Birdsong

Birdsong

på Harold Pinter Theatre

Pris fra 461 kr

Se Birdsong på Comedy i London. Køb billetter til Birdsong i London her!

Baseret på Sebastian Faulks's internationale bedst sælgende novelle. Teaterstykket fortæller historien om en mands rejse gennem en altopslugende kærlighedsaffære og ind i den skrækkelige 1. verdenskrig.

Mens Stephen Wraysford er gæst hos en fabriks ejer i starten af 1. verdenskrigs Frankrig, påbegynder han en lidenskabelig affære med Isabelle, hans værts hustru. Affæren ændrer dem begge for evigt.

Nogle år senere befinder Stephen sig igen i den samme del af Frankrig, men denne gang som soldat i Battle of the Somme, det blodigste opgør i Britisk militærs historie. Som mændene dør omkring ham, holder Stephen fast i han evige kærlighed til Isabelle, for at få styrke til at fortsætte.

For første gang bliver denne smukke og forfærdelige historie om kærlighed, mod og menneskelig udholdenhed bragt til scenen i en version af Rachel Wagstaff. Verdenspremieren er instrueret af Trevor Nunn.

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Harold Pinter Theatre
6 Panton Street
London
SW1Y 4DN

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Saturday 7.30pm

Eftermiddagsforestillinger
Thusday to Saturday 2.30pm

Spiller fra
2010-09-18

Spiller til
2011-01-15

Vejviser


Benyt Bakerloo eller Piccadilly line til Piccadilly Circus, exit mod Haymarket. Herfra er der ca. 5 min. gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv