Billetter til: White Christmas

White Christmas

4.4 (5)
Fra 277 kr

Tag med til denne festlige fejring af julen og kom i et rigtigt julehumør! Oplev White Christmas The Musical i London og nyd musik, sange og dans i én magisk optræden!

Højdepunkter

- Vælg dine egne pladser
- Oplev en musical for hele familien
- Nyd historien baseret på filmen fra 1954
- Kom i julehumør med alle de gode julesange

Hvad kan jeg forvente?

Det er juleaften i år 1944. Bob Wallace og Phil Davis er bedste venner - og er i hæren under Anden Verdenskrig. Bob har erfaring som Broadway entertainer, mens Phil ønsker at blive entertainer. Sammen optræder de med et show for at fejre juleaften og General Waverly, deres højtelskede leder.

Efter krigen forfølger Bob og Phil deres drøm om at optræde, og de bliver berømte på natklubber, i radioen og på Broadway. Imens har General Waverly åbnet en skihytte og investeret hele hans opsparing i den. Men han risikerer at miste den, da der ikke er noget sne og derfor ingen gæster. Fast besluttede på at se Waverly lykkelig planlægger Bob og Phil at redde skihytten fra at gå konkurs. Men er det muligt uden sne?

Oplev en forrygende dosis af ren eskapisme med blændende koreografi og musikalske numre for hele familien, som får dig til at føle dig rigtig godt tilpas - inklusiv sangen 'White Christmas.' 

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret. Mobilbilletter er tilladt.

Forestillinger

Mandag-lørdag: 19:30.
Onsdag og lørdag: 14:30.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 40 minutter

Forestillingsinfo.

Vejviser

Dominion Theatre

Adresse
268-269 Tottenham Court Road London W1T 7AQ

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.