Billetter til: Mary Poppins

Mary Poppins

Fra kr 504
Disney og Cameron Mackintoshs multi prisvindende musical Mary Poppins vender tilbage til sit originale West End-hjem på Prince Edward Theatre i London. 

Højdepunkter:
- Nyd fortællingen om den magiske barnepige
- Beundre den flotte koregrafi & fantastiske effekter
- Lyt til de uforglemmelige sange
- Vælg dine egne pladser 

Alle yndlings barnepige kommer til West End
Den magiske fortælling om hele verdens yndlings barnepige er triumferende og spektakulær på scenen med fortryllende koregrafi, enestående effekter og fængende melodier. 

Sceneproduktionen af Mary Poppins er smuk tilpasset fra PL Travers vidunderlige historier og den originale film. Den er skabt i samarbejde med Cameron Mackintosh og har et manuskript af den Oscar-vindende forfatter og skaberen af Downton Abbey, Julian Fellows. 

Med den tidsløse musik af Richard M. Sherman og Robert B. Sherman inklusiv de klassiske sange; Jolly Holiday, Step in Time, Supercalifragilisticexpialidocious og Feed the Birds sammen med nye sange og musik og tekst, inklusiv Practically Perfect, af det Olivier prisvindende britiske team bestående af George Stiles og Anthony Drewe.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret.

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Print ud e-billet

Vejviser

Prince Edward Theatre

Adresse
28 Old Compton Street London W1D 4HS

×