefalelsesværdig for Queen-elskere. Skal man til London - er det absolut værd at se "We Will Rock You "
Bessie, Randers

"Fantastisk flot og fine sangere "
Ragnheidur, Hornslet

"Kære fremtidige musicalgæst. We vil rock you var en helt "outstanding" oplevelse! Superdygtige, gennem professionelle sangere/skuespillere/musikere og en fantastisk stemning - det føltes næsten som om man var til landskamp. Englænderne har ry for at være et godt publikum, og det kunne man mærke. Der blev synget med, råbt og hujet (på de rigtige tidspunkter:0)så man fik gåsehud og måtte knibe en lille tåre. Derudover genhør med alle de gode gamle Queen-hits (og et par stykker jeg ikke syntes at have hørt før?). Forestillingen kan på det varmeste anbefales "
Steen, Næstved

"Vi har haft en fantastisk oplevelse i at se we will rock you.Alt har fungeret til stor tilfredstillelse, lige fra jeg bestilte bill. via jeres hjemmeside til at se selve mucucalen. Vi blev alle blæst væk af de dygtige sangere og tiden fløj afsted. En kæmpe stor oplevelse "
Betina, Otterup

"Vi bestilte billetter til We Will Rock You via LondonMusicals.dk. Var lidt skeptiske ved at billetterne skulle hentes i teatret TIDLIGST 30 minutter før forestillingens start, men alt fungerede perfekt mht afhentning. Forestillingen var et kæmpehit for såvel voksne, teenagere som de yngre børn. Fantastisk veludførte Queen-numre med - for nogle numre - sjovt ændrede tekster. Super god scenografi med brug at storskærm og special effects. En rigtig god oplevelse som kan anbefales "
Christian, Hørsholm

"Fremragende forestilling. Dygtige skuespillere, der synger så fantastisk, at man bliver rørt til tårer. Utrolig flot show. Skal opleves" Lene, Næstved "Det var en fantastisk musikalsk oplevelse ,en helt igennem fantastisk oplevelse kan kun anbefales dejlig afslappet måde det hele var på" Stig, Brøndby "Det var en kanon fed oplevelse. Den den burde alle se "
Eva, Ans

"We will rock you er nok en af de fedeste oplevelser jeg længe har haft!!! Musikken i sig selv er jo fantastisk og så det at de kunne få en handling bygget op omkring alle sangene var helt fantastisk. Jeg havde frygtet lidt at forsangerens stemme ikke var i nærheden af queens stemme, men det at handlingen ikke var lavet sådan at det var en kopi af queens historie, men en hel ny, gjorde at der ikke kunne sættes en finger på showet. Og top point til at det også var utrolig sjovt.. :) Kunne godt finde på at se det igen"

Daniella, Aalborg

"We were so happy about the musical. Great performance and we are 67 years old. We were also seeing Mamma Mia and Grease but this was the best".
Hanne

"En god oplevelse. Fantastisk præcision og god timing. Gode sangere"
Bent, Østerbro

"Det var så 6 gang jeg så We will rock you det er en super god mucial fed musik og seneoptræden"
Leon, Fensmark

"En fed oplevelse, et udsolgt teater på en tirsdag aften siger noget om hvilken fantastisk oplevelse det var. Så mange kan ikke tage fejl. At være en del af et så medlevende og entusiatisk publikum til så god en musik og forestilling indfriede mega meget mere end forventet. Inden forestillingen spiste vi i Eagle bar (købt sammen med forestilling) og også det var en super oplevelse"
Charles, Brøndby

"YES ;O))Alt virkede som det skulle. Billetterne lå klar som aftalt og forestillingen?? Den var SUPER. Kan kun anbefale at man går ind og ser den. Skuespillerne var dygtige og forestillingen fyldt med humor og fed musik"
Tina, Greve

