The Audience

The Audience

på Apollo Theatre

Pris fra 592 kr

The Audience handler om Elizabeth II og hendes audienser med 12 af Englands statsministre. 

Stephen Daldry skal instruere premieren på Peter Morgans The Audience.

I de mere end 60 år Elizabeth II har regeret, har hun mødt mere end 12 af Engelske Statsministre, som alle havde en ugentlig - privat - audiens med Hendes Majestæt på Buckingham Palace.

Begge de toneangivende partier i England har en aftale om ikke at afslører hvad der bliver talt om på disse møder, ikke engang til deres familier!

The Audience bryder nu denne kontrakt, når den viser hvordan nogle af disse møder kunne have foregået mellem Dronning Elizabeth II og Downing Street. Fra Churchill til Cameron, har hver statsminister brugt disse møder som skriftestole, og indrømmet alt fra intime til eksplosive detaljer - i hvert fald i følge The Audience!

Dronningen har på den anden side af skriftestolen skulle give råd, trøste og nogen gange drille sit lands statsministre, helt fra hun var en ung mor og from til nu hvor hun er bedstemor og har regeret i 60 år.

The Audience viser hvordan livet omkring Dronning Elisabeth II bevæger, og udvikler sig, mens hun er den konstante faktor der er parat til at byde den næste statsminister velkommen!

 

Bestil billetter

Antal
Dato
Hvornår
Arenainfo.

Apollo Theatre
31 Shaftesbury Avenue
London
W1D 7ES

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Saturday 7.30pm

Eftermiddagsforestillinger
Wednesday and Saturday 2.30pm

Spiller fra
2015-07-21

Spiller til
2015-07-25

Forestillingens længde:

Vejviser


Benyt Piccadilly eller Bakerloo line til Piccadilly Circus, exit mod Shaftesbury Ave. Herfra er der ca. 5 min. gang til teatret.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv