Ticmate
Billetter til oplevelser
i mere end 130 lande på seks kontinenter

Om LondonMusicals.dk

Hos LondonMusicals.dk er vores målsætning er at blive den førerende aktør for salg af billetter til internationale arrangementer i Europa. Det vil sige, at vi vil gerne være bedst til at informere dig om, samt sælge billetter til dig, til f.eks. musicals, shows, seværdigheder, fodbold og andre sportsgrene i udlandet.

En forretningsidé drevet af passion

Manden bag LondonMusicals.dk, Marcus Moeschlin, har selv et passioneret forhold til arrangementer af enhver slags. Allerede som 18-årig arrangerede han rejser til rockkoncerter i Sverige. Tre år senere i 1985, arbejdede Marcus med Cornelis Vreeswijks sidste turné og plade. Herefter har der været en lang og spænende karriere. En karriere, der altid har haft fokus på at tilbyde mennesker gode arrangementer og internationale oplevelser til overkommelige priser, ikke mindst under Marcus' tid som ejer af Box Office på Norrmalmstorg i Stockholm.

Marcus er også med i en håndfuld af digitalpionere indenfor event-verdenen, eftersom han så tidligt som i 1990 var med til at skabe Global Tickets, et unikt netværk, hvor 22 lande købte og solgte internationale arrangementsbilletter elektronisk mellem hinanden. Det var på et tidspunkt, hvor konkurrenterne stadig benyttede sig af fax, telex og telefon. For dette pionerarbejde fik netværket i 1992 den britiske pris 'Queen's Award' for bedste eksportidé.

Marcus Moeschlin

 

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv