Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Størst indenfor billetsalg til musicals

Velkommen til LondonMusicals.dk. Stedet for dig, der vil opleve verdens bedste musicals live i det magiske West End i London. Her kan du enkelt, hurtigt og sikkert bestille billetter til Londons største og mest populære musicals.

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Arenainfo.

Dominion Theatre

Dominion Theatre

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Big The Musical

Big The Musical

Fra 243 kr

Hvis du fra den ene dag til den anden pludselig gik fra barn til voksen, hvilke problemer ville det så skabe? Big The Musical giver dig svaret til det spørgsmål. Nu kan du se filmen fra 1988 blive vækket til live på West End i London. Og hvem ved? Måske kan de voksne faktisk lære lidt af børnene?

Højdepunkter

- Vælg dine egne pladser
- Nyd en masse vidunderlige sange
- Lær om de voksne set fra et barns perspektiv
- Hav det sjovt og nyd denne fortolkning af filmen fra 1988

Hvad kan jeg forvente?

Da du var barn, forestillede du dig så nogle gange, hvad det ville sige at være voksen? Måske kunne du næsten ikke vente med at blive større og mere moden? Så forestil dig at blive voksen fra den ene dag til den anden! Det er, hvad der sker for Josh Baskin i Big The Musical. Josh er en tolvårig dreng, som hader at være lille. Pludselig forandres alt på én aften! Hans ønske om at blive stor går i opfyldelse, og han vågner op som voksen den næste dag.

Nu er han fanget i en voksen krop og er alene i New York. Han prøver at finde rundt i den voksne verden, hvor det hele handler om at arbejde og ikke om at lege. Mens alle omkring ham opfører sig almindeligt, kan Josh ikke lade være med at være sig selv. Hvordan bliver han til en dreng igen? Og kan han endda lære de rigtige voksne en livslektion eller to? 

Sangene er skrevet af komponisten David Shire og lyrikeren Richard Maltby, Jr., og nu kan du nyde denne hjertevarmende og morsomme musical på West End. Lyt til den vidunderlige musik og invester et par timer i den fortryllende humor, der vil give dig en varm følelse i kroppen og efterlade et smil på dine læber.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tag den med til teatret. Mobilbilletter er tilladt.

Forestillinger

Mandag-lørdag: 19:30.
Torsdag-lørdag: 14:30.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 30 minutter

Forestillingsinfo.

Vejviser

Dominion Theatre

Adresse
268-269 Tottenham Court Road London W1T 7AQ

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.