Billetter til: War Horse

War Horse

4.8 (5)
Fra kr 210
War Horse er den smukke og rørende historie om en mands kærlighed til sin hest under 1. verdenskrig. War Horse er en smuk og barsk fortælling med et unikt set up. 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne rørende forestilling 
- Vælg dine egne pladser
- Nyd en prisvindende musical, inkl. Bedste forestilling

Hvad handler War Horse om?
Da 1. verdenskrig bryder ud, bliver Joey, Alberts elskede hest, solgt til det franske kavaleri. Joey bliver snart fanget i fjendtligt ild, og efter tjeneste på begge sider af fronten, er den til sidste fanget i ingenmandsland.

Albert kan ikke glemme sin hest, og da han er for ung til at melde sig til tjeneste, tager han selv af sted på en fantastisk rejse ud i det krigshærgede Europa, for at finde sin hest.

Skuespillerne i War Horse bruger hestedukker i menneskestørelse fra Handspring Puppet company, mens de fører dig igennem tiden omkring 1. verdenskrig.

War Horse har vundet 5 Tony Awards i 2011 for Bedste forestilling, Bedste instruktion af en forestilling, Bedste scenografi til en forestilling, Bedste lysdesign til en forestilling og Bedste lyddesig til en forestilling.  

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner forestilling sig til?
War Horse er anbefalet for børn fra 10 år og op efter. 

Hvor længe varer forestillingen? 
War Horse varer 2 timer og 40 min. inkl. pause. 

Hvem er teamet bag? 
War Horse er skrevet af den populære forfatter Michael Morpurgo og lavet til en forestilling af Nick Stafford og instrueret af Marianne Elliot.  

Forestillinger

Monday, Wednesday to Saturday 7.30pm. Tuesdays at 7pm Thursday and Saturday 2.30pm

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Print ud e-billet

Forestillingsinfo.

Vejviser

Troubadour Theatre - Wembley

Adresse
Fulton Road, Wembley London HA9 8TS

×