Billetter til: The Drifters Girl

The Drifters Girl

 
Fra 220 kr

Oplev musicalen The Drifters Girl på Londons West End. Lyt til klassiske sange fra 50'erne og 60'erne som 'Stand by me', 'Under the Boardwalk' og 'Save the last dance for me'. Musicalen følger historien om Faye Treadwell, som var chef for musikgruppen The Drifters - og det var lang tid før, udtrykket 'Girl Boss' overhovedet blev brugt!

Højdepunkter

- Oplev historien om The Drifters
- Se Beverley Knight som Faye Treadwell
- Lyt til berømte sange - heriblandt 'Stand by me'
- Nyd den skønne musik fra 50'erne og 60'erne
- Vælg dine egne pladser

Hvad kan jeg forvente?

Oplev en musical baseret på virkelige hændelser: Historien om den kvindelige chef bag gruppen The Drifters.

Hendes navn var Faye Treadwell, og hun var The Drifters legendariske manager, som sammen med sin mand kæmpede i tre årtier for at gruppen skulle blive et internationalt fænomen. 

The Drifters Girl fortæller den sande historie om Faye og inkluderer opturene fra hendes liv med udsolgte turnéer og sange, der blev til kæmpe hits, samt nedturene, der involverede personlige tragedier. Faye var verdenens første afro-amerikanske kvindelige musikmanager, og hun nægtede at give op, når hun elskede The Drifters og deres musik så højt.

Tredve år og hundredevis af sange senere er det tydeligt for alle, at hun var og altid vil være "The Drifters Girl." I denne West End opsætning bliver Faye Treadwell spillet af Beverley Knight.

Musikken inkluderer ikoniske sange, heriblandt 'Save the last dance for me', 'Under the Boardwalk', 'Stand by me', 'Come on over to my place' og 'Saturday night at the movies'. Med så kendte sange er dette en musical, som vil blive i din hukommelse lang tid efter, du har forladt teateret!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også blot vise billetten på din mobiltelefon.

Vigtig information

- Vær opmærksom på, at rollelisten kan ændres med kort varsel.

Er dette noget for mig?

Hvis du kan lide musik fra 50'erne og 60'erne, så er dette den rette musical for dig!

Forestillinger

Mandag-lørdag: 19:30.
Onsdag og lørdag: 14:30.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingsinfo.

Vejviser

Garrick Theatre

Adresse
2 Charing Cross Rd Charing Cross London WC2H 0HH

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.