"Fantastisk.... som queenfan er det et must at se denne forestilling.Historien er måske lidt tynd,men musikerne og sangerne er simpelthen fantastiske... fremragende, jeg vil klart anbefale andre at se forestillingen"
Pia, Ringkøbing

"We Will Rock You oplever jeg først og fremmest som en enestående sammensætning af sceneoptræden og teknik sat ind i et plot med hyldest til musikkens betydning og kraft. Musikudfoldelsen i musicalen er samtidig i sig selv en enestående udfoldelse af musikkens kraft. Man mærker også de optrædendes engagement"

Tage, Stensved

"En af de bedste musicals, jeg har set nogensinde, og jeg har set rigtig mange i London, Paris og i flere danske teatre. Musikken, sangerne/danserne var rigtig gode. Akustikken meget, meget fin og stemningen blandt publikum i særklasse. Det var svært at forstå handlingen, hvis der overhovedet var nogen, men det havde jeg absolut heller ikke forventet. Opsætningen præcis og hurtig. Alt i alt en stor og varm oplevelse, jeg sent vil glemme"

Carsten, Horsens

"En fantastisk oplevelse. Hårene rejste sig og øjet kneb en tårer. Liv og glade dage, en oplevelse jeg sent glemmer"

Lisbeth, Otterup

"Det var fantastisk at opleve We Will Rock You! Showet var uden sidsetykke, kæmpe performance. GÅ IND OG SE DEN!!!! Var lidt spændt på, om mine billetter var der, da jeg kom med min krøllede mail udskrift på dansk, men de lå sirligt i et gammeldags kartotek og ventede på os. Der var helt tjek på det!"
Joan, Herlev

"Rock med lydstyrke på smertegrænsen. Men der blev udleveret ørepropper i baren! Spøjs handling"
Hanne Jespersen

"En fantastisk musical hvor alle de medvirkende virkelig kunne synge,og samtidig var gode skuespillere. Musikken og lyden var yderst god og hele opsættet med kulisserne var meget professionelt udført"
Jan, Esbjerg

"Fantastisk oplevelse! Super sangere og vidunderlig musik. Klart noget af det bedste ved turen til London"
Marie Louise, Støvring

"Fantastisk !!!! Superb intelligent historie som giver en fuldendt fortælling og sammenkædning af mange års mest alsidige rocknumre. Masser af indslag med gedigen engelsk humor når den er bedst. Kan kraftigt anbefales."

John, Vadum

"Fantastisk, fantastisk. min datter og mig så forestilling i London i torsdags og det var fantastisk:-)"
Natali og Lenka, København

"Queen i London. Forestillingen sætter sig mellem to stole: koncert og musical. Der er for lidt koncert til at det fungerer. Historien og skuespillet er alt for tyndt til en musical af den kaliber, de plejer at præstere i musicalbyen London. Forestillingen er kort og godt folkelig, småplat og kedelig." Birgit, Roskilde

"Hvilket show, det er en utrolig energi sangerne får smidt ud over scenekanten.Nu har vi set forestillingen to gange inden for et år og vi vil glæde os til at se det endnu en gang, hvis det byder sig."

Jan, Viborg

"Jeg er normalt ikke så meget for at gå teateret. og når jeg nu skulle ind og se et stykke mente jeg at We Will Rock You nok var det stykke som tiltalte mig mest. Jeg blev bestemt ikke skuffet, det var så god en oplevelse at jeg god kunne finde på at tage turen igen, kanon oplevelse. så jeg varmt kan anbefale"
Henrik, Svendborg

"Oh my god - min kæreste og jeg var i London på kærestetur. Og da min kæreste er stor Queen-fan og jeg er stor musical-fan skulle vi selvfølgelig se We will rock you... VI BLEV BLÆST OMKULD. Det er den bedste forestilling ever, fra start til slut. Fantastiske performere og fed energi... KAN KUN ANBEFALES..."
Jette, Odense

