Billetter til: Pretty Woman: The Musical
Fra 253 kr

Pretty Woman: The Musical

Gem
Gem ikke
4.8 (34)

Hvis du har set og nydt den ikoniske film med Julia Roberts og Richard Gere, så er Pretty Woman: The Musical lige noget for dig! Se musicalen i West End i London og oplev magien ved denne romantiske historie om to verdener, der forenes! Musicalen indeholder et originalt partitur af sange skrevet af Bryan Adams og Jim Vallance, så dette er ikke et show, man bør gå glip af. "That would be a big mistake. Big. Huge!"

Højdepunkter

- Oplev en ny musical lavet af teamet bag filmen
- Hør nye sange af Bryan Adams og Jim Vallance
- Se de ikoniske scener og kostumer live
- Nyd den hjertevarmende historie fra den berømte film

Hvad kan jeg forvente?

Edward Lewis er en magtfuld forretningsmand. Da han taler i telefon med sin kæreste, beder han hende om at være hans date til nogle forskellige events. Men det ønsker hun ikke. I stedet nævner hun, at hun er træt af hans opførsel, og hun slår op med ham.

Edward prøver at få samtalen ud af hovedet, slår sig løs og kører en tur gennem byen. Men undervejs farer han vild. Han trækker ind til siden og beder en kvinde på gaden om hjælp. Kvinden er Vivian Ward, en prostitueret med et hjerte af guld, som ved mere om bilen, end Edward selv gør - og hun kører ham tilbage til hotellet, hvor han bor. Edward er meget fascineret af Vivian og beder hende om at være hans date til events, hvor han ikke kan deltage alene - det er nærmest som en forretningsaftale. Spørgsmålet er bare: Kan de holde aftalen i det professionelle felt?

Pretty Woman: The Musicals manuskript er skrevet af instruktøren, som også var ansvarlig for den originale film fra 1990. Musikken er komponeret af Bryan Adams og Jim Vallance. Det er en helt ekstraordinær musical, du ikke bør gå glip af!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også vise billetten på din mobiltelefon. 

Vigtig information

- Denne musical indeholder seksuelle referencer, og man skal derfor være 12 år for at se den.

Er dette noget for mig?

Hvis du elsker sjove, romantiske historier - og selvfølgelig den originale film - så er dette lige et show for dig!

Forestillinger

Mandag-lørdag: 19:30.
Onsdag og lørdag: 14:30.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingsinfo.

Vejviser

Savoy Theatre

Adresse
Savoy Ct London WC2R 0ET

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.