Søg efter billetter

COVID information

  • Du kan blive bedt om at bruge mundbind, for at tage hensyn til dem omkring dig. Så medbring et, bare for en sikkerheds skyld.
  • Krav om afstand, samt forsamlingsbegrænsninger er ikke længere gældende. Vi beder dig dog om, at vise hensyn til dem omkring dig.
  • Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.
  • Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.
  • Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.
  • Ansatte bærer evt. ansigtsmaske og andet udstyr for at beskytte gæster og dem selv.
  • Du kan blive bedt om at bevise du er fuldt vaccineret, eller har været testet positiv for COVID-19 (Immun). Så for en sikkerheds skyld, bedes du medbringe et gyldigt Coronapas.

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Arenainfo.

Coliseum Theatre

Coliseum Theatre

Coliseum Theatre

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: The Nutcracker - English National Ballet
Fra 262 kr

The Nutcracker - English National Ballet

Gem
Gem ikke
5.0 (1)

Oplev en klassisk julehistorie: Se balletten The Nutcracker - på dansk Nøddeknækkeren - i London! Nyd Tjajkovskijs musik og den flotte dans i en historie om kærlighed, julen og skønne drømme.

Højdepunkter

- Se juleballetten Nøddeknækkeren i London
- Nyd Tjajkovskijs musik
- Oplev en klassisk julehistorie
- Vælg dine egne pladser 

Hvad kan jeg forvente?

Rejs tilbage i tiden sammen med the English National Ballet til det gammeldags London, der på dette tidspunkt af året er dækket i sne. Her møder du Clara, hendes fortryllede Nøddeknækkerdukke og magikeren Drosselmeyer i denne festlige julehistorie for hele familien.

Juleaften falder unge Clara i søvn og vågner til en kamp mod Musekongen og hans hær! Mens vejret bliver koldere, og sneen begynder at dale fra himlen, rejser Clara og hendes Nøddeknækkerdukke - som på mystisk vis har forvandlet sig til et menneske - væk i en luftballon over det kolde London og videre mod fire kongeriger, hvor deres eventyr for alvor begynder! Mellem dem begynder en forelskelse at blomstre, mens de endnu ikke ved, hvilke farer der venter dem.

The Nutcracker indeholder selvfølgelig Tjajkovskijs skønne musik og de kendte stykker musik Dance of the Sugar Plum Fairy og the Waltz of the Flowers opført med smuk dans. Denne klassiske opsætning er magisk, mindeværdig og en rigtig juleoplevelse, som du ikke bør gå glip af!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også blot vise billetten på din mobiltelefon.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Vejviser

Coliseum Theatre

Adresse
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.