Billetter til: Harry Potter og det forbandede barn
Fra 534 kr

Harry Potter og det forbandede barn

Gem
Gem ikke

Oplev den ottende historie i serien om Harry Potter: Harry Potter og det forbandede barn - på engelsk kendt som Harry Potter and the Cursed Child. Historien foregår, efter at Harry dimitterede fra Hogwarts, og han er nu blevet gift og er en hårdt arbejdende far. Stykke er baseret på historien skrevet af J. K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany og kan nu opleves på West End i London – og er en oplevelse, du ikke bør gå glip af! 

Højdepunkter

- Oplev den ottende historie i serien om Harry Potter
- Få fingrene i de ekstremt populære billetter
- Se hvad der skete, efter Harry Potter blev voksen
- Få et gensyn med karaktererne fra J. K. Rowlings bøger
- Oplev et teaterstykke i to dele
- Vælg dine egne pladser

Hvad kan jeg forvente?

Da han var studerende på Hogwarts, var det altid svært at være Harry Potter. Nu, hvor han er en overarbejdende medarbejder ved Ministeriet for Magi, gift og er far til tre børn i skolealderen, så er det faktisk ikke blevet lettere. Mens Harry kæmper med svære minder fra hans fortid, der bliver ved med at dukke op i nutiden, skal hans yngste søn, Albus, snart begynde på sit første år på Hogwarts.

På sin første tur til skolen bliver Albus venner med Scorpius Malfoy – Draco Malfoys søn. Men på grund af deres venskab bliver Albus sorteret ind i Slytherin Huset sammen med Scorpius, og de to venner bliver mobbet af de andre elever. Dette kreerer mørke tanker i Albus’ sind: Han føler, at han lever i sin fars skygge, og det gør det ikke nemmere, at Harry ikke ved, hvordan han skal håndtere sin søns problemer. Da Albus får fingrene i en tidsvender, bliver både tid, sted og realiteten forvrænget. Fortiden og nutiden begynder at smelte sammen. Og så kommer der sandheder på bordet: Nogle gange kommer mørket fra de mest uforudsigelige steder.

Harry Potter og det forbandede barn er den ottende historie i serien og den første officielle Harry Potter historie, der bliver dramatiseret. Teaterstykket har vundet 24 store teaterpriser i England og er det teaterstykke, der har vundet flest priser ved The Olivier Awards; hele ni priser er det blevet til, heriblandt prisen for 'Bedste Nye Teaterstykke'. Nu har du chancen for at se J. K. Rowlings fortryllende verden blive vækket til live på scenen i London.

Du kan allerede godt begynde at glæde dig – det kan næsten ikke blive mere magisk!

Hvordan fungerer det?

Dine billetter bliver sendt til din e-mail, umiddelbart efter din bestilling er gennemført. Vis din billet på din telefon eller print den ud og tag den med til teateret.

Hvordan fungerer det, når jeg bestiller billetter?
Vær venligst opmærksom på, at Harry Potter og det forbandede barn er et teaterstykke i to dele. Når du bestiller billetter, bestiller du automatisk til begge dele: Du vælger billetter til Del 1, og vores system vælger herefter automatisk billetter (til samme plads i teateret) til Del 2.

Hvordan ved jeg, hvornår Del 1 og Del 2 spiller?
Det afhænger af dit valg:

Hvis du bestiller billetter til en onsdag, ser du Del 1 kl. 14:00 og Del 2 samme dag kl. 19:30.
Hvis du bestiller billetter til en lørdag, ser du Del 1 kl. 14:00 og Del 2 samme dag kl. 19:30.
Hvis du bestiller billetter til en søndag, ser du Del 1 kl. 13:00 og Del 2 samme dag kl. 18:30.
Hvis du bestiller billetter til en torsdag, ser du Del 1 kl. 19:30 og Del 2 om fredagen kl. 19:30.

Hvor lang tid varer teaterstykket?
Del 1 varer 2 timer og 45 minutter. Del 2 varer 2 timer og 35 minutter.

Forestillinger

Del 1:
Onsdag kl. 14:00.
Torsdag kl. 19:30.
Lørdag kl. 14:00.
Søndag kl. 13:00.

Del 2:
Onsdag kl. 19:30.
Fredag kl. 19:30.
Lørdag kl. 19:30.
Søndag kl. 18:30.

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingsinfo.

Vejviser

Palace Theatre

Adresse
109-113 Shaftesbury Avenue London W1D 5AY

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.