"We will rock you" var en fantastisk flot oplevelse. Selve historien var banal, men den gjorde, at Queens musik blev sat op omkring en handling, som var morsom og varieret. Der var kustymer med spræl i. Der var god rock, godt skuespil."
Charlotte, København

"En fantastisk musical som vi var inde at se og høre på et forlænget weekendophold. Jeg havde aldrig før været til musical, så jeg fik englædelig overraskelse. Skal du til London, kan jeg varmt anbefale We Will Rock You. Der var ikke et øje tørt, da det hele blev afsluttet med Bohemian Rhapsody. Glæd dig."
Liselotte, Nørresundby

"Wauwwh, sikke en oplevelse. Vi købte heldigvis cd'en i teatret så vi kan høre den fantastiske musik igen og igen herhjemme. Det er den første musical vi har set i London, og vi er fuldstændig betaget. Fed stemning, fantastisk scenografi, bragende gode sangere og musik der er umulig at sidde stille til. Lov mig at købe billetter til denne forestilling!" Inge, Silkeborg "En helt fantastisk oplevelse. Man bliver rørt hel ind i sjælen. Fantastisk stykke, både handling og musik. Del passer så perfekt til vor tid. Er så glad for denne oplevelse, den rørte mig meget."
Margit, Silkeborg

"En helt fantastisk musicals hvor sangen er helt i top og en kanon sound i rummet. Fuld power. Stort."
Lone, Esbjerg

"En fantastisk musical. Handlingen er simpel, nem forståelig og sjov. Musikken er skøn – også selvom man som mig, ikke er en direkte Queen –fan. Bestillingen via LondonMusicals.dk var let og hurtigt og billetterne lå til os som forventet. Alt i alt en god oplevelse."
Lena, Ringkøbing

"Først og fremmest synes vi at selve bookingsystemet fungerer super, herunder at kunne booke billetter til en god pris. Til vores decembertur til Londan købte vi til Lion King og We will rock you. Vil man have gang i den og har teenagere er We Will Rock You klart nr. 1. Det er en fantastisk teaterkoncert med utroligt dygtige medvirkende - både sangere og orkestret med flere store navne fra den engelske rockscene i 70`erne og først i 80´erne. Den er vi alle 4 parate til i morgen at tage ind at se igen !"
Lyhne, Århus

"En helt forrygende musical. Selvom man ikke er super stiv i det engelske, så er det ikke noget problem at få en fantastisk oplevelse. Musikken er skøn – også selvom man som mig, ikke er en direkte Queen –fan. Bestillingen via LondonMusicals.dk var let og hurtigt og billetterne lå til os som forventet. En super oplevelse!"
Susanne, København

"Var inde og se den i oktober og glæder mig nu vildt til at skal se den igen om 1 uge. Ordene kan ikke findes for det er så stor en oplevelse , alt rejser sig på kroppen af en. Fantastisk musik og performence"
Birgit, Helsingør

We Will Rock You AnmeldelserWe Will Rock You Anmeldelser

"There was wild applause at the climax of the show. and it only got louder"
The Daily Telegraph


We Will Rock You PressemeddelelseWe Will Rock You Pressemeddelelse

WE WILL ROCK YOU TO CLOSE AT LONDON’S DOMINION THEATRE AFTER A VICTORIOUS 12 YEAR REIGN Storming into its tenth year as one of the West End’s most successful shows, Queen & Ben Elton’s We ...
We Will Rock You Pressemeddelelse Læs mereLæs mere

 

4.7

Fantastisk 4.7

145 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Dominion Theatre
268-269 Tottenham Court Road
London
W1T 7AQ

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Saturday 7:30pm

Eftermiddagsforestillinger
Wednesday and Saturday 2:30pm

Spiller fra
2014-05-29

Spiller til
2014-05-31

Forestillingens længde:
Ca. 2 timer og 45 min.

Vejviser


Benyt Central eller Northern Line til Tottenham Court Road Station, exit mod Tottenham Court Road. Teatret ligger lige ved siden af stationen.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv