Billetter til: Be More Chill

Be More Chill

Fra 220 kr

Oplev en prisvindende musical baseret på science fiction romanen på West End i London: Be More Chill! Lyt til alle de gribende sange - såsom 'Michael in the Bathroom' - og nyd en musical om, hvad det vil sige at føle sig som en vinder. Det er en skør historie - om en fyr, en pige og en supercomputer inde i fyrens hoved!

Højdepunkter

- Oplev en prisvindende musical
- Lyt til de gribende sange som 'Michael in the Bathroom'
- Nyd historien baseret på science fiction romanen af Ned Vizzini
- Vælg dine egne pladser

Hvad kan jeg forvente?

Jeremy går i gymnasiet og bliver mobbet hver dag af Rich, som er den populære fyr på skolen. Mens Jeremys bedste ven, Michael, bare vil være i fred, vil Jeremy gerne være mere vellidt og særligt af Christine, som han er forelsket i.

De kæmper alle med forskellige problemer, men Jeremy vil så gerne imponere Christine, og derfor anskaffer han sig en SQUIP - en supercomputer, der inde i hans hoved kan fortælle ham, hvad han skal gøre, og hvordan han bliver mere populær. Men er dette virkelig den eneste løsning på alle Jeremys problemer? Og er denne SQUIP virkelig så god en idé, som Jeremy tror?

Be More Chills partitur af gribende sange blev nomineret til en Tony Award. Musicalen er en sjov historie om stemmerne inde i vores hoveder - og du kommer til at få sangene på hjernen, men på den bedst mulige måde.

Musicalen er original, morsom og blev opført første gang i år 2015. Siden da har den imponeret publikummet gang på gang! Be More Chill er både en historie om en sød nørd, og om hvordan vi alle sammen ønsker lidt anerkendelse fra andre fra tid til anden.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også blot vise billetten på din mobiltelefon.

Vigtig information

- Be More Chill er anbefalet for alle over 12 år, da musicalen gør brug af stærkt sprogbrug og andet indhold, der ikke er passende for børn.
- Børn under 4 år er ikke tilladt i teateret.

Er dette noget for mig?

Hvis du elsker science fiction historier og komedier, så er dette lige et show for dig!

Forestillinger

Tirsdag-lørdag: 19:30.
Torsdag og lørdag: 14:30.
Søndag: 16:00.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 30 minutter

Forestillingsinfo.

Vejviser

The Other Palace

Adresse
12 Palace St, Westminster London SW1E 5JA

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.