Billetter til: Snowflake

Snowflake

Fra 121 kr

Oplev det hjertevarmende teaterstykke om jul: Snowflake. Se forestillingen på London's West End og hør historien om Andy og Maya: Andy tror, at hans datter Maya kommer hjem til jul - Maya ved, at hun ikke gør. Se, hvad der sker med deres forhold og fremtid i denne sjove og charmerende historie om generationer og konflikter mellem dem.

Højdepunkter

- Nyd en hjertevarmende julehistorie
- Oplev en historie af prisvindende forfatter Mike Bartlett
- Le af den sjove dialog
- Vælg dine egne pladser

Hvad kan jeg forvente?

Det var den bedste tid, det var den værste tid - alt efter, om du spørger Andy eller datteren Maya. 

Andy er 43. Han elsker at se nostalgisk TV, at drikke på den lokale bar, og lytter han til et album, er det fra start til slut. Hans datter Maya er 21. Hun går i gode sko, elsker at skændes og har en hemmelig plan om at få staten ned med nakken.

Maya flyttede hjemmefra tre år forinden og har ikke talt med Andy siden. Denne jul ved Andy, at hun kommer tilbage - men Maya ved, at hun ikke gør.

Snowflake er en episk historie om generationer, konflikter, fædre og døtre, og hvordan forskellige meninger om én situation kan stå meget i kontrast. Alle disse temaer kommer i en festlig, humoristisk indpakning.

Dette teaterstykker er skrevet af Olivier Award-vindende og BAFTA-nominerede Mike Bartlett og er instrueret af Olivier Award-vindende Clare Lizzimore.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage din e-billet per e-mail, så du kan bare vise billetten på din telefon. Du kan også printe den ud og tage den med dig til teateret.

Vigtig information

- Du skal være 12 år eller ældre for at se dette teaterstykke.

Er dette noget for mig?

- Hvis du elsker jul eller følelsesladede historier med den helt rigtige mængde humor, så er dette et teaterstykke for dig!

Forestillinger

Mandag-lørdag: 19:30.
Onsdag og lørdag: 14:30.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 1 timer 30 minutter

Forestillingsinfo.

Vejviser

Kiln Theatre

Adresse
269 Kilburn High Road London NW6 7JR

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.