Burnt By The Sun

Burnt By The Sun

på Lyttelton Theatre, National

Burnt by the Sun i London, foregår i Sovjetunionen, i begyndelsen af Stalins 'store terror' periode. Burnt by the Sun er en uhyggelig fortælling om en tid der ikke må glemmes.

Burnt by the Sun, er en historie om kærlighed, jalousi, had og loyalitet til din familie og partiet. I 1936 var Stalins regime godt i gang med at rense ud i befolkningen, og ingen kunne undgå den terror der var i hele landet. Man blev stillet over for valg, som var så ufattelige, og havde så umenneskelige konsekvenser, at vi i dag ikke kan fatte det.

Burnt by the Sun er en historie om en respekteret familie, og de valg de må træffe under et at de værste diktaturer verden nogensinde har set, nemlig Stalins!

Burnt By The Sun AnmeldelserBurnt By The Sun Anmeldelser

"This one's a cracker. Based on a Russian/French movie that won the Oscar for best foreign film in 1994, Burnt by the Sun starts out like something by Chekhov and ends up as a gripping Stalinist thriller"
Daily Telegraph


"Burnt By The Sun brings Russian history into riveting close-up"
Evening Standard


"Rory Kinnear brilliantly conveys Mitia's mix of vindictiveness and self-hatred, Michelle Dockery's Maroussia has a luminous, tragic beauty"
The Guardian


 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Lyttelton Theatre, National
South Bank
London
SE1 9PX

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
7.30pm

Spiller fra
2009-02-24

Spiller til
2009-05-21

Vejviser


Benyt Northern eller Bakerloo line til Waterloo Station. Herfra er der ca. 10 min. gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv