Billetter til: Mamma Mia! The Party
Fra 1.308 kr

Mamma Mia! The Party

Gem
Gem ikke
5.0 (7)

Forestil dig at være til en begivenhed, der er så eksotisk, at det føles som at være på ferie. Farvede lys og musikalske indslag omringer dig. Dette er bare en lille del af oplevelsen ved Mamma Mia! The Party. Gør dig klar til at komme med til festen i London på The O2 Arena!

Højdepunkter

- Nyd en velsmagende tre-retters menu
- Se et show, der indeholder både musik og skuespil
- Dans til den vidunderlige ABBA musik
- Fest med nye og gamle bekendtskaber

Hvad kan jeg forvente?

Hvis du nogensinde har tænkt over, hvordan det ville være at leve i Mamma Mia universet, så kommer din mulighed for at finde ud af det her. Du har sikkert allerede set musicalen og filmene. Nu har du chancen for at blive en del af oplevelsen. Kom med til Mamma Mia! The Party og få en magisk sommeraften med dine venner, familie eller hvem du ellers gerne vil hygge dig med.

Ved Mamma Mia! The Party bruger du din aften på en helt speciel græsk ø taverna. Her møder du ejeren Nikos og hans familie, mens deres historie udfolder sig over en aften med sang, dans og fest. Showet indeholder dine yndlingssange af ABBA, som bliver optrådt af skuespillere og musikere rundt om dig i salen. Se frem til at opleve vaskeægte ø atmosfære, hvor du får et festmåltid bestående af lækker mad og drikkevarer a la Middelhavet! 

Ved festen varer underholdningen cirka fire timer. Dette inkluderer spændende skuespiloptrædener, en tre-retters menu og muligheden for at danse til ABBAs musik efter showet. Du kan ankomme op til en time før showet starter - her kan du snakke lidt med de andre gæster, drikke et lille glas ouzo og nyde små appetitvækkende forretter.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail. Bare print den ud og tag den med til festen.

Billetkategorier

Siddepladser:
Premium: De bedste pladser til festen.
Katogori A: Rigtig gode pladser, i hjertet af showet.
Kategori B: Gode pladser med udsigt over pladsen.

Showet egner sig ikke for børn under 5 år.

Forestillinger

Venligst tjek kalender for dato og tid.

Hvad er ikke med i prisen?

Drinks. De kan købes separat.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingsinfo.

Vejviser

The O2

Adresse
Peninsula Square Greenwich Peninsula London SE10 0DX Storbritannien

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.