Billetter til: Moulin Rouge! The Musical

Moulin Rouge! The Musical

Gem
Gem ikke

Moulin Rouge! The Musical, er baseret på Baz Luhrmanns fantastiske film af samme navn. Efter premieren på Broadway, der blæste anmelderne omkuld med sange af f.eks. Madonna, Lady Gaga, Elton John med flere, er spændingen til at tage og føle på her i West End, når Moulin Rouge! The Musical lander i London.

Højdepunkter

- Bestil dine billetter til denne utrolig populære musicl NU!
- Vælg dine egne billetter
- Nyd musikken af bl.a. Elton John, Madonna, The Beatles, U2, Elvis, Lady Gaga, Dolly Parton og Queen
- Oplev denne prisvindende musical

Hvad kan jeg forvente?

Hvad handler Moulin Rouge! The Musical om?
Moulin Rouge! The Musical foregår i Montmartre i Paris. Moulin Rouge! The Musical er en luksuriøs og overdådig musical, der hyldes som et af dette århundredets mest forventede musicals.

Da en kærlighedssyg forfatter ved navn Christian oplever cabareten på Moulin Rouge, bliver han budt velkommen af Satine. Hendes smil er blændende og indbydende, og deres liv kolliderer på dramatisk vis, da de bliver tættere og tættere sammen, i denne ekstravagante verden, hvor alting er let fordærveligt.

Mens showets og musicalens omdrejningspunkt er fra en hedengangen, lystfuld og nydelsespræget tidsalder i den berømte Parisiske Moulin Rouge, er musikken en moderne samling af kæmpe pophits.

Filmens ikoniske klassikere, er selvfølgelig alle med i denne sceneopsætning, så som Elton Johns "Your Song", Nat King Coles "Nature Boy" samt den berømte "Elephant Love Medley", der smukt har inkorporeret over 20 sange af The Beatles, U2, Elvis, Dolly Parton, Queen og mange, mange flere.

Moulin Rouge! The Musical er ganske enkelt et euforisk teaterøjeblik.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter ?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også vise billetten på din mobiltelefon.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 30 minutter

Når du ankommer til teatret, er det vigtigt at alle over 14 år, skal fremvise en negativ COVID-19 test, for at gæster, ansatte og optrædende kan følge sig sikre. Dette skal fremvises på en af følgende måder:

Fremvisning af Corona pas, hvor det fremgår:
-At man er fuldt vaccineret (Begge doser), og den sidste indsprøjtning er mindst 14 dage gammel, eller
-En negativ test (PCR eller kvik test) der ikke er ældre end 48 timer, eller
-Man kan bevise man har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder.

Vejviser

Piccadilly Theatre

Adresse
16 Denman Street London W1D 7DY

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.