Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Arenainfo.

ABBA Voyage

ABBA Voyage

ABBA Voyage

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: ABBA Voyage
Fra 521 kr

ABBA Voyage

Gem
Gem ikke
4.9 (730)

ABBA Voyage er det hotteste show i London, så sørg for at bestille dine billetter i god tid. Oplev de 4 ABBA-avatarer indtage scenen ved hjælp af banebrydende og helt utrolig teknologi i den specialbyggede ABBA Arena. Lyt, og syng med på den tidløse musik fra ABBA, opført af et live 10-mands orkester og nyd oplevelsen sammen med Londons mest sprudlende publikum. Alt dette skaber en uforglemmelig atmosfære, som du bør opleve.

Højdepunkter

- Bestil dine billetter i god til, så du undgår udsolgte ABBA Voyage koncerter
- Oplev ABBA LIVE som avatarer på deres helt egen arena
- Oplev den innovative og revolutionerende teknologi
- Oplevelsen skal mærkes for at forstå den fuldt ud
- Syng med og nyd ABBAs største hits

Hvad kan jeg forvente?

Hvis du kan, så prøv at forberede dig på at blive totalt overrasket, over en hidtil uset oplevelse, der fuldstændig overvælder alle der oplever showet. ABBA Voyage udvisker i den grad grænserne mellem virkelighed og den digitale verden og udfordre samspillet mellem tid og rum.
ABBA-avatarerne optræder sammen med et hold exceptionelle livemusikere og et trepersoners kor, og alt bliver bare forstærket af den ekstraordinær teknologi, samt lysshowet, i deres egen dedikerede ABBA Arena.

Som publikum er du mere end blot en tilskuer; Du kan forvente, at de fleste danser og synger med, hvilket bidrager til en levende, uforglemmelig og følelsesladet atmosfære. ABBA Voyage kan ikke forklares let, det skal opleves på egen hånd.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter ?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage dine e-billetter på e-mail.

Billetter:
Dance Floor-billetter
: Bliv ”opslugt” i selve koncerten med vores dansegulvsbilletter. Disse billetter giver dig mulighed for at stå (eller rettere, danse) tættere på scenen, og opleve den banebrydende teknologi, lyd og lys fra alle vinkler - helt tæt på. Vi har oplevet ABBA Voyage, og har man lyst til at danse med, så anbefaler vi Dance Floor-billetter, for at få den bedste ”koncert” oplevelse. Disse billetter anbefales dog ikke til personer under 16 år.
Siddepladser(Seated Tickets): Selvom disse billetter garanterer dig et sæde, vil du sandsynligvis alligevel stå og danse med til en god del af koncerten.

Hvordan kommer jeg til ABBA Arena?
Den nemmeste måde at komme til ABBA Arena er med offentlig transport.
Den nærmeste station er Pudding Mill Lane med DLR(Docklands Light Railway). ABBA Arena ligger lige overfor stationen.
Den nærmeste undergrundsstation er Stratford, som ligger på Central og Jubilee linjerne. Fra Startford Station er der ca. 25 min. gang til ABBA Arena.

Pssst. Vi sælger Oyster Cards, som du kan bruge, når du rejser med DLR eller Tuben til ABBA Arena. Du kan købe Oyster Cards her.
Du kan også vælge at ankomme til ABBA Arena i stil med ABBA Voyage - Express-bussen fra Victoria Station i det centrale London. Den kan bestille hos os her.

%

Tilbud kan bestilles mellem 2024-07-04 – 2024-09-30 for forestillinger: fredag mellem 2024-09-13 – 2024-12-13

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 1 timer 40 minutter

Vejviser

ABBA Voyage

Adresse
Pudding Mill Lane London E15 2RU

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.