Søg efter billetter

Seneste Covid-19 tiltag: Hold dig opdateret inden du tager afsted. Læs mere

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Arenainfo.

Theatre Royal Drury Lane

Theatre Royal Drury Lane

Theatre Royal Drury Lane

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Frozen the Musical
Fra 1.399 kr

Frozen the Musical

Gem
Gem ikke

Så er det tid til at forelske sig i Disney's mesterværk Frozen endnu engang. Denne gang sker det i Londons West End, når Disney's Frozen the Musical vil fortrylle sit publikum direkte fra scenekanten.

Højdepunkter

- Oplev den berømte Disney historie live
- Lyt til de kendte sange - heriblandt 'Let It Go'
- Nyd en sød fortælling om søsterkærlighed
- Se de fortryllende kulisser
- Vælg dine egne pladser

Hvad kan jeg forvente?

Frozen the Musical i London byder på helt utrolige effekter, fantastiske kostumer samt et imponerende sceneri, der bringer Elsa og Annas spektakulære rejse til live, på en helt ny måde. Med alle de elskede sange fra filmen - samt et par overraskelser fra folkene bag mega-hittet ”Let it Go” - bliver du ført direkte tilbage til Arendelle, fra det øjeblik musicalen starter.

Kæmpe-hittet Frozen the Musical opleves i to akter, og indeholder nye sange, skrevet specielt til denne musical, samt nyt historie materiale! Sceneproduktionen af Disney’s Frozen indeholder mere end dobbelt så meget musik, som der var i filmen.

Hvad handler Frozen the Musical om?
Elsa og Anna er søstre og prinsesser af Arendelle. Elsa besidder magiske evner, som gør, at hun kan kreere is og sne. De to søstre finder dette ekstremt morsomt, men kongen og dronningen er bekymrede for, at Elsa en dag vil komme til at gøre skade på sig selv - eller måske endda Anna. Da dette en dag sker, isolerer Elsa sig og vil ikke have noget med Anna at gøre.

Efter kongen og dronningen dør, fylder Elsa 21 år og skal for fremtiden lede kongeriget. Men da hun mister kontrollen over sine magiske evner foran hoffet, bliver hun dømt som et monster og flygter. Nu er det op til Anna og hendes venner at redde Elsa. Kan de få Elsa til at elske sig selv? Hvordan kan de få hende til ikke at isolere sig og føle sig så alene? Men vigtigst af alt: Er Elsa overhovedet villig til at ændre sig?

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter ?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også vise billetten på din mobiltelefon.

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Når du ankommer til teatret, er det vigtigt at alle over 14 år, skal fremvise en negativ COVID-19 test, for at gæster, ansatte og optrædende kan følge sig sikre. Dette skal fremvises på en af følgende måder:

Fremvisning af Corona pas, hvor det fremgår:
-At man er fuldt vaccineret (Begge doser), og den sidste indsprøjtning er mindst 14 dage gammel, eller
-En negativ test (PCR eller kvik test) der ikke er ældre end 48 timer, eller
-Man kan bevise man har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder.

Vejviser

Theatre Royal Drury Lane

Adresse
Catherine Street London WC2B 5JF

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.