Photograph 51

Photograph 51

på Noel Coward Theatre

Pris fra 482 kr

Anna Zieglers forestilling Photograph 51 kigger på Rosalind Franklin, kvinden der knækkede koden til DNA og spørger, hvad der bliver ofret i jagten på videnskab, kærlighed og en plads i historien. 

Nicole Kidman gør sin længe ventede debut til Londons scener i rollen som Rosalind Franklin, en britisk kemiker og røgtenfotograf som gav et stort bidrag til forståelsen af DNAs strukturer, i London præmieren på Anna Zieglers prisvindende forestilling Photograph 51. 

Ved Rosalind Franklin hvor værdigfyldt hendes fotografi er? I kapløbet om det hemmelige liv er det potentielt nøglen. Med rivaliserende videnskabsmænd som også leder efter svaret er spørgsmålet, hvem der vil blive den første til at se det og ikke mindst forstå det?

Holdet inkluderer Nicole Kidman i hovedrollen, instruktør Michael Grandage, kulisse- og kostumedesigner Christopher Oram og kompositør og lyddesigner Adam Cork.  

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Noel Coward Theatre
85-88 St Martin's Lane
London
WC2N 4AU

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2015-10-21

Spiller til
2015-11-18

Forestillingens længde:
1 hour 40 minutes (No Interval. Latecomers will not be admitted)

Vejviser


<span>(2mins) Take Cranbourn Street away from Leicester Square until St Martin&rsquo;s Lane, where you head right until you reach the theatre.</span>

Kort Kort

70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv