Billetter til: Life of Pi
Fra 830 kr

Life of Pi

Gem
Gem ikke

Oplev den utrolige historie, Life of Pi, på West End i London! Dette vilde eventyr er baseret på Yann Martels prisvindende roman, som også er blevet filmatiseret - og nu dramatiseret! Se de flotte kostumer og en fantastisk optræden i historien om venskab, håb og overlevelse!

Højdepunkter

- Nyd opsætningen af den prisvindende roman
- Se de flotte kostumer og en imponerende optræden
- Oplev et ekstraordinært eventyr
- Vælg dine egne pladser

Hvad kan jeg forvente?

Da et par sælger deres zoologiske have i Indien for i stedet at bo i Canada, rejser de afsted sammen med deres søn, Pi, og et par af de resterende dyr, som de har fået lov til at beholde. Men da en storm forårsager, at skibet synker midt i Stillehavet, er Pi det eneste overlevende menneske på redningsbåden.

Han bliver holdt med selskab af fire dyr: En hyæne, en zebra, en orangutang og en bengalsk tiger. Men tiden rinder snart ud, og den barske natur gør ikke situationen bedre. Mens Pi kæmper for sit liv, dukker én tanke op i hans sind: Vil han overleve dette eventyr?

Teaterstykket er baseret på en ekstraordinær og højt elsket roman skrevet af Yann Martel. Romanen vandt Man Booker prisen og har solgt over femten millioner eksemplarer i hele verdenen.

Denne opsætning indeholder en form for dukketeater, vilde sceneeffekter og er blevet rost internationalt for at fortælle den episke, uhyggelige og alligevel håbefulde historie på en fænomenal måde. Som The Guardian skrev, er Life of Pi "en ekstraordinær rejse. Noget du ikke bør gå glip af!"

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også vise billetten på din mobiltelefon.

Forestillinger

Mandag og onsdag-lørdag: 19:45.
Torsdag, lørdag og søndag: 15:00.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 5 minutter

Forestillingsinfo.

Vejviser

Wyndham's Theatre

Adresse
32-36 Charing Cross Road London WC2H 0DA

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.