Walking with Dinosaurs: The O2 Arena

Walking with Dinosaurs: The O2 Arena

på The O2 Arena

Pris fra 367 kr

Walking With Dinosaurs - the Arena Spectacular er tilbage i London på O2 Arena efter 65 millioner år. Gå ikke glip af denne fantastiske teaterforestilling med 20 dinosaurer i deres naturlige størrelse. Bliv overrasket og begejstret som de imponerende skabninger vender tilbage til jorden lige for øjnene af dig!

Højdepunkter:
- Nyd Walking with Dinosaurs live i London
- Oplev det enormt populære show
- Se de imponerende dinosaurer i rigtig størrelse
- Vælg dine egne pladser

Rejs 65 millioner år tilbage i tiden
Efter en verdensomspændende tour set af over 7 millioner mennesker i 206 byer, vender den enestående teateroplevelse Walking with Dinosuars tilbage til O2 Arena i London. Et internationalt anerkendt hold af designere har arbejdet sammen med forskere for at skabe 20 dinosaurer i deres naturlige størrelse, inklusiv den frygtede Tyrannosaurus-rex. 

Det er en betagende 10.000.000 dollar opsætning med en størrelse og kvalitet ikke set før, som uden tvivl vil gribe både unge som gamle. Hør fortællingen om de 200 millioner år, hvor det var dem der herskede på jorden. Se dem gå og hør dem brøle.

Oplev deres kamp for overlevelse og find ud af, hvem, der var øverst i fødekæden. Fra hver en revne i deres hud og lyset i deres øjne ved du at dinosaurerne virkelig er tilbage!

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teatret. 

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

The O2 Arena
Peninsula Square
London
SE10 0DX

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
7.00pm

Eftermiddagsforestillinger
11.00am and 3.00pm

Spiller fra
2018-08-14

Spiller til
2018-08-14

Forestillingens længde:

Vejviser


Nærmeste undergrundsstation er North Greenwich. Jubilee Line stopper på North Greenwich Station.

Vis kort Vis kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv