Billetter til: Sister Act: The Musical

Sister Act: The Musical

 
Fra 837 kr

Få en helt enestående, unik oplevelse: Se Whoopi Goldberg som Deloris Van Cartier og Jennifer Saunders som Mother Superior i Sister Act the Musical! Denne berømte version af den ikoniske film indeholder original musik af Alan Menken, og nu kommer showet til West End i London! Sister Act the Musical er sjov, anderledes og efterlader et stort smil læberne, når tæppet går ned!

Højdepunkter

- Se award-vindende Whoopi Goldberg som Deloris Van Cartier
- Se award-vindende Jennifer Saunders som Mother Superior
- Oplev musicalversionen af den ikoniske film
- Lyt til original musik af den berømte Alan Menken
- Gør dig klar til et underholdende show
- Vælg dine egne pladser

Hvad kan jeg forvente?

Kan du huske, da Whoopi Goldberg spillede Las Vegas sangerinden Deloris Van Cartier i filmen Sister Act? Nu er hun tilbage i egen høje person, på musicalscenen i London, mens komikeren og skuespillerinden Jennifer Saunders spiller Mother Superior i Sister Act the Musical!

Musicalen er en fantastisk ode til venskab, musik og det at holde sammen kvinde til kvinde. Historien handler om disco divaen, Deloris Van Cartier, hvis liv forandres, da hun er vidne til et mord.

Deloris har brug for beskyttelse efter denne ubehagelige oplevelse og skal opholde sig et sikkert sted, hvor hun er garanteret, at hun ikke bliver fundet - og det sted er et kloster! Hun forklæder sig som nonne og bliver holdt godt øje med af Mother Superior. Under sit ophold hjælper hun sine søstre med at lære at synge, mens hun selv finder sin egen stemme igen.

Musicalen indeholder musik af Tony award- og Oscar award-vindende Alan Menken, som har skrevet musikken til Disney-filmene Aladdin, Klokkeren fra Notre Dame og Skønheden og Udyret. Sister Act the Musicals smukke koreografi og sange er inspireret af genrer som disco og soul - og der er garanteret underholdning i verdensklasse!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret eller vis billetten på din telefon.

Vigtig information

- Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere specifikke skuespillere i alle shows.
- Vær opmærksom på, at række A og B i Upper Circle har begrænset udsyn på grund af et gelænder.

Forestillinger

Mandag-lørdag: 19:30.
Onsdag og lørdag: 15:00.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 30 minutter

Forestillingsinfo.

Vejviser

Eventim Apollo

Adresse
2 Queen Caroline Street London W6 9QH

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.