Billetter til: The Nutcracker - English National Ballet
Fra 847 kr

The Nutcracker - English National Ballet

Gem
Gem ikke
5.0 (3)

Oplev en klassisk julehistorie: Se balletten The Nutcracker - på dansk Nøddeknækkeren - i London! Nyd Tjajkovskijs musik og den flotte dans i en historie om kærlighed, julen og skønne drømme.

Højdepunkter

- Se juleballetten Nøddeknækkeren i London
- Nyd Tjajkovskijs musik
- Oplev en klassisk julehistorie
- Vælg dine egne pladser 

Hvad kan jeg forvente?

Rejs tilbage i tiden sammen med the English National Ballet til det gammeldags London, der på dette tidspunkt af året er dækket i sne. Her møder du Clara, hendes fortryllede Nøddeknækkerdukke og magikeren Drosselmeyer i denne festlige julehistorie for hele familien.

Juleaften falder unge Clara i søvn og vågner til en kamp mod Musekongen og hans hær! Mens vejret bliver koldere, og sneen begynder at dale fra himlen, rejser Clara og hendes Nøddeknækkerdukke - som på mystisk vis har forvandlet sig til et menneske - væk i en luftballon over det kolde London og videre mod fire kongeriger, hvor deres eventyr for alvor begynder! Mellem dem begynder en forelskelse at blomstre, mens de endnu ikke ved, hvilke farer der venter dem.

The Nutcracker indeholder selvfølgelig Tjajkovskijs skønne musik og de kendte stykker musik Dance of the Sugar Plum Fairy og the Waltz of the Flowers opført med smuk dans. Denne klassiske opsætning er magisk, mindeværdig og en rigtig juleoplevelse, som du ikke bør gå glip af!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også blot vise billetten på din mobiltelefon.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Vejviser

The Nutcracker - English National Ballet

Adresse
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.