Billetter til: Magic Goes Wrong
Fra 363 kr

Magic Goes Wrong

Gem
Gem ikke

Nyd det sjove teaterstykke Magic Goes Wrong på West End i London. Teaterstykket er skabt i samarbejde med tryllekunstnerne Penn & Teller. Glæd dig til en aften med sjov dialog, en underholdende historie og ikke mindst masser af magiske tricks!

Højdepunkter

- Nyd et teaterstykke skabt af Penn & Teller
- Forbered dig på alverdens magiske tricks
- Grin af de sjove replikker
- Vælg dine egne pladser

Hvad kan jeg forvente?

Magic Goes Wrong handler om en gruppe mennesker, som vil optræde som tryllekunstnere til en stor begivenhed: Et velgørenhedsshow. Der vil de indsamle så mange penge som overhovedet muligt. Der er bare et lille problem: Ingen af dem ved, hvordan man tryller.

Uanset hvor meget de øver sig, er ingen af dem i stand til at trylle - hvilket overrasker dem. Velgørenhedsshowet går ikke som planlagt, og de ulykker, gruppen forårsager, bliver mere og mere ukontrollerbare! Kan gruppen få begivenheden i den rigtige retning alligevel? Og i så fald: Hvordan gør de det?

Teaterstykket er skabt i samarbejde med tryllekunstnerne Penn & Teller, som har en lang og succesful karriere indenfor underholdning, tryllekunst og stand-up bag sig! Duoen har været med i TV-shows, film og var også skaberne bag 'The Play That Goes Wrong'. De tricks, du ser i showet, er lavet med instrukser fra Penn & Teller.

Star Wars instruktør J. J. Abrams er en af producerne bag showet, så der kommer til at være masser af magiske krafter til stede på scenen - så du kan godt begynde at glæde dig!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også blot vise billetten på din mobiltelefon.

Vigtig information

- Vær opmærksom på, at Penn & Teller ikke medvirker i showet.

Forestillinger

Tirsdag-søndag: 19:30.
Onsdag og lørdag: 14:30.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 10 minutter

Forestillingsinfo.

Vejviser

Vaudeville Theatre

Adresse
404 Strand London WC2R 0NH

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.